Görümcem hiç yalnız bırakmıyor....sıkıldım....

sabrın karşısında saygıyla eğiliyorum.... azdınmı kızım sen grupmu istiyorsun ensest mi seviyorsun abini derdim... yakardım gemileri yani... kendini asarmı kesermi artık bilmem.. sana bu derece rahatsızlık vermeye kimsenin hakkı yok.. hala geç kalmış sayılmazsın öncelikle nişanlını kendi tarafına almalısın ona senin böyle yanınıza yapışık bir abin olsa istermi diye fikrini sor... aman kardeşim birşey yap bununla geçmez bir ömür.. yada çok acil o zillinin başını bağlayın birine.. gitsin ona yapışsın rahatlar belki.. ayy tam dayaklık yaa sinir oldum...

benim görümcenin büyük versiyonu sen anlattıkça kendimi buldum yemin ederim .. balayında hiç yanlız kalmadık ve yegenim onlar yeni evli biraz beraber gezsinlerbırak peşlerini diyince '' GECE BERABER YATIYORLAR YA '' demiş .. saçını başını yolacaksın sakın yüz verme gerekirse tartış tatlı dille anlamıyor ise yoksaböyle dürüpgider hep iyi niyetle yaklaştıgımız için bu raddeye geldi

Dün gece hem güldük hem konuştuk.
Şimdi yorumlardan görüyorum da, ne çok varmış bu modelden aman tanrım ya.
İçler acısı.

La havle.. :)
Ben de ufak kız sandım he okurken ama benden büyük çıktı hatun. :/
Bozacaksın böylelerini, geleyim mi dedi, otur bakayım sen evde, biz gelirken sana şeker alacağız deyip kahkaha atacaksın, aynı bir çocuk gibi cevap vereceksin. Abisi bak şuna bak bizimle gelecekmiş deyip yanaklarını falan sıkacaksın, aay çok mu sıkıldın sen evde, abinle yengenin peşine mi takılacaksın bakiim sen tarzı konuşacaksın; rencide edeceksin her bulduğun yerde bu tarz insanları. Anasının babasının yanında, özellikle arkadaşlarının yanında diyeceksin, Aay bu bizimle balayına gelmek istedi falan deyip güleceksin. (Susarsa) ay utandın dimi bizde sen söyleyince utandık ama cahilliğine verdik falan diceksin.
Ne yaptı acaba yazmıyor ya konu sahibi arkadaş. Cidden merak ettim.

okurken yuh dedim yuh. bende 15 yaşlarında bir çocuktan bahsediyorsun sandım ya yuuuhhh
görümceni evlendir sav başından bu ne yya gitsin kocasının başına bela olsun bu kadarıda abartı.aklıma gıcık olduğum bir kız arkadaşımı getirdi okurken.aynı sahneler aynı tiplemeler aynı şımarıklıklar aynı rollerrr uffffff sinirlerim depreşti

yanlış hatırlamıyorsam 3 düğününüz olacaktı 3te gelinlik istiyordunuz di mi ?
görümceniz de tutturmasın banane bende 3 gelinlik giyicem abimin düğünlerinde diye :))

ayy konum hortlamış yine:))... ya ilk günler kadar takmıyorum artık suan onu, gülüp geçiyorum:)) öbür türlü kendimden geçiyorum valla:)) biraz saflıgına cahıllıgıne hevesine verdim herseyi, özeniyo herhalde dedim.. hala o kadar tepki göstermeme ragmen baktım hala beni çok seviyo ''birceğiz yingem'' der baskada bişey demez..ayy napım artık onuda öyle kabullendım.. artık özelimiz oldugunun farkında.oda,bunu kabullendi.. hatta düğünüme beyaz tüllü elbise kınam içinde kırmızı tarlatanlı elbise beğenmiş bana gösterdi.. kızdım, aa ne o ikiz gibi dedim..haklısın dedi.. değiştirdi fikriniçok şükür:)) söylemek gerek bazılarına demek..

Dugununuz ne zaman acaba nisanliyken bu kadar cok gorusmek bana cok garip geliyor..siz baya bir samimi olmussunuz.. artik bundan sonra tavrinizi koyarsiniz ki o da zaten bunu istiyor herhalde ki sizi kotulemenin bahanesi olsun..

Bence bıçakla. Yoksa ben bıçaklayacagım. ALLAH ın ruh hastası. Kızını dövmeyen dizini döver lafının tanımı resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…