Görümcem hiç yalnız bırakmıyor....sıkıldım....

Sen gidip doktora ilaç içtim intihara kalkıştım dersen o acilen mideni yıkamaya alır.
Sorgular ne içtin ne zaman içtin ne kadar içtin diye ama sen içtim bişeyler işte dersen anında mide yıkama.

nişanlımın memleketine bayramda gittiğimde ilk gün mısafırler olur sımdı..2.gun yapımde azda ben dıkat cekım barıı..dinsiz hak iman misali:))

onun ihtiyaçlarını siz karşılamak zorunda değilsiniz ki anne babası karşılar benim bildiğim ilerde evleneceksiniz çocuğunuz olacak evlenmek zaten yeteri kadar masraflı çocuk felan derken bide görümce masrafı başını alamazsınız siz bunun ve böyle giderse sen novalgin kolisiyle gezsen kar etmez bence :52:[/QUO:)

:)) çok yaşa ne deyim:))

Sizin yazdıklarınızı biraz daha okursam bu gece kabusum olacak görümceniz...

Zira kendisinin maceraları Alacakaranlık kuşağı tadında:34:

Gani Müjde'ye yaz desen yaşamadan yazamaz:))))))))ben de tanımazdımki böylesini..ki okadar pozitif biriyimdir tüm enerjimi alıyor bu görümce işte..

Ya şöyle bir babayiğit çıkıp karşısına;

''Güzelim senin aklından zorun mu var?

Yok değilse ne içtiysen bize de söylede bizde senin gibi görelim dünyayı...'' demiyor mu , diyemiyor mu??

canım yaa yok mu cevrende su kıza ayarlayabılecegın bı sevgılı :27:

valla olsa ıyı olur ,sen de kurtulursun o da mutlu olur

sen o herkes mutlu olur :1:

asıl bomba evlendıkten sonra bızımle yasayacakmıs unıversiyete istanbulda gidecekmiş hemde özel..(yasıtları iş güç sahibi oldu..bu daha 1 den baslayacak..) neyse eltim ve kayınvalidem onlar daha yeni evli olacak ve evliliklerinin oturması lazım cıkar aklından diye.. oda banane onlar OTURTARAK evleniyorlar zaten..:)) diye cevabı yine eltim tarafından aynı zamanda kayınvalidem tarafından SIR olarak tafaıma bildirlmişrit:))

tatlım bak ne kadar olgunsun..abisi tüm masraflarını karsılıyor..bak dugunu sadece ıkımız yapacagız ona ragmen bız bısyeler yapıyoruz..neden..işi olsun bir mesleği olsun kendi parasını kazansın diye..bende bilirdim tamam artık yeter bız yuva kurucaz baksın basının caresıne demeyii..çünkü ben hem okudum hem çalıştım..zor ewet ama yapılmayacak değil.. ama ne diyorum:ben cektım o cekmesın..birde huzur verse tadından yenmicek:)) ben baska bırsey ıstmeıyorum.. ıphone suan lüx onun ıcın o yuzden karsı cıktım yoksa ıhtıyaclarını zaten ksıma hakkım yok..ama artık bende yavas yavas novalgın kutusuyla gezıcem sanırım:))

Ya çok iyi niyetlisin bence ancak karşındaki pek öyle anlayacak cinsten biri değil. Pat pat söyle "yok canım olur mu öyle şey yeni evli olacağız 4 yıl öyle kalınır mı de sonunda da bi'güzel gül :9: Çocuğun olunca da benim adımı koyun der koymazsanız intihar eder valla:52:

le bakm
canım yaa yok mu cevrende su kıza ayarlayabılecegın bı sevgılı :27:

valla olsa ıyı olur ,sen de kurtulursun o da mutlu olur

sen o herkes mutlu olur :1:

her tanıstıgı adama bana tüm ajanslar mankenlik teklif ediyor ama ben gıtmıyorum yom söyle yok böyle deyince..sonuc aynı..adamlar arkasına bıle bakmadan topuk topuk:)) tama cok cok guzel bırı boyu fızıgı harıka.. ama anladıkki güzellik akr etmiyor erkekler de uyandı artık güzelikten ziyade diğer özellikleride arıyor...örn.bkz.BEYİN:))

Ya çok iyi niyetlisin bence ancak karşındaki pek öyle anlayacak cinsten biri değil. Pat pat söyle "yok canım olur mu öyle şey yeni evli olacağız 4 yıl öyle kalınır mı de sonunda da bi'güzel gül :9: Çocuğun olunca da benim adımı koyun der koymazsanız intihar eder valla:52:[/QUOTE

ay ondan geri kalırmı onu bile dedi diğer abisinin kızı olmadıgından diyememiş.. bana dedi bende tatlım sen şimdi bi intihar daha eder ölür mölürsün ben her kızıma cagırısta seni anar üzülürüm dedim gülerek ben x ısmını koyucam yıllardır bu boyle dedım abıonda cok sevıyor bu sımı dedım...
cevap: hayır bende yıllardır o ısmı koymayı dusunuyorum koyamazsınız dedı.. bende erken kalkan yol alır.. erken evlenen dıye......gülerek geçiştirdim:))bakalım göreceğiz..

nişanlınız kaç yaşında? nişanlınız durumun ciddiyetinin farkında mı yani kardeşinin hasta olduğunu kabul edebilir mi?
Şu kızın ağzına bi tane vurasım geldi, balayına gelicem ne demek ya!!!!!!!!!!

nişanlım 33 yasında herseyın farkında ama benim hissettiğim; beni daha fazla körüklememek için kendi halletmeye calısıyor bana bısey yansıtmyıor..ama başarabıldıgını hıc sanmıyorum.. ıkı aydır konusmamaları sadece ıphone degıldır dıye dusunuyorum..hayırlısı artık..

ben olsam sımdıden kavga cıkarırım ne demek ıdare et kayınvalıdenıze de sasırdım dogrusu.sımdı ıdare edersenız hayatınızın sonuna kadar ıdare etmek durumunda kalırsınız soyleyım.evlenmeden bu sorunu halledın erkekler malum nıkah oncesı sıze hakverır nıkah sonnrası kardesımmı gozune battı deyıp sızı mecbur bırakabılır.acık olun az bıle demıssınız okey olayında bence.yada gunde 4-5 defa arayıp gorumcenızı canından bezdırebılırsınız konusup konusup durun ona hıc fırsat vermeyın emın olun sızle bıraraya gelmemek ıcın kacacaktır.fazla ılgı bunaltır.nısanlınız yada aılesıde bısey dıyemez cunku ıyı nıyetlısınız kardesınız gıbı goruyorsunuz gıbı gosterıverın canım bu tur seylerı halletmek kolay yanı.ıkı yoldan bırını secın sabırlı olun

Evet kızlar bu ilk konum o kadar çok okudum ki dertlerinizi her seferinde ahh görümce dedim,tek sen değilmişsin can sıkıntısı veren..Neyse sorunuma geleyim.Nişanlımla 3 yıldır beraberiz ikimizde ailelerimizden uzak tek başımıza istanbulda yaşıyoruz.yaklaşık 4 aydır da nişanlıyız.Nişandan önce görümcemle tanışıyorum o kadar samimi o kadar anlayıslı o kadar içten ki anlatamam.(Benim anne babam ben 10 yasından beri ayrı bu yüzden aile ortamı cok samimi gelmişti.)Sonra gördümki hiç yalnız kalamıyoruz (tamam beni çok seviyor ben de onu) ama bu durum bir yerden sonra nişanlımla aramda sıkıntıya hatta benim yakınmalarıma neden oldu..Şöyleki sözümde nişanımda hep en gözde görümcem olmalıydı hep bunu istedi kuaförde bile benden daha güzel olmak istediğini nüksetti durdu.anlamadım başta çıktık kuaförden malum resimler çektirmek için fotoğrafcıya gıdecektık yine görümce her seferinde şu pozu üçümüzde cektirelim diye tutturdu.. yine safım seviyorumyaa gel tatlım cektirelim dedim.o öyle geçti..salona gireceğiz neymiş üçümüz salona kolkola girecekmişiz..ben önce şaka yapıyor sandım güldüm..geçtim.. kayınvalidem hemen olaya müdahale ve biz salona girmeden cekti kolundan biz ikimiz girdik..(videoda hala o ilk an mevcut nişanlım ben ve görümcem izledikçe sinir oluyorum.) nişan sırasında hep yanımızda hatta tam dans ederken geldi ben abimle dans edicem diye tuttrudu..baktım kardesime gel yanıma gibi işaret ettim..ilk dansın yarısınından sonrasını nişanlım kardeşiyle bende mecburen kardeşimle devam etim..çok canım sıkıldı ama sevdiğim adamla nişanlanıyordum aldırmadım..neyse nişan bitti istanbula geldik tabi görümcede (ki 3 yıldır gelmez abisinin yanına.) buda çok normaldi bence sıkıldı tatile ihtiyacı vardı dedim..sonra nişanlımla yıllık izinlerimizi ayarladık ve tatile gitmeye karar verdik.yer belli..çok iyi bir yer her sey hazır artık haftaya gideceğiz tatile derken gürümce ben annemlerin yanına gidiyorum dedi ve nihayet bizi yalnız bıraktı diyorduk ki..planlarını sonra gördük..Evet dalaman a indik bizi biri bekliyor.. tabiki görümce...........(!)şok oldum (!) hayırdır dedim.. sizinle tatile karar verdim dedi..1 yıldır beklediğim yıllık iznimi değerlendireceğim en güzel günlerim mahvoldu..ne yapacağımızı şaşırdım..(nişanlımla konuştuğumda daha önce intihar ettiğinden ve annesine kıyamadığından kızamıyorum diye yanıt aldım..)anlayacağınız şımarıkmış ta ben çok geç anladım..kayınvalideme anlattım anne biz biraz yalnız kalsak daha iyi olmazmıydı diye oda görümcen diyor ki: yeterince istanbulda yalnız kalıyorlar birazda benle vakit geçirsinler dediğini bana yakındı..napim kızım nolur idare ediver dedim..tamam anneciğpim dedim kapadım telefonu.. kayınvalidem sever beni sırf intihar ettiğinden korkutmuş kadıncağızıda..ben tabiki üç gün sonra tatili bitirdim sıkıldım çünkü artık abisinin yanından ayrılmamalar kolkola gezmeye çalışmalr beni dışlamaya çalışmalar..nişanlım artık yüzümden fark etti ve bana artık benim memleketime gidelim ve bırakalım şunu annemlere diğer ay bidaha çıakrız tatile herkesten gizli dedi..tamam dedim..hala sakinim..gittik nişanlımın ailesinin yanına 2 gecede orda kaldık.. son akşam konusurken düğün balayı vs konuşurken demezmi görümce balayına bende gelciem babane diye.. ilkkez terbiyemi o an bozdum işte TAMAM TATLIM HATTA BİR ARKADAŞIN DAHA GELSİN OKEY OYNARIZ ÇÜNKÜ YAPACAK BAŞKA BİRŞEYİMİZ KALMAYACAK DİYE:)) ) kayınvalide kayınpeder elti kayınbirader ve diğer akrabalar hepsi var o sinirle nasıl söylediysem..hiç tarzım değil dil kavgası bu tarz insanlara cevap vermek..herkes bian bana baktı ben kıpkırmızı ve herkes tabıkı kızlarının ayıbını ortmek ıcın gulustuler..Bizim tatilde yasadıklarımız herkesin dilinde neymiş efendim ben onu istememişim be çok belli etmişim ve herkes beni konusuyor..memeleketindeki herkese anlatmıs ve herkese karsı kötülemiş beni (eltim anlattı SIR:) dedi) aylar öncesinden söz vermesem gitmeyeceğim nişanlımın memleketine fakat söz verdim bir kere ve nişanlımda cok ıyı bırı oda cok ıstıyor gıtmemı ve dugun salonumuzu beraber secmek ıstıyorum dıyor..gideceğim fakat görümce ve diğer akrabaları görünce nasıl ne yapacagım ınan hıc bılmıyorum.. anneme benimle gelir misin diye aradım ve sorgulamadan benimle geliyor..beni tek bırakmaz ama yinede canımın sıkılacagı bir yere bile bile sırf söz verdim ve nişanlım için gitmek canımı sıkıyor..(bu arada 15 ınde burun ameliyatı olucam 22 sınde yola cıkıcam bunu bahane etmeyi çok istedim ama?)Bakalım ne gibi sürprizler beni bekliyor, ve nasıll davranmam gerekiyo kızlar gerçekten tavsiyelerinize ihtiyacım var..
(Bu arada ben 28 o 26 yasında..çocuk desem oda değil..)Biraz uzun oldu başınızı ağrıttıysam affola ama inan bir cümle bile içimi rahatlatmaya yetecek..kimsehye diyemiyorum..anneme nişanlıma bile.. ilkkez konusabılecegım bırılerını buldum ve desarj oldugumu hıssettım..hepinize ayrı ayrı teşekkür eder.hersey gönlünüzce olsun dilerim..
Bence kibar olmaya hic gerek yok hemen müdahale etmezseniz cok canınızı sıkar bu durum ileride. Ben nisanlimla tek gitmek istiyorum derseniz intihar edicek halı yok o yuzden utanmadan çekinmeden pat diye söyleyin biz tek kalmak istiyoruz biz tek gitmek istiyoruz dugun salonuna tek basımıza karar vermek istiyoruz çünku kimsenin fikrinden etkilenmeden sadece kendi düşüncelerimize göre karar verip sonradan pişman olmak istemiyoruz diye açık açık gayet normal bi ses tonuyla kavga ediyormuş gibi değilde sanki coooook normal bise soyluyomussunuz gibi söyleyin ki gercekten de zaten cok normal bunlar. Bugun kimseyi kirmamak icin bazı seyleri icine atarsaniz yarın cok pişman olursunuz bence herseyi pat diye söyle. Görümcen bu yasında böyle sacmlamaya utanmiyosa siz içindekileri söylemekten hic utanmayin

Son düzenleme:
bulunduğun durum sözün bitiiği yer
iyi bile dayanmışsın ben olsam çoktan kıyamet kopmuştu
sağlam sabır var sende güzelim bravo:53::53::53::53::53::53:

Canım konunu okurken hem üzüldüm hemde inanamadım güldüm kusura bakma canım en çokta üçünüz kolkola nişanda salona girme anınıza güldüm o durum gözümde canlandı:1:
demek sizden önce tatile gidip size sürpriz yapmış ne güzel sürprizmi demenizi bekledi acaba :9:
sen yerden göge kadar haklısın nişanlınla konuş bu konuyla ilgili ortak karar alıp görümcene karşı kararlı davranın gerekirse görümcenden gizli planlar yapın herşeyi ona söylemeyin o size teklif etse gülüp geçiştirin zamanla size yamanamıyacağını anlar

evet güzel bir soru.. eltim diyoruki: bendeyken dedim 15 yasında daha cocuk alttan aldım ama hiç değişmedi..şimdi 26 yasında hala aynı..hiç değişmeyecek sende aynı beni görüyorum diyor.. iki kez intiha etmiş biri eltim nişanlanacakken diğeride ben???????? anlamadım ben??????? niye ben???????

Allah askına ya iki kere intihar etmiş ama ölmemiş demek ki numara ya kola atılan ince çizikler yada içilen düşük doz ilaçlarla herkesi kandırmis simarikliklarina tahammül etmek zorunda bırakmış ailesini. Atlardi 7. Kattan gercekten ölmek isteyen biri vallaha bence hic korkmayın kavga etmeden söyleyin yok canım sen gelme biz tek gitmek istiyoruz diye. Ya da bazen söylediklerinin saka olduğunu saniyormuş gibi yapıp "yaaaa gercekten oyle olsa ne salakca olur dımı ay düşünsenize hep beraber balayina gitsek nasılda bomba olur" falan die gülüp sonra da tahtaya vurup "aman sakası bile korkunç hic gelemem oyle saçma seylere" diyebilirsiniz açık açık söylediği seylerin salakca ve saçma olduğunu söylerseniz siz kotu olursunuz ama bu sekilde hem icinizdekileri söylemiş hemde kavga çıkarmamış olursunuz

Son düzenleme:
az bile demişsin ''nedemek balayına bende gelicem'''bir de küçükte deyilki koskoca 25 yaşında kız:37:
sizi kıskandıgı ortada ,:ssz:tavrınızı koyun intihar edecek diye taviz verirseniz daha çokkkk çekersiniz:20:
intiharıda size karşı koz olarak kullanıyo bence,:19:
nişanlınızlada konuşun ,o engel koyarsa kimse bişey yapamaz,siz yaparsanız daha inadına yapar .:51::50:
işiniz çok zor allah kolaylık versin....:18::ssz:

tatlım bak ne kadar olgunsun..abisi tüm masraflarını karsılıyor..bak dugunu sadece ıkımız yapacagız ona ragmen bız bısyeler yapıyoruz..neden..işi olsun bir mesleği olsun kendi parasını kazansın diye..bende bilirdim tamam artık yeter bız yuva kurucaz baksın basının caresıne demeyii..çünkü ben hem okudum hem çalıştım..zor ewet ama yapılmayacak değil.. ama ne diyorum:ben cektım o cekmesın..birde huzur verse tadından yenmicek:)) ben baska bırsey ıstmeıyorum.. ıphone suan lüx onun ıcın o yuzden karsı cıktım yoksa ıhtıyaclarını zaten ksıma hakkım yok..ama artık bende yavas yavas novalgın kutusuyla gezıcem sanırım:))

Neden siz karşılıyorsunuz ihtiyaclarını hemde düğünüde kendiniz yapicakmissiniz. Eşinizin ailesinin durumu yok mu? Eğer durumları müsaitse bence sadece kendiniz icin harcayın paranizi sonuçta o sizin cocuğunuz değil sorumluluğunuz altında değil ailesi baksın bide simarikliga bakar mısın özel üniversitede okuycakmis baska arzusu?? Cok sınır oldum vallaha bence psikologa hatta psikiyatra gitsin bu ne ya

ayy okurken hem güldüm hem üzüldüm sizin adınıza... ne kadar sabırlısınız maşllah ve umarım bu sabrınız ömür boyu böyle sürer cünkü bu kızın düzeleceği yok gibi kazık kadar olmuş artık! sen yine cok iyi dayanmışsın ben iyiymdir hoşumdur ama bi deli damarı vardır bende.. feriştahı gelse alamaz elinden onu ve kendimi bir odaya kitlerim sıkarım boğaznı direk .. aa bu ne be böyle wallahi ruhum sıkıldı güzelim şu nişanlınlan konuş tavır yap bişey yap kurtulun şundan ilerde evlatlarınız olcak onnla mı uğraşıcaksın evinle mi çocuğunla mı..

Arkadaşım vallahi evliya sabrı var sende

Kızın durumunu ailesindeki herkes biliyor, sende bir hata yok

Nişanlının bu durumu çözmesi lazım sen çözersen kırgınlık olur

Ama çok sessizde kalma, kızlarına hakim olsunlar, o ne ya birlikte balayı töbe töbe :53::53:

Back