- Konu Sahibi BalikEsirli
-
siz bir psikologa götürün bak cidden
ayyy korktuğum başıma gelecek canım tek yatamıyormuş balayında ortanızda yatacak sanırım
tek kız sanırım bu çok yüz vermişler ve şimdide dur diyemiyorlar korkudan evlenince daha büyük sorun olmaz inş. dünyanın merkezi o gibi büyütmüşler ve halada toz kondurmuyorlar ilginç
Bu intihar olayları nasıl olmuş göstermelik mi yoksa ciddi ciddi mi?
Bu intihar olayları nasıl olmuş göstermelik mi yoksa ciddi ciddi mi?
Yuh resmen kız balayına gelcem demiş ya manyak mı ne?
konunu okuduğumda şok oldum balayı olayına gelene kadar ki yaptığı
şeylerde çıldırmaya başlardım ben valla, siz izin alıp tatile gidin karşınızda
görümceni görün olacak iş mi bu ya ben olsam nişanlımla bu yüzden çok
kavgalar ederdim he şimdi diceksiniz ki nişanlının suçu ne haklısınız onun
suçu yok ama bu saçmalığa son verebilcek kişide o bence..
Allah yardımcın olsun dıyorum ve forumdan ayrılıyorum ama bak kayınvalıdeye soyle terapist işini
normal durum degıl cunku
haklısın cok haklısın.. benım anlatmadıgımda o kadar cok sey varkii hep attım içime inanabılıyor musun isteme kahvemi bile o dagıtmaya calıstı da kayınvalıdem kalktı aldı elınden bana verdırttı sen dusun artık..anlamayana davul zurna az misali.. uzak durmaktan başka çare yok ta nasıl işte.. atsan atılmaz satsan satılmaz..
Valla ölmek isteyen adam ölür, üniversitede de vardı böyle tipler. İlaç içip 2dakka geçmeden mesaj atıp çaktırmadan durumu yazıp, midesini yıkatanlar.
Sonuçta Allah korusun da nişan bozulabilecek bi'şey o yüzden lafını esirgeme. Gerekirse benim gözüm korkmaya başladı evlenince de mi böyle olacak gibisinden cümleler kur. Peygamber sabrı varmış sende, ya da nişanlın çok şanslı ki nişanlısı onu çok seviyo
Valla ölmek isteyen adam ölür, üniversitede de vardı böyle tipler. İlaç içip 2dakka geçmeden mesaj atıp çaktırmadan durumu yazıp, midesini yıkatanlar.
Sonuçta Allah korusun da nişan bozulabilecek bi'şey o yüzden lafını esirgeme. Gerekirse benim gözüm korkmaya başladı evlenince de mi böyle olacak gibisinden cümleler kur. Peygamber sabrı varmış sende, ya da nişanlın çok şanslı ki nişanlısı onu çok seviyo
bana kalırsa göstermelik insan iki sefer deneyip beceremez mi tövbe tövbe yaailaç içip söylemiştir bence götürüp midesini yıkatmışlardır bunada intihar ederim diye korkutuyordur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?