- 29 Ağustos 2021
- 123
- 98
- 53
- 27
- Konu Sahibi hepiyiolacagim
-
Pekiii konusmussunuz da illa giyecegim diyor, bize ne sormak istediniz?Görümcem kınada simli kırmızı abiye giyecek bana gösterdi bende hoş olmaz abla keşke başka renk tercih etseydin dedim ama yinede giyecek arkadasım falan olsa neyse ama görümcenin kırmızı giymesi bana hiç hoş gelmedi buda dert mi demeyin değil tabiki
Dert değilse niye konu açtınız bdv’ye?Görümcem kınada simli kırmızı abiye giyecek bana gösterdi bende hoş olmaz abla keşke başka renk tercih etseydin dedim ama yinede giyecek arkadasım falan olsa neyse ama görümcenin kırmızı giymesi bana hiç hoş gelmedi buda dert mi demeyin değil tabiki
Normal mi sormak istedimDert değilse niye konu açtınız bdv’ye?
E sormamışsınız ama...Normal mi sormak istedim
Arkadaşınızın da giymesini istemeseydiniz ve kendiniz kırmızı rengi tercih edecek olsaydınız neyse de başkası giyse olur görümce giyse olmaz diyince işler değişti. Renkli bir evliliğiniz olacak gibi. MutluluklarGörümcem kınada simli kırmızı abiye giyecek bana gösterdi bende hoş olmaz abla keşke başka renk tercih etseydin dedim ama yinede giyecek arkadasım falan olsa neyse ama görümcenin kırmızı giymesi bana hiç hoş gelmedi buda dert mi demeyin değil tabiki
Benim elbisem baştan alındıGiyebilir ki gelin kırmızı giyecek diye bi kural yok siz farklı renk giyin. Takılmayın bunlara bu kadar
Normal tabiki. Üzülecek birşey yok bundaNormal mi sormak istedim
Arkadaş giyse göze takılmaz ama görümce giyince resmen ben tüm görğmceliğimle buradayım diyorArkadaşınızın da giymesini istemeseydiniz ve kendiniz kırmızı rengi tercih edecek olsaydınız neyse de başkası giyse olur görümce giyse olmaz diyince işler değişti. Renkli bir evliliğiniz olacak gibi. Mutluluklar
Görümceyi taşlayalım, kıskanç diyelimz iğrenç diyelim, yerden yere vuralım istiyor.Pekiii konusmussunuz da illa giyecegim diyor, bize ne sormak istediniz?
Ben benim önüme geçer Gözde olamam diye endişeye girmedim zaten sadece amacı normal gelmedi ne alaka yani düğündede beyaz giyer diye korkuyorumBuradan size simdi ne soylesek görüncenize karsi guzel gunden once kinleseceksiniz. Hic gerek yok. Kirmizi simli olmasi evet biraz abes ama sonucta gözde olan siz olcaksiniz. O da bu düşüncesizligi yapmis belli ki dusunememis boşverin. Tadini çıkarın kinanizin
Madem dert degil,problem nedir o halde ? Ustelik BDV'debuda dert mi demeyin değil tabiki
Düğününüzde de beyaz giyerGörümcem kınada simli kırmızı abiye giyecek bana gösterdi bende hoş olmaz abla keşke başka renk tercih etseydin dedim ama yinede giyecek arkadasım falan olsa neyse ama görümcenin kırmızı giymesi bana hiç hoş gelmedi buda dert mi demeyin değil tabiki
Kac yasinda aranizda yas farki cok mu ?Ben benim önüme geçer Gözde olamam diye endişeye girmedim zaten sadece amacı normal gelmedi ne alaka yani düğündede beyaz giyer diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?