görümcem istemedi diye yemek teklifimi geri çeviren kv...

ben görüşmek için adım attım evet, ama kızımın gelmediği yere bende gelmem dedi.
şimdi zaten aramam
ama eşimle evliliğimiz kötüye gidiyor ve emini onların istediği de bu

giderse gitsin ömür boyu onların kuklası mı olacaksın.
baştan tavrını koy eşimle aram bozulmasın diye diye sen bozulacaksın.
bundan 5 sene sonra daha çok yıpranmış olacaksın.

sesimi çıkardığım için kötü olan ben oldum işte.
bu akşam eşimle konuşacağım.
lütfen bana dua edin olur mu.
yoksa baba evime döneceğim böyle gitmeyecek
Valla ben cok dedim esime seni bosarim, bunun vebali de o ailenin diye. Kac kere evden gittim ama cok seviyor esim beni. Benim ailem sensin diyor ben herkesi sildim senin icin dedi. Herkes hakettigini yasiyor diyor her seferinde. Hepsinin cocugunda hakki vardir ordan oraya tasimistir soforlugunu yapmistir,para yedirmistir,donuna varana kadar almistir. :) bende haram olsun diyorum her gun.. benim cocugumda hicbir haklari dahi yok hcbirseylerini gormedim ki sukur herseyin en guzelini yapiyoruz ama insan gormek istiyor. Ne anasindan ne kardeslerinden hicbirsey gormedim ne dugunumde ne cocugum oldugunda kendi annem sagolsun babam ve esimde sagolsun :) esimde bunun farkinda oldugu icin bana cevap vericek konumda degil. O da farkinda herseyin. O yuzden bosver. Kendi huzurumuzu kaciriyoruz inan bak. Ben ne ofke halleri gecirdim cocugum var ya 7 aylik onun ne sucu var o kavgalari gormekte. Valla iciyorum anti depresan kafa relax.. bazen yine kavga ediyoruz ama eskisi gibi takmiyorum.. dualarim seninle insallah guzel olur hersey.. hakknda hayirlisi. Ama karsindaki insan degismiyorsa zorlama birak. Bu dunyaya milletin kahrini cekmeye gelmedik bir kadın olarak..

inşallah.
allah büyüktür görüyordur ve inşallah eşimde görür..
Senin eşin senin aileni bu durumlardan önce yakın biliyor muydu ailesi gibi?Eşim aileme bunu yapsa tek kalemde silerdim onu hiçbir zararı olmayıp hep destek olmuş insanlara bunu yapamazdı yapamaz.Kimse durduk yere tavır göstermez uzaklaşmaz kör numarası yapmaya gerek yok sen hep iyi ol iyi düşün iyilik yap ne olduklarını göster eşine lütfen bunu başarabilirsin.

Valla ben cok dedim esime seni bosarim, bunun vebali de o ailenin diye. Kac kere evden gittim ama cok seviyor esim beni. Benim ailem sensin diyor ben herkesi sildim senin icin dedi. Herkes hakettigini yasiyor diyor her seferinde. Hepsinin cocugunda hakki vardir ordan oraya tasimistir soforlugunu yapmistir,para yedirmistir,donuna varana kadar almistir. :) bende haram olsun diyorum her gun.. benim cocugumda hicbir haklari dahi yok hcbirseylerini gormedim ki sukur herseyin en guzelini yapiyoruz ama insan gormek istiyor. Ne anasindan ne kardeslerinden hicbirsey gormedim ne dugunumde ne cocugum oldugunda kendi annem sagolsun babam ve esimde sagolsun :) esimde bunun farkinda oldugu icin bana cevap vericek konumda degil. O da farkinda herseyin. O yuzden bosver. Kendi huzurumuzu kaciriyoruz inan bak. Ben ne ofke halleri gecirdim cocugum var ya 7 aylik onun ne sucu var o kavgalari gormekte. Valla iciyorum anti depresan kafa relax.. bazen yine kavga ediyoruz ama eskisi gibi takmiyorum.. dualarim seninle insallah guzel olur hersey.. hakknda hayirlisi. Ama karsindaki insan degismiyorsa zorlama birak. Bu dunyaya milletin kahrini cekmeye gelmedik bir kadın olarak..
ne güzel.
imrendim sana.
allah benim eşime de nasip eder inşallah.

ben görüşmek için adım attım evet, ama kızımın gelmediği yere bende gelmem dedi.
şimdi zaten aramam
ama eşimle evliliğimiz kötüye gidiyor ve emini onların istediği de bu
Sırf annesiyle kardeşiyle anlaşamıyorsunuz diye kötüye giden evlilik evlilik midir ? Bunu sorun bir kendinize. Onlar da sizinle anlaşamıyor peki eşinizin ablasıyla annesiyle ilişkisi kötüye gidiyor mu ? Hayır. Ozaman siz de başka problemler var.

Sırf annesiyle kardeşiyle anlaşamıyorsunuz diye kötüye giden evlilik evlilik midir ? Bunu sorun bir kendinize. Onlar da sizinle anlaşamıyor peki eşinizin ablasıyla annesiyle ilişkisi kötüye gidiyor mu ? Hayır. Ozaman siz de başka problemler var.
ama tek sorun bu
gerçekten bu
eşim görüşmemi istiyor ben elimden geleni yapıyorum ama o bunu görmüyor eksik görüyor ve kavga ediyoruz

ama tek sorun bu
gerçekten bu
eşim görüşmemi istiyor ben elimden geleni yapıyorum ama o bunu görmüyor eksik görüyor ve kavga ediyoruz

hayır bak asıl sorun eşinin muhakeme gücünün olmaması. haklıya hakkını teslim edemeyecek kadar ana kuzusu olması.
aradaki dengeyi koruması gereken eşinken senden yaranmaya çalışmanı talep etmesi.

ama tek sorun bu
gerçekten bu
siz biraz kararlı olun , siZe bu konuda baskı yapmasına karşı çıkın .

hayır bak asıl sorun eşinin muhakeme gücünün olmaması. haklıya hakkını teslim edemeyecek kadar ana kuzusu olması.
aradaki dengeyi koruması gereken eşinken senden yaranmaya çalışmanı talep etmesi.
Evet eşinin sorunu bu, ama değiştirebileceğini sanmıyorum. O yüzden siz kafa yapınızı değiştirin, kararlı olun ne istiyorsanız onu yapın.

napacağımı bilemiyorum artık...görümcemin ameliyatı ve sonrasıyla ilgili konu açmıştım burada... gidin dediniz. bende aradım ve gittim. yani neden bilmiyorum ama bana bir nasılsın diyecek kadar bile muhattap olmadı. sıcak yaklaştığıını hissetmedim ama ben elimden geleni yaptım.
Hatta eve geldiim ve akşamında ona mesaj attım tekrar geçmiş olsun falan yazdım sırf iyi olmak istediğim için.
ama bana yazdığı şey.. ve sonrasında olanlar .. sonucunda daha 4 aylık evliliğin bitme noktasına gelmesi...
görümcem, bir yakınımın bana aldığı şeyi paylaşıp teşekkür ettiğimde bana istinaden sen teşekkür etmeyi biliyor muydun kendini prenses sanma gece 12de külkedisi olacaksın sanmış.. benim ziyaretimden yaklaşmaya çabalama mesajlarımdan sonra çok üzüldüm açıkçası.. ama ben elimden geleni yaptığımı düşünüyorum.
eşimde görünce malesef annesini aradı. Kv beni aradı bana kızdı. Neymiş kocamı doldurmuşum ben. Hayır sadece çok üzücü dedim. Kv bana sen kardeşleri birbirine düşürüyorsun seni görmek istemiyorum birdaha gelme bana dedi ve kızımı da sil onla görüşme dedi. ben silmeden zaten görümcem beni engelledi.
ben sonrasında bir süre gitmedim ve iyi olmak istediğim için kv mi kahvaltıya davet ettim gelmedi. çaya davet ettim yine gelmedi sonra oğlunun en sevdiği yemeği yaptığı için bizi davet etti şaşırdım ve gittik. Tabi birbirimize biraz soğuk olsakta konu hiç açılmadı.
sonrasında ben yemeğe davet etmek istedim bütün olay burada başladı zaten.
kvmi aradım. Bana ben sana haber veririm dedi. Eşim işteydi ve ardından eşimi aramış. Ablanı arasın onu da davet etsin, kızım bana tavır alır gelirsem demş. Yahu o kızınsa bu da oğlunun evi.. ben senin kızın değil miyim.. yakın olmaya çalışıyorum sadece..
eşime dedim ara ablanı annemler bize gelecek, sizide bekliyoruz de dedim bana onları yazan bir insanı aramak gururumu incitirdi.
ablası ağlamış. yok ben kardeşimin evine bile gelemiyorum demiş. sen değil o beni arayacak demiş.
benim bir suçum yok ki.. ben aramadım. kvmde kızımın gelmediği yere bende gelmem demiş.
kv beni yolda görmüş pazar günü ben onu görmedim. Eşimde beni bekliyrdu eşimi aramış bikahveyi gördüm buraya kadar geliyor bize gelmiyor gördün mü demiş. ben istiyorum gelsin gezelim dışarı çıkalım alışverişyapalım demiş. ama bunları isteyen insan davetlerime karşılık vermez miydi.. ya da benimle dışarı çıkmak isteyen insan br kere olsun beni dışarıda bir çay içmeye davet etmez miydi...
yolda görmüş benim yanıma bile gelmemiş gitmiş eşimi aramış ya.
eşim ise benim yanımda değil. Onlar benden yaşça büyükmüş benim aramam lazımmış. ben aramadığım için o da benim aileme gelmiyor. çok kavga ediyoruz. onların tarafını tutuyor.
karşılıklı birbirimizin ailesine gitmiyoruz. annesi yeni evlenen tanıdıklarını anlatıyormuş eşime bak şu görümcesiyle sürekli geziyor bikahve bizden uzak duruyor falan.
şimdi söyleyin ben ne yapayım...
Allahım ya bu nedir böyle görümce , kv durumları.
Valla evliliğin başında huzur kaçırmaya başlıyorlar.
Bende iki aylik evliyken eşimin babasının ikinci evliliğinden olan ( ve annesi eşime ve kardeşlerine tvlerde gördüğünüz o kötü üvey anneler gibi davranmış, yazsam yaşananları ağlarsınız. ) kız kardeşi amanin ne hakaretler ne hakaretler yazdı.
Ama benim eşim yaşanan durumları gördü ve beni asla ezdirmedi.
Senin eşin aileci, senin işin zor.
Valla sen nabza göre şerbet dök yoksa evliliği sonlandırır bu durumlar zamanla.
Eşinle git gel.
Ayrıca kv neden kızım size gelirsem bana tavır alır diyo.
Evlat ayrımı var burda e buda senin oğlun burda da oğlun mutsuz oluyo.

Niyet belli.
Mutlak teslimiyet istiyorlar.
Bu aile ile yakın olacaksan kendinden vazgeçeceksin. Ne derlerse eyvallah diyeceksin. Çözüm bu.

Bana kalırsa sana böyle davrananlarla zaten görüşme. Eşinin aileni ziyaret etmemesi ailen nezdinde sıkıntı ise usturuplu bir şekilde anlat ve beklentilerini minimuma çeksinler. Sen kendi ailenle eşin kendi ailesiyle görüşssün.
Tavrını belli et. Naparlarsa ona göre davranırsın artık.

Allahım ya bu nedir böyle görümce , kv durumları.
Valla evliliğin başında huzur kaçırmaya başlıyorlar.
Bende iki aylik evliyken eşimin babasının ikinci evliliğinden olan ( ve annesi eşime ve kardeşlerine tvlerde gördüğünüz o kötü üvey anneler gibi davranmış, yazsam yaşananları ağlarsınız. ) kız kardeşi amanin ne hakaretler ne hakaretler yazdı.
Ama benim eşim yaşanan durumları gördü ve beni asla ezdirmedi.
Senin eşin aileci, senin işin zor.
Valla sen nabza göre şerbet dök yoksa evliliği sonlandırır bu durumlar zamanla.
Eşinle git gel.
Ayrıca kv neden kızım size gelirsem bana tavır alır diyo.
Evlat ayrımı var burda e buda senin oğlun burda da oğlun mutsuz oluyo.
yooo işte öyle değil
kv oğluyla kendi evinde de görüşebiliyor çunku eşim gidiyor ve annesi gelmıyor diye tavır almıyor
annesi hiçbir zaman ne olursa olsun kötü olmuyo gözunde

yooo işte öyle değil
kv oğluyla kendi evinde de görüşebiliyor çunku eşim gidiyor ve annesi gelmıyor diye tavır almıyor
annesi hiçbir zaman ne olursa olsun kötü olmuyo gözunde
Cnm sen evliliğin iyice oturana kadar,bu durumlar yoluna girene kadar çocuk yapma.
Senim işin zor.
İnş tez vakitte düzelir.

Bircok insan gibi bende benzer durumlar yaşadim. Cozum noktasi olarak esime ben sensiz kendi annem dahil kimseye gitmek istemiyorum biz bir aileyiz dedim. Bu ugurda kendi anneme tek basima bi cikip gidemedim ama onun tarafina da yalniz gitmemis oldum ve kv'nin bi yerden sonra bana yaklasimlarina eşim kendi sahit olmaya basladi.

siz annen sunu yapiyo dedikce kafa sisiren taraf oluyosunuz. Ama susup esinizle gidip geldikce kv kafayi yiyo kafa sisiren taraf o oluyo. Erkekler de kafa sisireni degil huzur buldugu yeri seciyo. Kayinvalidem kendi elleriyle itti bana kocami:)

Yerinizde olsam gorumceyi arardim ama aksam esim gelince hoparloru acarak. Boylece eşin herseye şahit olur. İki kardesin arasini bozuyosun taktigini yemeyin, yeni evlisiniz yeni gelinler burdan vurulur ki oglumun haberi olmadan alttan alta gelini halledeyim dusuncesindeler. Hersey kocaya anlatilmaz diye de tembihlerler ki islerinde saglam ilerlesinler.

Gorumceniz kardesiyle arasi bozulsun istemiyosa kendi duzgun davranir. Duzgun davranmadigina eşinizi sahit tutarsaniz bu durumda ara bozan siz olmazsiniZ. Kardesinin gercekten mutlulugunu isteyen eli maşali geline bile susar. Gelinle savaşan bana ogluyla/ kardesiyle mutlu olmaya calistigini ama gelinin izin vermediginden bahsetmesin, yemezler

bana bu yazdıklarından sonra onu arayıp yemeğe davet etmemi bekliyormuş yoksa kvde benimle görüşmezmiş

Ay cok doluyum bu konuda kitap yazabilrim:halay:Siz arayarak kaybettiginizi saniyosunuz, onlarda size nasil diş gecirdiklerini sanip havaya gircekler ama sizde taktigi dogru kullanirsaniz son gulen iyi guler. Daha cok yenisiniz, bu yola tum saf duygularla cikiyorsunuz mutlu bir evlilik, kv-gorumceyle anlasip kalabalik aile olmak istiyosunuz belki ama bu ugurda tum duygulariniz somuruluyor. Zamanla pişiyorsunuz, gozunuz aciliyor. Eger dogru ilerlerseniz en ana kuzusu bile huzur buldugu yeri seciyo.

Eşim olmadan gitmiyodum, benimkine de beraber gitcez seninkine de diyodum anlasmayi mecbur kabul ediyodu.sert konusmayin kocamsiz gitmek istemiyrm diye tatli tatli konusun. Bi yerden sonra kv'ye nasil davrandigima eşim sahit oluyodu, mutfakta bile hemen islerimi halledip esimin yanina gidiyodum ki yalniz kaldigimiz o on dk de bile bana şunu yapti diye uydurma firsati olmasin. sonra Sabahtan aksama kadar esimle telefonda konusup beni sikayet ediyodu. Simdi esim kendi aramiyo, ki evlenmeden once ilk ve tek sarti annemlere yakin oturcaz olmustu. Gorucu usulu evlendik bide. O saf duygumla olur ya ayni evde de yasayabiliriz demistim. Aramizda 1,5 km yok ama en son ne zaman gordum bilmem, onu gectim en son esim gideli 1 hafta olmustur

Benim görümcem yok ama kvlidemle esimin sevdasi aşırıydı hergün konusmalar ,annem ne derse haklidirlar,sen haksizsinlar bende ilk zamanlar hakli olup gösteremememin acisini cekiyordum . Sonradan yukardaki arkadasin taktiği çözdüm esimin yaninda kaynanami sever över oldum ,ama kaynanam hala bana laf sokuşturmalara devam dı yavş yavas esim gerçekleri görmeye basladi . Suan bana sen cok haklisin annem sana kötülük ettikçe sen onu seviyosun hakkini helal et diyorr :KK71:

Back