Görümcem hiç yalnız bırakmıyor....sıkıldım....

kayınvalidede iş biter bence o yapma derse yapmaz.
ama o susarsa tabi ki gorumce de yüz bulur yani

İşiniz çok zor ya, çok sinir oldum!!!! Nişanlınıza ısrar edin, ya ilerde bu daha çok dert açacak gibi!!!!

tek kız sanırım bu çok yüz vermişler ve şimdide dur diyemiyorlar korkudan evlenince daha büyük sorun olmaz inş. dünyanın merkezi o gibi büyütmüşler ve halada toz kondurmuyorlar ilginç

ayyy korktuğum başıma gelecek canım tek yatamıyormuş balayında ortanızda yatacak sanırım

yok balayı planlarımız hazır okey oyneyacağız:))töbe töbe ne insanlarla karşılastım Allah ım tam nişanlaım kalbıme göre derken şimdide görümce çıkmazına takıldım:))

tek kız sanırım bu çok yüz vermişler ve şimdide dur diyemiyorlar korkudan evlenince daha büyük sorun olmaz inş. dünyanın merkezi o gibi büyütmüşler ve halada toz kondurmuyorlar ilginç

ewet cnm tek kız tek problemde bu zaten..tum cocuk faslı bıtmıs 7 yıl sonra kız olmus erkeklerden sonra..ailesine tehditle bak giderim kacarım oldururmle sozunu gecırmeye calısan ne yazıkkı unıversite öğrencisi bie kız cocugu..

Yuh resmen kız balayına gelcem demiş ya manyak mı ne?
konunu okuduğumda şok oldum balayı olayına gelene kadar ki yaptığı
şeylerde çıldırmaya başlardım ben valla, siz izin alıp tatile gidin karşınızda
görümceni görün olacak iş mi bu ya ben olsam nişanlımla bu yüzden çok
kavgalar ederdim he şimdi diceksiniz ki nişanlının suçu ne haklısınız onun
suçu yok ama bu saçmalığa son verebilcek kişide o bence..

nişanlınız kaç yaşında? nişanlınız durumun ciddiyetinin farkında mı yani kardeşinin hasta olduğunu kabul edebilir mi?
Şu kızın ağzına bi tane vurasım geldi, balayına gelicem ne demek ya!!!!!!!!!!

Bu intihar olayları nasıl olmuş göstermelik mi yoksa ciddi ciddi mi?

bana kalırsa göstermelik insan iki sefer deneyip beceremez mi tövbe tövbe yaa ilaç içip söylemiştir bence götürüp midesini yıkatmışlardır bunada intihar ederim diye korkutuyordur bence

Allah yardımcın olsun dıyorum ve forumdan ayrılıyorum ama bak kayınvalıdeye soyle terapist işini
normal durum degıl cunku

haklısın cok haklısın.. benım anlatmadıgımda o kadar cok sey varkii hep attım içime inanabılıyor musun isteme kahvemi bile o dagıtmaya calıstı da kayınvalıdem kalktı aldı elınden bana verdırttı sen dusun artık..anlamayana davul zurna az misali.. uzak durmaktan başka çare yok ta nasıl işte.. atsan atılmaz satsan satılmaz..

Valla ölmek isteyen adam ölür, üniversitede de vardı böyle tipler. İlaç içip 2dakka geçmeden mesaj atıp çaktırmadan durumu yazıp, midesini yıkatanlar .

Sonuçta Allah korusun da nişan bozulabilecek bi'şey o yüzden lafını esirgeme. Gerekirse benim gözüm korkmaya başladı evlenince de mi böyle olacak gibisinden cümleler kur. Peygamber sabrı varmış sende, ya da nişanlın çok şanslı ki nişanlısı onu çok seviyo

Bence nişanlınla doğru düzgün konuş bu saçmalığa bir son verdirtsin,
he nişanlın yok intihar etmesinden korkuyorum yok ondan korkuyorum
yok bundan korkuyorum diyip işin içinden sıvışırsa düzgün konuşmadan
anlamazsa zaten şuana kadar bu konudan kavga etmediyseniz bile
emin ol en yakın zamanda istesende istemesende aranızda kavgaya
neden olacak malesef bu görümcenin yaptığı saçmalıklar..

evet kahretsinki nişanlımla büyük bir aşk yasadık ve cok badireler atlattık..onu hiç bişeye değişemediğimden susuyorumya..ben bile şaşırıyorum..yoksa çıkmıstı bu yüzük..Rahmetli annenannem hep derdi el kapısına gitmeden diş sıkmanın ne olduğunu bilemezsin diye.. şimdi çok iyi biliyorum..

bende dedim aynısını iki seferde becerememiş mi diye ilaç içip söylemiştir sadece blöf gibi geldi banada

kahveni o mu dagitmak istedi?! Aman Yarabbim, bunlar sadece baslangic olabilir. Onune gecilmez bu kızın psikolojik tedavi gormedikce!!!Sinir oluyorum ya hem de cok sinir oluyorum!!!

bana kalırsa göstermelik insan iki sefer deneyip beceremez mi tövbe tövbe yaa ilaç içip söylemiştir bence götürüp midesini yıkatmışlardır bunada intihar ederim diye korkutuyordur bence

Canım ilk intihar ettiğinde baktı ki herkes etrafında pervane ne dese yapılıyor. İkinciyi de yapmış tabi her ağladığında istediği yapılan çocuk gibi bunu alışkanlık haline getirmiş yani bu da ailesine devamı gelecek izlenimi ve korkusu getirmiş ama hatayı baştan yapmışlar. Şimdi yapılacak şeye gelince ailesi, fedakar eltin ve sen bu şımarıklığa son vermek için onun her dediğini yapmayı bir anda değil ama yavaş yavaş kesin 3 şey istiyorsa 1 ini yapın ikisini yapmayın mesela sonra 3e 2 vs. Bu tabi benim aklıma gelen ama duruma göre bir psikologa gidip danışabilirsiniz onlar daha doğru ve sağlıklı bir yöntem önerecektir. Görümcen gitmeyi büyük ihtimalle reddedecek, baktınız ikna edemediniz siz gidip ne yapılabilir diye danışın.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…