- Konu Sahibi BalikEsirli
Evet kızlar bu ilk konum o kadar çok okudum ki dertlerinizi her seferinde ahh görümce dedim,tek sen değilmişsin can sıkıntısı veren..Neyse sorunuma geleyim.Nişanlımla 3 yıldır beraberiz ikimizde ailelerimizden uzak tek başımıza istanbulda yaşıyoruz.yaklaşık 4 aydır da nişanlıyız.Nişandan önce görümcemle tanışıyorum o kadar samimi o kadar anlayıslı o kadar içten ki anlatamam.(Benim anne babam ben 10 yasından beri ayrı bu yüzden aile ortamı cok samimi gelmişti.)Sonra gördümki hiç yalnız kalamıyoruz (tamam beni çok seviyor ben de onu) ama bu durum bir yerden sonra nişanlımla aramda sıkıntıya hatta benim yakınmalarıma neden oldu..Şöyleki sözümde nişanımda hep en gözde görümcem olmalıydı hep bunu istedi kuaförde bile benden daha güzel olmak istediğini nüksetti durdu.anlamadım başta çıktık kuaförden malum resimler çektirmek için fotoğrafcıya gıdecektık yine görümce her seferinde şu pozu üçümüzde cektirelim diye tutturdu.. yine safım seviyorumyaa gel tatlım cektirelim dedim.o öyle geçti..salona gireceğiz neymiş üçümüz salona kolkola girecekmişiz..ben önce şaka yapıyor sandım güldüm..geçtim.. kayınvalidem hemen olaya müdahale ve biz salona girmeden cekti kolundan biz ikimiz girdik..(videoda hala o ilk an mevcut nişanlım ben ve görümcem izledikçe sinir oluyorum.) nişan sırasında hep yanımızda hatta tam dans ederken geldi ben abimle dans edicem diye tuttrudu..baktım kardesime gel yanıma gibi işaret ettim..ilk dansın yarısınından sonrasını nişanlım kardeşiyle bende mecburen kardeşimle devam etim..çok canım sıkıldı ama sevdiğim adamla nişanlanıyordum aldırmadım..neyse nişan bitti istanbula geldik tabi görümcede (ki 3 yıldır gelmez abisinin yanına.) buda çok normaldi bence sıkıldı tatile ihtiyacı vardı dedim..sonra nişanlımla yıllık izinlerimizi ayarladık ve tatile gitmeye karar verdik.yer belli..çok iyi bir yer her sey hazır artık haftaya gideceğiz tatile derken gürümce ben annemlerin yanına gidiyorum dedi ve nihayet bizi yalnız bıraktı diyorduk ki..planlarını sonra gördük..Evet dalaman a indik bizi biri bekliyor.. tabiki görümce...........(!)şok oldum (!) hayırdır dedim.. sizinle tatile karar verdim dedi..1 yıldır beklediğim yıllık iznimi değerlendireceğim en güzel günlerim mahvoldu..ne yapacağımızı şaşırdım..(nişanlımla konuştuğumda daha önce intihar ettiğinden ve annesine kıyamadığından kızamıyorum diye yanıt aldım..)anlayacağınız şımarıkmış ta ben çok geç anladım..kayınvalideme anlattım anne biz biraz yalnız kalsak daha iyi olmazmıydı diye oda görümcen diyor ki: yeterince istanbulda yalnız kalıyorlar birazda benle vakit geçirsinler dediğini bana yakındı..napim kızım nolur idare ediver dedim..tamam anneciğpim dedim kapadım telefonu.. kayınvalidem sever beni sırf intihar ettiğinden korkutmuş kadıncağızıda..ben tabiki üç gün sonra tatili bitirdim sıkıldım çünkü artık abisinin yanından ayrılmamalar kolkola gezmeye çalışmalr beni dışlamaya çalışmalar..nişanlım artık yüzümden fark etti ve bana artık benim memleketime gidelim ve bırakalım şunu annemlere diğer ay bidaha çıakrız tatile herkesten gizli dedi..tamam dedim..hala sakinim..gittik nişanlımın ailesinin yanına 2 gecede orda kaldık.. son akşam konusurken düğün balayı vs konuşurken demezmi görümce balayına bende gelciem babane diye.. ilkkez terbiyemi o an bozdum işte TAMAM TATLIM HATTA BİR ARKADAŞIN DAHA GELSİN OKEY OYNARIZ ÇÜNKÜ YAPACAK BAŞKA BİRŞEYİMİZ KALMAYACAK DİYE:)) ) kayınvalide kayınpeder elti kayınbirader ve diğer akrabalar hepsi var o sinirle nasıl söylediysem..hiç tarzım değil dil kavgası bu tarz insanlara cevap vermek..herkes bian bana baktı ben kıpkırmızı ve herkes tabıkı kızlarının ayıbını ortmek ıcın gulustuler..Bizim tatilde yasadıklarımız herkesin dilinde neymiş efendim ben onu istememişim be çok belli etmişim ve herkes beni konusuyor..memeleketindeki herkese anlatmıs ve herkese karsı kötülemiş beni (eltim anlattı SIR:) dedi) aylar öncesinden söz vermesem gitmeyeceğim nişanlımın memleketine fakat söz verdim bir kere ve nişanlımda cok ıyı bırı oda cok ıstıyor gıtmemı ve dugun salonumuzu beraber secmek ıstıyorum dıyor..gideceğim fakat görümce ve diğer akrabaları görünce nasıl ne yapacagım ınan hıc bılmıyorum.. anneme benimle gelir misin diye aradım ve sorgulamadan benimle geliyor..beni tek bırakmaz ama yinede canımın sıkılacagı bir yere bile bile sırf söz verdim ve nişanlım için gitmek canımı sıkıyor..(bu arada 15 ınde burun ameliyatı olucam 22 sınde yola cıkıcam bunu bahane etmeyi çok istedim ama?)Bakalım ne gibi sürprizler beni bekliyor, ve nasıll davranmam gerekiyo kızlar gerçekten tavsiyelerinize ihtiyacım var..
(Bu arada ben 28 o 26 yasında..çocuk desem oda değil..)Biraz uzun oldu başınızı ağrıttıysam affola ama inan bir cümle bile içimi rahatlatmaya yetecek..kimsehye diyemiyorum..anneme nişanlıma bile.. ilkkez konusabılecegım bırılerını buldum ve desarj oldugumu hıssettım..hepinize ayrı ayrı teşekkür eder.hersey gönlünüzce olsun dilerim..
sabrın karşısında saygıyla eğiliyorum.... azdınmı kızım sen grupmu istiyorsun ensest mi seviyorsun abini derdim... yakardım gemileri yani... kendini asarmı kesermi artık bilmem.. sana bu derece rahatsızlık vermeye kimsenin hakkı yok.. hala geç kalmış sayılmazsın öncelikle nişanlını kendi tarafına almalısın ona senin böyle yanınıza yapışık bir abin olsa istermi diye fikrini sor... aman kardeşim birşey yap bununla geçmez bir ömür.. yada çok acil o zillinin başını bağlayın birine.. gitsin ona yapışsın rahatlar belki.. ayy tam dayaklık yaa sinir oldum...