- 16 Nisan 2017
- 1.783
- 1.543
- 133
Adı üstünde kendi ailen işte.tek taraflı yakınlık olmuyor.onlarında yakın davranması gerekiyorgörmüyor işte.
tutturmuş kendi ailen kadar yakın değilsin onlara falan filan
Ayy ben bide şeyy yapiyordum kaynanam benim oğlumu doger torunuyla kiyasliyodu sinir oluyodum.ama tutuyorum kendimi esim yokken ari gibi sokup geciyodu ben kaliyodum simdi kaynanam bisey diyor esim yokken . Esim gelince bende ayinisini canim bak annen böyle dusunuyimus diyorum kaynanamda inkar edemiyor tabiki yalanci duruma düşemez oğlunun yaninda. Esim kaynanama cocugumu kimseyle kiyaslatmam diye net tavrimi koyuyor olayi cözdüm galina 4 sene sonraAy cok doluyum bu konuda kitap yazabilrimSiz arayarak kaybettiginizi saniyosunuz, onlarda size nasil diş gecirdiklerini sanip havaya gircekler ama sizde taktigi dogru kullanirsaniz son gulen iyi guler. Daha cok yenisiniz, bu yola tum saf duygularla cikiyorsunuz mutlu bir evlilik, kv-gorumceyle anlasip kalabalik aile olmak istiyosunuz belki ama bu ugurda tum duygulariniz somuruluyor. Zamanla pişiyorsunuz, gozunuz aciliyor. Eger dogru ilerlerseniz en ana kuzusu bile huzur buldugu yeri seciyo.
Eşim olmadan gitmiyodum, benimkine de beraber gitcez seninkine de diyodum anlasmayi mecbur kabul ediyodu.sert konusmayin kocamsiz gitmek istemiyrm diye tatli tatli konusun. Bi yerden sonra kv'ye nasil davrandigima eşim sahit oluyodu, mutfakta bile hemen islerimi halledip esimin yanina gidiyodum ki yalniz kaldigimiz o on dk de bile bana şunu yapti diye uydurma firsati olmasin. sonra Sabahtan aksama kadar esimle telefonda konusup beni sikayet ediyodu. Simdi esim kendi aramiyo, ki evlenmeden once ilk ve tek sarti annemlere yakin oturcaz olmustu. Gorucu usulu evlendik bide. O saf duygumla olur ya ayni evde de yasayabiliriz demistim. Aramizda 1,5 km yok ama en son ne zaman gordum bilmem, onu gectim en son esim gideli 1 hafta olmustur
Ayy ben bide şeyy yapiyordum kaynanam benim oğlumu doger torunuyla kiyasliyodu sinir oluyodum.ama tutuyorum kendimi esim yokken ari gibi sokup geciyodu ben kaliyodum simdi kaynanam bisey diyor esim yokken . Esim gelince bende ayinisini canim bak annen böyle dusunuyimus diyorum kaynanamda inkar edemiyor tabiki yalanci duruma düşemez oğlunun yaninda. Esim kaynanama cocugumu kimseyle kiyaslatmam diye net tavrimi koyuyor olayi cözdüm galina 4 sene sonra
Bir erkeğe annen yalanci bir kadin demek . sen yalanci bir kadinin oğlusun demek erkek öyle anliyor bunu . O yüzden sakin kalip sabirla taktilerle ilerlemek lazimDiyorum ya zamanla pişiyoruz gozumuz açılıyo. Kendi kazdiklari kuyuya kendileri dusuyolar. Hem ogullarini kaybediyolar hemde gelinleri artik cevabini veren kivama geliyor. Sizinki de dogru bi mantik iyi yapmissiniz. Bunlar yeni gelinlere yol olsun. Ben 2 seneyi gecti evleneli, benimde esiminde gozu erken acildi cunku baslarda sık sık gidiyoduk onlara. Fazla gitmenin faydasini gordum:)
Bir erkeğe annen yalanci bir kadin demek . sen yalanci bir kadinin oğlusun demek erkek öyle anliyor bunu . O yüzden sakin kalip sabirla taktilerle ilerlemek lazim
Onlar; oğlanlarının yanlarında olduklarından eminler çünkü o yüzden sana istedikleri gibi baskı yapıyorlar sen kocan seni ezdikçe aman yanlış anlaşılmayayım diye alttan alıp çaba gösterdikçe kv,sevgili görümce ve kocan daha çok tepene binecek sana söyleyeyim .Ben bu yollardan çokkkk geçtim tam tersine kararlı olup kendinden emin olduğun zaman kocan da arkanda daha çok duruyor seni kaybetme korkusu yaşıyor çünkübana bu yazdıklarından sonra onu arayıp yemeğe davet etmemi bekliyormuş yoksa kvde benimle görüşmezmiş
Onlar; oğlanlarının yanlarında olduklarından eminler çünkü o yüzden sana istedikleri gibi baskı yapıyorlar sen kocan seni ezdikçe aman yanlış anlaşılmayayım diye alttan alıp çaba gösterdikçe kv,sevgili görümce ve kocan daha çok tepene binecek sana söyleyeyim .Ben bu yollardan çokkkk geçtim tam tersine kararlı olup kendinden emin olduğun zaman kocan da arkanda daha çok duruyor seni kaybetme korkusu yaşıyor çünkü
Bu kadar cabalamanapacağımı bilemiyorum artık...görümcemin ameliyatı ve sonrasıyla ilgili konu açmıştım burada... gidin dediniz. bende aradım ve gittim. yani neden bilmiyorum ama bana bir nasılsın diyecek kadar bile muhattap olmadı. sıcak yaklaştığıını hissetmedim ama ben elimden geleni yaptım.
Hatta eve geldiim ve akşamında ona mesaj attım tekrar geçmiş olsun falan yazdım sırf iyi olmak istediğim için.
ama bana yazdığı şey.. ve sonrasında olanlar .. sonucunda daha 4 aylık evliliğin bitme noktasına gelmesi...
görümcem, bir yakınımın bana aldığı şeyi paylaşıp teşekkür ettiğimde bana istinaden sen teşekkür etmeyi biliyor muydun kendini prenses sanma gece 12de külkedisi olacaksın sanmış.. benim ziyaretimden yaklaşmaya çabalama mesajlarımdan sonra çok üzüldüm açıkçası.. ama ben elimden geleni yaptığımı düşünüyorum.
eşimde görünce malesef annesini aradı. Kv beni aradı bana kızdı. Neymiş kocamı doldurmuşum ben. Hayır sadece çok üzücü dedim. Kv bana sen kardeşleri birbirine düşürüyorsun seni görmek istemiyorum birdaha gelme bana dedi ve kızımı da sil onla görüşme dedi. ben silmeden zaten görümcem beni engelledi.
ben sonrasında bir süre gitmedim ve iyi olmak istediğim için kv mi kahvaltıya davet ettim gelmedi. çaya davet ettim yine gelmedi sonra oğlunun en sevdiği yemeği yaptığı için bizi davet etti şaşırdım ve gittik. Tabi birbirimize biraz soğuk olsakta konu hiç açılmadı.
sonrasında ben yemeğe davet etmek istedim bütün olay burada başladı zaten.
kvmi aradım. Bana ben sana haber veririm dedi. Eşim işteydi ve ardından eşimi aramış. Ablanı arasın onu da davet etsin, kızım bana tavır alır gelirsem demş. Yahu o kızınsa bu da oğlunun evi.. ben senin kızın değil miyim.. yakın olmaya çalışıyorum sadece..
eşime dedim ara ablanı annemler bize gelecek, sizide bekliyoruz de dedim bana onları yazan bir insanı aramak gururumu incitirdi.
ablası ağlamış. yok ben kardeşimin evine bile gelemiyorum demiş. sen değil o beni arayacak demiş.
benim bir suçum yok ki.. ben aramadım. kvmde kızımın gelmediği yere bende gelmem demiş.
kv beni yolda görmüş pazar günü ben onu görmedim. Eşimde beni bekliyrdu eşimi aramış bikahveyi gördüm buraya kadar geliyor bize gelmiyor gördün mü demiş. ben istiyorum gelsin gezelim dışarı çıkalım alışverişyapalım demiş. ama bunları isteyen insan davetlerime karşılık vermez miydi.. ya da benimle dışarı çıkmak isteyen insan br kere olsun beni dışarıda bir çay içmeye davet etmez miydi...
yolda görmüş benim yanıma bile gelmemiş gitmiş eşimi aramış ya.
eşim ise benim yanımda değil. Onlar benden yaşça büyükmüş benim aramam lazımmış. ben aramadığım için o da benim aileme gelmiyor. çok kavga ediyoruz. onların tarafını tutuyor.
karşılıklı birbirimizin ailesine gitmiyoruz. annesi yeni evlenen tanıdıklarını anlatıyormuş eşime bak şu görümcesiyle sürekli geziyor bikahve bizden uzak duruyor falan.
şimdi söyleyin ben ne yapayım...
valla kendin kasınmıssın hicc kusura bakma hazır kocan senden yanayken tamam bidah görüsmicektin nedir yani yok eve gittikten sonra görümcene gene yazıyosun yok kaynanan caya gel kahvaltıya gel yapıyosun bırak ele yaranılsa annelerimizi bas tacı ederlerdinapacağımı bilemiyorum artık...görümcemin ameliyatı ve sonrasıyla ilgili konu açmıştım burada... gidin dediniz. bende aradım ve gittim. yani neden bilmiyorum ama bana bir nasılsın diyecek kadar bile muhattap olmadı. sıcak yaklaştığıını hissetmedim ama ben elimden geleni yaptım.
Hatta eve geldiim ve akşamında ona mesaj attım tekrar geçmiş olsun falan yazdım sırf iyi olmak istediğim için.
ama bana yazdığı şey.. ve sonrasında olanlar .. sonucunda daha 4 aylık evliliğin bitme noktasına gelmesi...
görümcem, bir yakınımın bana aldığı şeyi paylaşıp teşekkür ettiğimde bana istinaden sen teşekkür etmeyi biliyor muydun kendini prenses sanma gece 12de külkedisi olacaksın sanmış.. benim ziyaretimden yaklaşmaya çabalama mesajlarımdan sonra çok üzüldüm açıkçası.. ama ben elimden geleni yaptığımı düşünüyorum.
eşimde görünce malesef annesini aradı. Kv beni aradı bana kızdı. Neymiş kocamı doldurmuşum ben. Hayır sadece çok üzücü dedim. Kv bana sen kardeşleri birbirine düşürüyorsun seni görmek istemiyorum birdaha gelme bana dedi ve kızımı da sil onla görüşme dedi. ben silmeden zaten görümcem beni engelledi.
ben sonrasında bir süre gitmedim ve iyi olmak istediğim için kv mi kahvaltıya davet ettim gelmedi. çaya davet ettim yine gelmedi sonra oğlunun en sevdiği yemeği yaptığı için bizi davet etti şaşırdım ve gittik. Tabi birbirimize biraz soğuk olsakta konu hiç açılmadı.
kvmi aradım. Bana ben sana haber veririm dedi. Eşim işteydi ve ardından eşimi aramış. Ablanı arasın onu da davet etsin, kızım bana tavır alır gelirsem demş. Yahu o kızınsa bu da oğlunun evi.. ben senin kızın değil miyim.. yakın olmaya çalışıyorum sadece..
eşime dedim ara ablanı annemler bize gelecek, sizide bekliyoruz de dedim bana onları yazan bir insanı aramak gururumu incitirdi.
ablası ağlamış. yok ben kardeşimin evine bile gelemiyorum demiş. sen değil o beni arayacak demiş.
benim bir suçum yok ki.. ben aramadım. kvmde kızımın gelmediği yere bende gelmem demiş.
kv beni yolda görmüş pazar günü ben onu görmedim. Eşimde beni bekliyrdu eşimi aramış bikahveyi gördüm buraya kadar geliyor bize gelmiyor gördün mü demiş. ben istiyorum gelsin gezelim dışarı çıkalım alışverişyapalım demiş. ama bunları isteyen insan davetlerime karşılık vermez miydi.. ya da benimle dışarı çıkmak isteyen insan br kere olsun beni dışarıda bir çay içmeye davet etmez miydi...
eşim ise benim yanımda değil. Onlar benden yaşça büyükmüş benim aramam lazımmış. ben aramadığım için o da benim aileme gelmiyor. çok kavga ediyoruz. onların tarafını tutuyor.
karşılıklı birbirimizin ailesine gitmiyoruz. annesi yeni evlenen tanıdıklarını anlatıyormuş eşime bak şu görümcesiyle sürekli geziyor bikahve bizden uzak duruyor falan.
Tabiki de bu terbiyesiz ego düşkünü pis ahlaklı insancıkların elinde oyuncak olmayacaksın. İyi seni istedikleri gibi çevirecekler akılları sıra. Bunları şimdiye kadar kimse adam yerine koymadı da sana mı kaldı. Bence hiç yüz verme iyi olmaya da çalışma anlaşılan sen iyi olucam diye kendini parçalandıkça bunların totosu kalkıyor. Biraz cool davranıp görmezden gelince yılışıyorlar aynen cool davran görmezden gel hiç sallama bak nasıl peşinde koşacaklarnapacağımı bilemiyorum artık...görümcemin ameliyatı ve sonrasıyla ilgili konu açmıştım burada... gidin dediniz. bende aradım ve gittim. yani neden bilmiyorum ama bana bir nasılsın diyecek kadar bile muhattap olmadı. sıcak yaklaştığıını hissetmedim ama ben elimden geleni yaptım.
Bırak ailene gelmesin niye kavga ediyorsunuz. Senin geçtiğin yolun aynısından bende geçtim. Hep alttan aldım affettim duymamazlıktan geldim Aradım sordum kendimi hep hatalı çıkartacak birşey buldum. Sonuç giden 8 senem oldu. Şimdi görüşmüyorum çok rahatım. Eşimde Benim aileme gidip gelmek istemiyor daha da rahatım. Git ailenle eşin olmadan keyifle vakit geçir.şuan görüşmüyoruz. ama eşim onlarla görüşmememi evliliğimize yansıtıyor. benim aileme gelmiyor onlar bize gelmiyor diye eşimde benim ailemi evde kalırsa bende anneme giderim gelmicekler diyo kavga ediyoruz sürekli
onlar bin beterini hakediyorlar.Ya senin işin çok zor
Karsindakiler çok planci ve bi hayli ikili oynuyorlar belliki esinize karşı
Arama görüşme sil onları
Ya da bak eşinin yanında onlarla iyi konuş eşin yokken ağzına ne gelirse say kapat dok içindekileri
Sonra eşini onlardan önce hemen ara ağla aşkım ben aradım iyi niyetle böyle böyle dedim birden bana bağırdı şöyle hakaretler etti falan de eşinin yanında mazlum ol onların yanında aslan..
Kendimden şu an korktum :)
Böyle bi akıl verdiğim için üzgünüm ama Karsindakiler anca böyle yola gelir
Ne bu ya ezdikce ezmisler sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?