Görümcem kınada kırmızı giyecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pekiii konusmussunuz da illa giyecegim diyor, bize ne sormak istediniz?

Dert değilse niye konu açtınız bdv’ye?

Giyebilir ki gelin kırmızı giyecek diye bi kural yok siz farklı renk giyin. Takılmayın bunlara bu kadar

Arkadaşınızın da giymesini istemeseydiniz ve kendiniz kırmızı rengi tercih edecek olsaydınız neyse de başkası giyse olur görümce giyse olmaz diyince işler değişti. Renkli bir evliliğiniz olacak gibi. Mutluluklar

Buradan size simdi ne soylesek görüncenize karsi guzel gunden once kinleseceksiniz. Hic gerek yok. Kirmizi simli olmasi evet biraz abes ama sonucta gözde olan siz olcaksiniz. O da bu düşüncesizligi yapmis belli ki dusunememis boşverin. Tadini çıkarın kinanizin

Arkadaş giyse göze takılmaz ama görümce giyince resmen ben tüm görğmceliğimle buradayım diyor

Ben benim önüme geçer Gözde olamam diye endişeye girmedim zaten sadece amacı normal gelmedi ne alaka yani düğündede beyaz giyer diye korkuyorum

Düğününüzde de beyaz giyer

Kınada kırmızı giyer çoğu kişi şahsen ben kınaya gidince kırmızı elbise giymesem de kırmızı ruj sürerim kına sonuçta . Siyah yeşil koyu mor bunlar tercih edilir genelde. Geline uyumlu olabilmek için
Bilmiyorsunuz herhalde ilk kez kınada bulunacaksınız?

Sizde mavi giyin
Ne olacak kırmızı giyse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…