Görümcem hiç yalnız bırakmıyor....sıkıldım....

aynı yerde olsak kesın olurdu adım gibi eminim bundan uzagız ya kımbılır neleri bilmiyorum.. işin içine girincemi göreceğiz acaba?

kahveni o mu dagitmak istedi?! Aman Yarabbim, bunlar sadece baslangic olabilir. Onune gecilmez bu kızın psikolojik tedavi gormedikce!!!Sinir oluyorum ya hem de cok sinir oluyorum!!!

evet tepsiyi görümcem aldı salona gitti ben anlayamadım bile.. gittim kayınvalideme baktım kalktı yerinden aldı elinden bana verdi tepsiyi:)) bende mükafaat olarak önce kayınvalideme verdim kahveyi:))))))))))

bana kalırsa ailede kızlarının sorunlu olduğunu kabul etmiyor el bebek gül bebek gelmiş bu zamana kadar ve bence bunun sonu yok kızım sen büyüksün alttan al v.s v.s iş nişanlısında bitiyor gene o dur diyecek birazcık hem benim anlamadığım tatil yapacağınız yere otele kadar bilip nasıl geliyor nişanlın demekki geleceğini biliyor kabul ediyor yerine kadar herşeyi söylüyor sonrada kenara çekiliyor görümceyle sen yüz göz olmak zorunda kalıyorsun

bana kalırsa göstermelik insan iki sefer deneyip beceremez mi tövbe tövbe yaa ilaç içip söylemiştir bence götürüp midesini yıkatmışlardır bunada intihar ederim diye korkutuyordur bence

midesi yıkanacak kadar..

Kulakları çınlasın hala hayatta olan ve intihara kalkışıp beni arayan bir kuzenim vardı.

Odasına girdim,önünde bir dolu boş ilaç kutusu.

Hemen hastaneye koştuk,o bana sürekli onu ara deyip duruyor bu arada(o dediği ayrıldığı sevgilisi)

Neyse gittik hastaneye apar topar midesi yıkandı,benim elimde ilaç kutuları doktora diyorum bunları buldum yanında.

Doktor bunu sıkıştırınca iki-üç novalgin içtiğini söylemişti salak.

Mide yıkandı haybeye...

Bir de serum bağladılar sonra hemşireler,doktor bir saat sonra tüm hastaları gezerken bizimkini serumla yatıyor görünce ''sen ne yatıyorsun burda kalk senin o novalginlerle bir sene bir yerin ağrımaz'' demişti.

O sevgilisinin dikkatini çekememişti ama sizin görümce bayağı ilgi odağı anlaşılan.

Son düzenleme:
Millet ölmeyi uyumak sanıyor galiba ya cesarete bak. Ufak ufak işle bence kaynanayı, nişanlıyı yoksa korkarım çekeceğin var.
Kim ister evliliğin ilk haftasında koca kızı evinde. Bizde anneler bile gitmez ilk haftalarda eşler evliliğe alışsın diye. Uygun zamanda yeni evli çift anneye yemeğe gider sonrasında da onlar yeni evlerinde yemek verir.

Valla gece gece oturduğumuz yerden yazdıklarınla sinir olduk burdan, seni düşünemiyorum. Allah sana sabır versin, tez zamanda düzelir inş.

ben hep bunu savundum zaten nişanlıma gak dedi ekmek guk dedi su verdirtmiş.. oda cok yuz vermiş farkındayım hersey ama hersey.. artık en son abi sıkıldım bu telefondan bana ıphone al gönder deyince ve bende engel olunca abisi göndermedi haliyle çünkü görmediklerini gösterdim ona bu sekilde yapılarak ne kadar zarar verdiklerini anlattım..sonuc nemi? abisiyle 2 aydır konışmuyor..küsmüş hasbam:))

aile biliyor evet kabullenmiyor..nedense..tatil yerine gelince zaten 1 hafta öncesine kadar bizimleydi nereye gideceğimizi nerede kalıcagımızı biliyordu..biranda ben annemlerin yanına gidicem dedi gitti.. meğer hazırlık yapmaya gitmiş..

Kazık kadar kız çalışsın alsın. Evlenince de mi abisi alcakmış onun ihtiyaçlarını. Ben 22 yaşında baba telefonumdan sıkıldım değiştir diyemiyorum. Sende de bu gidişle ben de intihar edicem, daral gelmeye başladı de tövbe tövbe ya. Ağlancak şeye gülüyoruz sinirden

hadi yaa........ demek yıkanma cok ıhtıyac dahilinde olmuyor..psikolojık durumlarda da yıkanabiliyor?? diyen arkadaslar çok haklı..ölmek ısteyen ölür.. ama ölünecek ne varki ortada gülmekten ölmekten başka dimi:)))))))))))

babam bana en son 15 yaşında aldı telefon yaa öyle saçmalıkmı olur hatun herşeye ortakçı ben eşime bile şunu alsana demiyorum ne o öyle sen dur demezsen evlenince çok başın ağrır inan konuş nişanlınla araya mesafe koysun oda yiyorsa bida intihar etsin olmadı bu gidişle birinin elinde kalır zaten

şımarıklıktan başka bir şey değil ya!! ne zaman evlenmeyi dusunuyorsunuz? ayni sehirde mi olcaksınız evlenince??

asıl bomba evlendıkten sonra bızımle yasayacakmıs unıversiyete istanbulda gidecekmiş hemde özel..(yasıtları iş güç sahibi oldu..bu daha 1 den baslayacak..) neyse eltim ve kayınvalidem onlar daha yeni evli olacak ve evliliklerinin oturması lazım cıkar aklından diye.. oda banane onlar OTURTARAK evleniyorlar zaten..:)) diye cevabı yine eltim tarafından aynı zamanda kayınvalidem tarafından SIR olarak tafaıma bildirlmişrit:))

Sen gidip doktora ilaç içtim intihara kalkıştım dersen o acilen mideni yıkamaya alır.
Sorgular ne içtin ne zaman içtin ne kadar içtin diye ama sen içtim bişeyler işte dersen anında mide yıkama.

iki üç novalginde ben mi içsem ne yapsam ağrı sızıya birebirse soranlara intihar ettim derim tövbe yaaa

şımarıklıktan başka bir şey değil ya!! ne zaman evlenmeyi dusunuyorsunuz? ayni sehirde mi olcaksınız evlenince??

8 ay var bana göre aynı şehir değil ama ona göre üniversiteye sıfırdan başlamak bizim yanımızda:)) tabiki kabul etmem ama neden tatsızlık cıkıyor yok yere bir kapris yüzünden..

tatlım bak ne kadar olgunsun..abisi tüm masraflarını karsılıyor..bak dugunu sadece ıkımız yapacagız ona ragmen bız bısyeler yapıyoruz..neden..işi olsun bir mesleği olsun kendi parasını kazansın diye..bende bilirdim tamam artık yeter bız yuva kurucaz baksın basının caresıne demeyii..çünkü ben hem okudum hem çalıştım..zor ewet ama yapılmayacak değil.. ama ne diyorum:ben cektım o cekmesın..birde huzur verse tadından yenmicek:)) ben baska bırsey ıstmeıyorum.. ıphone suan lüx onun ıcın o yuzden karsı cıktım yoksa ıhtıyaclarını zaten ksıma hakkım yok..ama artık bende yavas yavas novalgın kutusuyla gezıcem sanırım:))

onun ihtiyaçlarını siz karşılamak zorunda değilsiniz ki anne babası karşılar benim bildiğim ilerde evleneceksiniz çocuğunuz olacak evlenmek zaten yeteri kadar masraflı çocuk felan derken bide görümce masrafı başını alamazsınız siz bunun ve böyle giderse sen novalgin kolisiyle gezsen kar etmez bence

Sizin yazdıklarınızı biraz daha okursam bu gece kabusum olacak görümceniz...

Zira kendisinin maceraları Alacakaranlık kuşağı tadında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…