• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kör olsaydımda, benı aldattığı kızla onu görmeseydım.....

Kariyeriniz nedir merak ettim? Erkeklerin istediği şeyin kariyer, güzellik yada gurur olmadığını zaman içinde öğrenirsiniz... bu aldatmış olmasına sebep değil tabii ki o başka konu..

of kızlar of, geçen hafta aldatıldım yakaladım ayrıldım sevgılımden doğru olanı yaptım zaten bılıyorum, benı bır ıkı gun aradı yazdı ozurler ınkarlar ders aldımlar ama asla affetmedım yumuşakta konuşmadım ağlamadımda(zaten 10 gundur aglayamadım bıle doğru duzgun takı bır saat önceye kadar). en son geçen hafta tamam kararını vermıssın bana hoşçakal dedı ne yazdı, ne aradı zaten ıstemıyorum, ama stalk yapıyorum sahte hesaplardan eklemedıgı kız kalmadı hepsı çok guzel kafayı yıyecegım, whatsappta goruyorum cevrımıcı sınırımden ona bakmaktan başka şeye vaktım yok. Vizelerim haftaya var ders çalışamıyorum,onu affetmeyecektım ama yınede keşke çabalasaydı gelseydı okuluma yalvarsaydı ya ne bılıım asla affedemem aldatmasını ama bıraz cabalasaydıda oh olsun dıyebılseydım, yada bıraktıgım gıbı kalsaydı bu kadar kolay başka kızların resmını beğenmesi falan ya çok dokundu bana. her gece bır mekanda her gece. Böyle bırını nasıl sevmısım dıyorum, arkadaslarıma çevreme kımseye ağlayamıyorum, 10 gundur güçlü kalmaya çalıştım durdum bugun artık ağlayıp duruyorum, benı kandırdı guya çok sevıyordu kım bılır kaç kışıyle aldattı of of allah kımseye aldatma acısını vermesın ya oyle bırseykı içim soğumuyor resmen, neyse bır saat oncede geçen hafta benı aldattığı kızla arabada snap atmışler....... resmen o an keşke kör olsaydım dedım ıcımden ya keşke de görmeseydım. yanımda gecen hafta kıza ne kufurler yazmıstı, ya bu kızdadamı mıde yok? bu adamdadamı yok? ( bu kızın ne guzellığı var ne gururu var ne karıyerı var kendımle kızı kıyaslayıp duruyorum yok elle tutulur bulduğum bırsey yok neden ya neden) keşke geçen hafta masayı kafasına geçirip agzıma gelen kufuru ona deseydım dıyorum, bırde sakince beyefendının yanından kalktım eve geldım bağırıp çağırmadım, keşke rezıl etseydım herkesın ıcınde dıyorum. Kızlar bıraz ıçımı soğutun lütfen ya, etrafıma kendı benı kaybettı ne üzülücem onun ıcın dedım durdum ama şuan ınanın içim kan ağlıyor.....
Karaktersizin biri yüzünden neden bu kadar üzüldüğünüzü anlamıyorum. Aşkından ölseniz bile su an her seyin bitmis olmasi gerekirdi kalbinizde. Çünkü güven herşeydir bir ilişkide. Güven biterse aşk da biter. Yani benden yana bu böyle sizi bilemem ama... Kendinizi hırpaladığınıza dahi değmez. Çıkın dışarı eğlenin. Gezin tozun keyfinize bakın. Eve tıkılıp onun yaptıklarını izlemek size iyi gelmez. Numaranizi degistirin. Onu takip etmektem de vazgeçin. Geçmiş geçmişte kalmali. Bittiyse fazla kurcalamanıza lüzum yok.

Kariyeriniz nedir merak ettim? Erkeklerin istediği şeyin kariyer, güzellik yada gurur olmadığını zaman içinde öğrenirsiniz... bu aldatmış olmasına sebep değil tabii ki o başka konu..
muhendisim canim (2de ileri derece dil biliyorum) yani o kizla kendimi karsiladtirinca o benim yanimda eksi sifir falan oluyor....

Yapacağın ilk şey her yerden o pisligi engellemek sonrada önüne bakmak biriside sorarsa neden ayrildiniz diye acik acik dersin ben onun isteklerini karsilayamam bana tersdi diye yol ver gitsin hepimizin karsisina pislik insanlar cikabiliyor gecen aldatilmak mi diye bi konuya yazdiydim benim erkek arkadasim beni yakin bir arkadasimla aldatti diye onu takacak olsaydim simdiye yuva kuramazdim bosver gitsin. Hayatina cok daha iyi insanlar girecek buna emin ol. Hala o adamla beraber degilsen sukret allahin sevgili kuluymussun ki erkenden gormussun hatalarini.
Haklisiniz, zaten soyledim herkese derdi yatmakmis elalemle diye rezil oldu ana kulagina gitti mi bilemem, umarim bir an once atlatirim

Karaktersizin biri yüzünden neden bu kadar üzüldüğünüzü anlamıyorum. Aşkından ölseniz bile su an her seyin bitmis olmasi gerekirdi kalbinizde. Çünkü güven herşeydir bir ilişkide. Güven biterse aşk da biter. Yani benden yana bu böyle sizi bilemem ama... Kendinizi hırpaladığınıza dahi değmez. Çıkın dışarı eğlenin. Gezin tozun keyfinize bakın. Eve tıkılıp onun yaptıklarını izlemek size iyi gelmez. Numaranizi degistirin. Onu takip etmektem de vazgeçin. Geçmiş geçmişte kalmali. Bittiyse fazla kurcalamanıza lüzum yok.
ask sevgi bitti bende ama bana bunlari yasatip o kizla gezip tozmasi keyfine bakmasi agrima gidiyor iste...

O kıza ozeniyorsun içten ice , böyle karaktersiz aşağılık bir çocuktan erken kurtulmaya sevinecegine , o zavallı halindeki kızla kendini kiyaslayip duruyorsun , en çokta ona aşık onu aldatmicak onu tercih etti diye kafanda kuruyorsun eminim ama şimdiki kurbanida o kız bilmiyorsun , gerçi o kadar küfürü yiyip hala kabul etmiş onu midesizlik ve saflik bazı kızların karakterine işlemiş erkeklerde bı güzel kullanıyor bunu.. sen onurlu bir hareket yapmışsın , kendini fisfikleyip durma , karşına daha neleri çıkar..

ask sevgi bitti bende ama bana bunlari yasatip o kizla gezip tozmasi keyfine bakmasi agrima gidiyor iste...
E sen de kafana göre takıl. Gez, toz... Kız bunu bile bile onunlaysa, kendi karaktersizliği... Senin zoruna gitmemeli. Hayat çok acımasız. İnsanlar çok acımasız ve maalesef gerçek bu! Bu insanlar umrunda olmasın artık. Kendine onları sürekli takip etmekten başka meşgaleler bul. Bir kurs olabilir. Ya da yeni bir sevgili. Gerçek aşk gibi... :KK66:

kimsenin yaninda dile vurmuyorum elbette ama icten ice dusundukcede o kizin benden artisi yok onu demek istemistim
Muhtemelen o kız hiç kıyaslamıyor kendini sizinle, siz de boşverin, aklınıza bile gelmesin artık. O zaman daha mutlu olacaksınız ve daha iyileriyle karşılaşacaksınız yüksek ihtimalle..

O kıza ozeniyorsun içten ice , böyle karaktersiz aşağılık bir çocuktan erken kurtulmaya sevinecegine , o zavallı halindeki kızla kendini kiyaslayip duruyorsun , en çokta ona aşık onu aldatmicak onu tercih etti diye kafanda kuruyorsun eminim ama şimdiki kurbanida o kız bilmiyorsun , gerçi o kadar küfürü yiyip hala kabul etmiş onu midesizlik ve saflik bazı kızların karakterine işlemiş erkeklerde bı güzel kullanıyor bunu.. sen onurlu bir hareket yapmışsın , kendini fisfikleyip durma , karşına daha neleri çıkar..
haklisiniz zaten en dogrusunu yaptim biliyorum ama iste yinede cok ofkeliyim ikisinede konustugu diger kizlarada hepsinden nefret ediyorum benim boyle sinirlerimi altust ettikleri icin

Bir altının değerini yalnızca sarraf anlar. Başkası İçin altın da, gümüş de, teneke de aynıdır. Bundan sonra değerinizi- kalitenizi anlayacak insanlarla birlikte olun.

Bir altının değerini yalnızca sarraf anlar. Başkası İçin altın da, gümüş de, teneke de aynıdır. Bundan sonra değerinizi- kalitenizi anlayacak insanlarla birlikte olun.
bundan sonra kimseyle olmayi dusunmuyorum acikcasi tun erkeklerden tiksiniyorum suan

E sen de kafana göre takıl. Gez, toz... Kız bunu bile bile onunlaysa, kendi karaktersizliği... Senin zoruna gitmemeli. Hayat çok acımasız. İnsanlar çok acımasız ve maalesef gerçek bu! Bu insanlar umrunda olmasın artık. Kendine onları sürekli takip etmekten başka meşgaleler bul. Bir kurs olabilir. Ya da yeni bir sevgili. Gerçek aşk gibi... :KK66:
sinavlarim var haftaya keske aklimdan ciksalarda calisabilsem dusunup dusunup sinirleniyorum, ustelik kimseyle cikip gezmek gelmiyor icimden elaleme guclu gorunmeye calismak okuldayken yeterince zor birde cikarsam onlarla disari isim dahada zor olur, en iyisi uzunca bir sure uzak durmak herseyden herkesten kendi kendime soguyarak onu unutmak

Back