Görümcem hiç yalnız bırakmıyor....sıkıldım....

Dalaman da sizi bekliyor olma durumundan sonrasını okumaya kalbim el vermedi,orada koptum ben

bu ne Allah aşkına?nişanlınız ve görümceniz anne karnında yapışık ikizlermiş de sonra ameliyatla falan mı ayrılmışlar da kopamıyor nişanlınızdan?

bu görümce değil kabus..

Allah sabır versin,iyi ki benim görümcem değil!

Son düzenleme:
Yakın zamanda evinizde bir oda, odanızda bir köşe, hatta gardolabınızda bir bölüm oluşturması muhtemel.Ağlarını örmüş GÖRÜMCEK..

Yuh yani her konuda empati kuran ben kusurabakma kuramıcam ılımlıda olamıcam,o ne öle arsız arsız dawranışlar açıkça onu istemedini söyle ..intihar etmiş miş ozaman bizde intihar edelim sonra bizimde her dedimizi yapsınar olcak işmi,sen idare etsen şımarıklığını başkaları idare etmez bunumu çekçeksiniz hep ala ala,nişanlın el koysa iyi olur görmüyomu?sanada değer veriyosa üzmesin bi zahmet seni sevgili nişanlın,şimdi idare edebiliyosun nişanlından çok görümcene kızıyosun ilerde nişanlında gözüne batıcak bu konuyu hallet..oldu balayında ortanıza alır yatarsınız afedersin..her yere cacık olan insandan hiç hoşlanmam okadar yüz vermeseydin keşke..Benim görümce adayım çok şükür hanımefendi ilerde nolur bilemem büyük konuşmak istemem Allah sınamasın iki tarafıda herşeyin başı SAYGI...düşmanımın başına vermesin Allah başta idare edilir gibi görünüyo ama bölelerinin yüzünden yuva bile yıkılıyo sonradan..çok sinir oldum konu başlığı arsız görümcem olmalıymış...canım kusurabakma görümcen sonuçta nişanlının kardeşi snei kırdıysam kusurumabakma ama cidden çok sinir oldum:)

Evlenmek konusunda kararlı mısın? Evlendikten sonra o görümceye sihirli değnek değmeyecek, daha da beter olacak bunları göz önünde bulundur.

Kaynanan hatta eşinin tüm ailesi, belki eşin bile belki "sen büyüksün, sen gelinsin idare et" diyecek ilerde. Bu ihtimali şimdiden bertaraf edebilecek mi nişanlın?

İnşallah görümcen tez zamanda sevgili, eş ya da kafasını meşgul edecek bir iş bulur da düşer yakanızdan. Allah kolaylık versin.

Kendisine bir sorun bakalım evlenirken balayınına bile gitmek isteseniz ne yaparmış?
Hiç çekinmeden bu konuyu konuşun kırılır diye düşünmeyin size küs kalması her an yanınızda olmasından iyidir.

Bence az bile tepki vermişsin. Okurken bunaldım resmen. Senden değil görümcenin yılışıklığından. Yahu haydi her tatillerine gidiyorsun da balayına çiftler yalnız çıkar bu kadar da olmaz yani. Ayıp nedir bilmiyor görümceniz. Bence siz balayı planlarınızdan bahsetmeyin. Eşinize de söyleyin paylaşmasın kimseye. İzin alamayacağız gidemeyeceğiz herhalde falan deyin, yer neresi derse o da belli değil büyük ihtimal gidemeyeceğiz deyin... Balayına çıkmadan bir gün önce patronunuz size sürpriz yapmış olsun önceden yer ayırtmış olsun sizin adınıza. E tabiki iki kişilik yer otel de dolu Madem kıramıyor kimse onu böyle oyunlarla başınızdan savabilirsiniz Yoksa bu siz evlenince de çat kapı gelir evinize haydii ben sizde kalcam 1 ay der kalır gitmez

Son düzenleme:
Yorumlarınızı ayrı ayrı okudum..Hepiniz o kadar hissederek,benim yerime kendinizi koyarak duygularınızı dile getirmişşsiniz ki..İnanın herkes bana idare ediver, sen büyüksün, o ölümlerden döndü gibi laflar söyleyince insan kendinde arıyor suçu.. Demekki dedim: olması gereken onların dediği gibi ben abartıyor ve çok fesatlık yapıyor diye bile düşünmeye başlamıştım...Burada 1 tane insan bile karşıt bir laf söylemez mi..

Ortak yorumlardan anladığım ise: Bu hiiç normal bisey değil,hastalık boyutunda,tedavi görülmeli..
Artık bu olay benim değil önce nişanlım sonra diğerlerinin dikkat çekmesini sağlamalı vee onları da rahatsız etmeli..
Yine anladım ki ben az bile yapmışım..

Düşünün o kadar safım ki kimse yol göstermeden göremedim olayın ne kadar vahim olduğunu..Çok Teşekkür ederim kızlar benim normal olduğumu gösterdiğiniz için.
Çooook Teşekkürler..

Düşünün o kadar safım ki kimse yol göstermeden göremedim olayın ne kadar vahim olduğunu..Çok Teşekkür ederim kızlar benim normal olduğumu gösterdiğiniz için.
Çooook Teşekkürler..

Sende normal değilsin ama.....

Bu kadar zaman o görümceye gık demeden katlandığın için

Son düzenleme:
balayınamı gelecekmiş utanmasa ayrı oda tutmayalım sizle kalırım dicek... yok yani bu kadar şımarmasına da izin vermemk lazım,eşek kadar olmuş ne işi var her yerde yanınızda..çocuk olsa hadi laftan anlamıyo derim,ama bununki bencillik bence artık hiç düşünme üzülecek bilmem ne diye tavrını koy yoksa bi bakmışsın balayına uçuyosunuz hep beraber bu kız gelir demedi demeAllah sabır versin ayrıca evlendikten sonra da rahat bırakmaz sizi,bence acilen başını bağlamak lazım

valla ne yalan söyleyim bu zamana kadar sırf görümceyi seviyorum diye bunlara katlanmış olmanı anlamadım:) bende görümcelerimi çok seviyorum ama bi yerde dur derim! ki herkes duracağı yeri bilir... nişanda üçünüz kol kola, başbaşa bi tatil planı ve tatile sürpriz yapıp gelmiş olması,katlanılır gibi diil canım... durum gerçekten çok vahim,acil önlemini almalısın,yoksa evlendikten sonra artarak devam eder bu şımarıklıklar..

sorununu çok iyi ifade etmişsin..okurken hiç sıkılmadım..sinir bozucu bi durum..ama herkesin içinde verdiğin tepki gayet yerinde olmuş..bence tamamen politik davran..laf sokcaksan bile gülümseyerek yap ki ağız dalaşı görüntüsü yerine şakalaşma gibi görünsün..eğer aynı yerde yaşayacak olsanız sorun daha büyük olurdu ve politikle filan halledemzdin..yıpranırdın..ama zaten uzak olcaksın..birarada olduğunzamanlar böyle davranırsın..bi de madem intihar etti diye herkes üstüne titriyo..sen de ana sorunluymuş gibi davran..anlayışlı gülümsemeler ve seni hoş görüyorum mesajları gönder tavırlarınla..:)

Ben ilk okudugumda 15 yasında falan sandım hadi dedim 20 olsun, sımarık bir kız olarak düsündüm ama 26 yasında oldugunu okuyunca soka girdim ya, yuuuuhh diyorum.

kımınle konusursan konus canım sonuc bellı senın ımtıhanın görumce olacak

eltını anlattınya kayınvalıden demıs yalnız yatamaz dıye önceden berı var demekkı

ıdare edıver dıyolarmısya evlenıce o ıdare edıverler "aaa kardesım o nolacak " "aaa abiisi nolacak" lara dönusecek ben sana sölüyümmm

Senin görümcende kendi erkek kardeşimi gördüm gecen sene kızarkadaşi bunu doldurmus gelmis kızkardeşimi tartaklamıs kiz 1 hafta topalladı düşünün ben duyunca aradim ne yaptin diye annemlerde cok kızdılar buda yatarken 3 agri kesici atmis sonra annemlere haber vermis tabi cok hap attim diye hastaneye götürmüsler dr sıkıştırınca söylemis tabi tavrimiz degismedi kimse icin bunu yapamaz sonra bidaha yapamadi

Yani demek istedigim ailesinde bütün suç tehtitle is gördürmeye alismis Rabbim kolaylik versin taviz verme asla nisanlinda konus yavas yavas size dedigini yaptiramayacagini anlasin

Ne oldu bu görümce merak ettim 3. intihar girişimi başarıyla sonuçlanmıştır umarım

Canım öncelikle Allah yardımcin olsun...okurken bende dedim herhalde genç biri ama 26 yaşında biri için kesinlikle normal değil tutumları... Sen nişanlınla konuş hatta kv ile de... Anlat yani...inşallah çözüm bulunur.

Gerçi çözüm gorumceyi tezden baş göZ etmek gibi duruyor

Benim 14 yaşında bir erkek kardeşim var abim 3 senelik evli ona rağmen , eşiyle başbaaşa dışarı çıkacaklarında kardeşim bende gelicem diye tutturur ve abim müdahale eder hayır evde kalacaksın senle sonra çıkacağız diye . Ki bu 26 yaşında koca kadın yani bence senin nişanlınla konuşman gerekiyor onun müdahale etmesi lazım . Ailelerin yaptığı yanlışlardan biride bu işte kız intihar blöfü yapmış şimdi tüm aileyi parmağında oynatıyor . Bende küçükken öyle bir saçmalık denemiştim ve ailemin bana söylediği tek cümle git bir daha iç olmuştu Ailesi en başından yanlış yapmış . Mutlaka nişanlın konuşsun kardeşiyle ben o kızın yaptıklarını yapsam abimden iyi bir fırça yerdim kolumdan tuttuğu gibi geri gönderirdi . Normal gelmedi bana bu kadın psikoloğa gitmeli .

bence bu durumu nişanlına anlat uygun bir dille o söylesin kız kardeşine. intaarla falan göz korkutmuş o yapamaz bi şey. havlayan köpekten korkmycaksın demişler, ne de olsa ısırmaz... :):) intihar falan onlar fasa fiso. iki çift laf dedi diye gidip intihar edilmez. sen kendini sıkma. rahatsız olduğunda diyeceğini de uygun bir dille şakayla karışık falan söyle. sonra biraz arası geçince hiçbirşey olmamış gibi davran. o seni sinir ediyo ya sen de onu sinir et kendine bunu mu dert ediyosun canımcım. boşveeer salla gitsin nişanlınla aranı bozmayacak ama senin de sinirlerinin bozulmayacak şekilde haddini bildir bence. =)
umarım üstesinden gelirsin. sesini çıkarmıyosun diye de tepene çıkarma =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…