- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Kayınval,deniz kendisi bilir.Bu kadar taviz vermeyin.bana bu yazdıklarından sonra onu arayıp yemeğe davet etmemi bekliyormuş yoksa kvde benimle görüşmezmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayınval,deniz kendisi bilir.Bu kadar taviz vermeyin.bana bu yazdıklarından sonra onu arayıp yemeğe davet etmemi bekliyormuş yoksa kvde benimle görüşmezmiş
Size laf söylettiren eşinizde sorun asıleşim aşırı düşkün onlara. böyle birşey mümkün olmaz her hafta mutlaka gider ve mutlaka benle ilgili olumsuz bi iki bişey söylerler
çok güzel yazmışsınız. Ama eşim bu kafada değil işte.Lütfen artık büyüyün bu evlenen insanlar.Bir bireysiniz.Eski küf tutmuş adetleri görüşleri bir yere bırakın.Siz sadece anneninizin kızısınız.Bir evlilikte birileriyle iyi olmak gibi bir derdiniz olmamalı.İster eşinizin annesi olsun ister kardeşi.Siz eşinizle evlisiniz.Kafa yapınız uyarsa görüşürsünüz uymazsa size saygısızlık yapılıyorsa görüşmez mesafe koyarsınız.
Kimsenin kimseye telefonla mesajla direktif vermeye,yaptıklarını yargılamaya suçlamaya hakkı yok.İster kayınvalide olsun ister görümce.Küçükseniz onlar da büyük.Önce büyük büyüklüğünü yapacak.
Ortayı bulamayan,kızının lafına göre hareket eden kayınvalideyi çok dikkate almam kendi haline bırakırım.Cici gelin olacağım diye bir kaygınız olmasın.Evinizin kapısını kapattığınızda sadece siz ve eşiniz içeride kalıyor.Diğerleri dışarıda.Kardeşinin evine gelmek isteyen (orası sadece kardeşinin evi değil) önce saygı göstermeyi bilecek.
O kafa eşinizin sorunu.Siz eşinizin ve ailesinin kuklası değilsiniz.çok güzel yazmışsınız. Ama eşim bu kafada değil işte.
Ah canim benimkide oyleydi ayniydi. Her gun anasi arardi 2 gun aramasa benimki arardi. Simdi 2 haftadir ne esim ariyor ne anasi.. Hatta abisiyle ortak calisiyorlar is yerinde. Kavga ettim abisiyle ben ona o bana neler dedi ama ortaklar eşim muhattap bile olmuyorum dedi. İs geregi sadece konusuyorum diyor.. o da anlicak zamani gelince merak etme.. Benle ilgilide soylediler :) kaynanam ve kizi telefonlarda dedikodu yaptilar sonra esime yazdi ablasi sen karinla annemi niye uzuyorsun diye bir sey bilmeden ben ona da haddini bildirdim . Bazen sesini cikarman gerekiyor.eşim aşırı düşkün onlara. böyle birşey mümkün olmaz her hafta mutlaka gider ve mutlaka benle ilgili olumsuz bi iki bişey söylerler
sesimi çıkardığım için kötü olan ben oldum işte.Ah canim benimkide oyleydi ayniydi. Her gun anasi arardi 2 gun aramasa benimki arardi. Simdi 2 haftadir ne esim ariyor ne anasi.. Hatta abisiyle ortak calisiyorlar is yerinde. Kavga ettim abisiyle ben ona o bana neler dedi ama ortaklar eşim muhattap bile olmuyorum dedi. İs geregi sadece konusuyorum diyor.. o da anlicak zamani gelince merak etme.. Benle ilgilide soylediler :) kaynanam ve kizi telefonlarda dedikodu yaptilar sonra esime yazdi ablasi sen karinla annemi niye uzuyorsun diye bir sey bilmeden ben ona da haddini bildirdim . Bazen sesini cikarman gerekiyor.
ablam senden asla özür dilemez o 35 yaşında sen arayacaksın onu dedi bana düşünebiliyor musunuz..ayy ne didinmişinnn ya bırak arkadaşım iyilikten maraz doğar bölelerine çemkirik gelin lazım , eşine de öle deme bırak o ağırlığını koysun ailesine , ablan benden özür dileyene kadar şurdan şuraya adım atmam dicen aynı şeyleri sana yaşatsalar gururuna dokkunmaz mıydı de , gerektiğinde konuş gerektiğinde sus ama sen hep susmuşsun hata etmişsin ben olsam takmam valla ne bok yerlerse yesinler , isterse sittin sene annene gelmesin çocuk oldumu alır alır gidersin anana bakalım onlar yaklaşabilcek mi , seninle iyi olcaklarına benmle iyi geçinsinler de
görmüyor işte.Hiç gerek yoktu bu kadar üstüne düşmenin.bir yaparsiniz iki yaparsiniz ama onlar iyi olmak istememişler.bunu görüp bir yerde sizin de uzak durmanız lazım.her defasında adım attığınız için iyice abartmışlar.esiniz de saçmalamış.görmüyor mu sizin onun için yaptıklarını.sizin ailenizden bir kötü tavır görmüş de mi gitmeyecem diyor sanki.benim eşim böyle bişey için aileme tavır alsa karşılığını da görür.çok yüz vermeyin.üstünüze düşeni yapın fazlasına gerek yok.
Sen bir kere el kızısın el nunu aklından çıkarma, ne yaparsan yap sanma ki yaranırsın giden hep senden olur. Görümceniz hatalı da olsa kv oğlunu da atar gelini de. Sanmayın ona karşı sizi tutacak. Ama kardeşler arasında olan olaya neden karışırıp taraf tutarlar bilmem ama bu da kayınvalidelerin günahı arasında evlat ayrımı. Sizinle görüşmek istemeyen kişi kim olursa olsun görüşmeyin. Ha kv görüşmeye başlamışsınız ama yüz vermeyin, evinize isterse gelsin davet etmeyin. Siz gidiyorsanız da mesafeli olun unutnayın kv sizi sevmiyor.çok yeni bir evlilik
elimden geleni yapmış olmak istedim, ama bunca şeye rağmen kötü olan hala benim
inşallah.Allah yardımcın olsun sana helal olsun ne diyeyim ben bu kadarını yapamazdım sanırım çok şükür ailesine düşkün bir eşim yok yoksa çoktan ayrılırdık zaten...Bence elinden geleni yeterince yapmışsın ama şu saatten sonra en mantıklısı onlar hakkındaki en ufak olumsuz düşünceni eşine söylemeyip güzel sofralar kurup onları davet edip gelmemelerini göstermek iyinin kötünün belli olması netleşir böylece.
Kv beni aradı bana kızdı. Neymiş kocamı doldurmuşum ben. Hayır sadece çok üzücü dedim. Kv bana sen kardeşleri birbirine düşürüyorsun seni görmek istemiyorum birdaha gelme bana dedi ve kızımı da sil onla görüşme dedi. ben silmeden zaten görümcem beni engelledi.
Eski konunu okuyup geldim daha cok sinirlendim.bana bu yazdıklarından sonra onu arayıp yemeğe davet etmemi bekliyormuş yoksa kvde benimle görüşmezmiş
ben görüşmek için adım attım evet, ama kızımın gelmediği yere bende gelmem dedi.Sen bir kere el kızısın el nunu aklından çıkarma, ne yaparsan yap sanma ki yaranırsın giden hep senden olur. Görümceniz hatalı da olsa kv oğlunu da atar gelini de. Sanmayın ona karşı sizi tutacak. Ama kardeşler arasında olan olaya neden karışırıp taraf tutarlar bilmem ama bu da kayınvalidelerin günahı arasında evlat ayrımı. Sizinle görüşmek istemeyen kişi kim olursa olsun görüşmeyin. Ha kv görüşmeye başlamışsınız ama yüz vermeyin, evinize isterse gelsin davet etmeyin. Siz gidiyorsanız da mesafeli olun unutnayın kv sizi sevmiyor.
haklısınız.bunlardan sonra arayıp kahvaltıya yemeğe davet etmeniz hata..
körü körüne bağımlı.Görümceniz şeytansa kayınvalide bin beteri!
Dikkat etsenize ona da.
Ve bu kadar çabaya da girmezdim ben olsam.
Tamam siz iyi bir insan olabilrsiniz,iyi olalım dersiniz ama bazen karşıdaki insan olmaz ve dolayısıyla geçim olmaz.
Uzak durun,gelirlerse kapınız açık olsun,çağırırlarsa gidin.
Onun dışında ekstra talepleriniz olmasın.
Eşiniz de körü körüne bağımlı değilse onlara, size hak verecektir.
düşünebiliyorum eski nişanlım da demişti. Hatanın yaşı yok ama özür dilemenin yaşı varmıymış sor bakalım , bende küçüğüm bi hatam varsa mazur görücekler , görmezzden gelip lafını yapmıycaklar de amannnnn sana bişi diim mi ne kadar takarsan o kadr tependeler hiççç tınlamıomş gbi yap hepsi çatlarlar ortalarından , iyi olma kmse anlamıo iyilktenablam senden asla özür dilemez o 35 yaşında sen arayacaksın onu dedi bana düşünebiliyor musunuz..
ben asla aramam asla