- 18 Kasım 2011
- 34
- -1
görümcem,kaynanam,eşim,ben ve 1,5 yaşındaki oğlumuzla otele 3 günlüğüne tatile gittik. Görümcemin 4 yaşında kızı var birde 10 yaşında oğlu vardı yanında.hepimiz dubleks bir odaya sığıştık. eşim ve ben hep çalıştığımız için böyle bir tatil yapmak istedik.kaynanamı tatile biz götürdük.hesapta görümcem ve çocukları yoktu.onlarda gelmek istedi.bende gelsinler dedim.sonra görümcem gelmeyelim biz demiş eşime eşimde gelin dedi. sonra biz tatilimize kaynanamla başladık.otelin 1. günü harikaydı.kaynanama iyiki anne bizi kırmadın geldin dedim.biz ikimiz çok sıkılırdık dedim. kadın sevindi. herneyse otelin 2. günü görümcem eşimi yine arıyor ve keşke bizde gelseydik çocuklar durmuyo diyo.eşim tekrar gelin odaya yatak attırırız diyo yok diyo yine görümcem.aradan 1 saat geçiyo biz sizin tatili mahfetmeyelim diyor.eşimde al bide nefessss ile görüş diyo.bizimde görümcemle pek aramız yok.ben hep alttan alırım o her şeyimize karışır.2. kaynana desem yeridir. herşeye bi lafı vardır.çocuğumu yedirmeme giydirmeme evimin şekline vb. çokk saçmalar ben münakaşaya hiç girmem hep hıı derim. telefonu aldım abla gelmek istiyorsanız buyrun gelin dedim.tatil kalabalık güzel olur çekinme dedim. oda atladı geldi. tabi biz ekim ayındayız o sıralar.hava biraz soğuk su ise çok soğuk.tutturdu senin çocuğu suya sokalım.yok abla olmaz dedim o şimdi bişiden anlamıyo.biz çalışan insanlarız hasta olursa tatil dönüşü olan bize olur.kaynanam girmeyecek o bakar biz tatilin keyfini çıkaralım dedim.baktı olmuyo eşime gitti onada aynısını söledi.eşimde daha yeni hasta oldu abla olmaz dedi. sonra aşağı benden önce indiler.bunlar görümcem çocukları eşim sudalar ben bir girdim buz gibi neyse zamanla alıştım.görümcem bak su ılık diyo eşime.bi baktım eşim kayboldu çocuğu soymuş suya sokuyo.çocuk ağlıyo normalde suyu çok sever su soğuk olunca durmadan ağlıyo. görümcem bu durumdan hoşnut tabi yine istediği oldu sırıtıyo. bi sinirle eşimden aldım.hani büyük çocuk olurda anne ben havuza gircem tutamazsında girer dedim.şimdi hem anlamıyo hemde hasta olursa ne yapacaz biz dedim eşime.haziran değil temmuz değil ağustos değil ekimdeyiz.neyse o gün öyle geçti. akşam tutturdu görümcem hasta olmayan çocuğa yanımda aferin diye bi ilaç var onu verelim hasta olmadan önlemini al dedi. ben ki ilaç vermedim çocuğa 1,5 yaşına kadar.bende abla öyle şey mi olur dedim. ben huyunu biliyorum ben istemedim diye gizlice verir diye çocuğun başından ayrılamadım.tatil zehir oldu. neyse tatilin son günü geldi.(bu arada ufak tefek bisürü şey oldu ama ben yine takmamaya çalıştım.) hep beraber yemekteyiz. 3,5 yaşındaki kızına bana sormadan bizim oğlanın emziğini vermiş.benimde biri yedek olmak üzere 2 emzik vardı yanımda.( Otelde sürekli dışarıdayız gösteriler eğlenceler oluyo.bazen çocuk ağzından düşürüyo.yıkamayada gidemiyorsun.kaybolma durumları oluyor o nedenle emzikler benim için orada çok önemliydi. Heleki akşamları kaybolursa diye bide korkuyordum çünkü emziksiz asla uyumaz benim oğlum.) yengesi yemek yiyene kadar emzik bizim dimi dedi görümcem.bende sırıttım hadi bakalım şimdilik sizin olsun dedim.bi baktım çocuğu yalıyo. Neyse sabırlı ol yıkarsın dedim içimden ama aklımada sürekli ben bir başkasının diş fırçasını kullanmıyorum buda onun gibi bişey diye düşünmedende edemedim.neyse sonra bi baktım görümcemin kızı emziği ısırmaya ve ısırarak uzatmaya başladı. (görümcemin kızı 4 yaşında)Bende görümceme “ naz emziği elinde tutsun ama ısırmasın. Yırtılır yada koparsa tatil boyunca ben çok zorluk çekerim dedim. Görümcemde senin yedeğin varya dedi. Bende sürekli onu emmiyor.yeri geliyor yere düşüyor diğerini emiyor.ben sürekli lavaboya gitmek zorunda kalırım dedim. Eşimde kardeşine geçen gece evdeyken kayboldu mahvolduk sabaha kadar nefes o yüzden sana öyle diyor dedi.görümcemde kaç paralık şey Allah aşkına dedi. Bende parasında demiyorum dedim.görümcem kızını aldı bi hışım kayboldu. Masada kaynanam eşim ben bide oğlumuz kaldık.eşim bana kızmaya başladı.5 kuruşluk şey için yaptığına bak dedi. Ben gider bir eczaneden alırım.kendini küçük düşürüyosun dedi. Nasıl insansın senden tanıyorum dedi. Saat akşam 20:00’da tatil beldesinde otelin içindeyiz birazdan eğlence başlayacak.siz benim diğer emziğe güvenip almaya gitmeyeceksiniz yada bulamayacaksın sonra ben mahvolacağım.herkes kendini düşünüyor dedim.sonra görümcem geldi benim emiziği verdi. Kızına emzik almış.bide banada yani bitane almış.zaten benim ihtiyacım yoktu ben kendime göre getirmişim zaten diyeceğim ama eşimin tepkisinde bişey demeden aldım teşekkür bile ettim. Habire bana laf sokar gibi yengesi emziğimiz nasıl güzel mi diye sora sora konuyu değiştirmedi. Sonra tuvalete giderken eşim kafama vurdu bide ağzıma.o kadar zoruma gittiki….tatilim berbat oldu.hiçbişey sezdirmeyeceksin lanet olsun sana dedi. Bende sesimi çıkarmadım.yanlarına gittik.eğlence başlamıştı.bu sefer görümcem nefesss sizin çocuğuda sahneye çıkarsana dedi.bende yok çıkmasın sahneden düşer daha küçük dedim. (Oğlum daha 1,5 yaşında ve sahnede bir sürü büyük çocuk var biri itse sahne yüksek büyük kaza geçirebilir.)daha sonra eşime bağırdı sahneye çıkart diye eşimde yok olmaz diye morali bozuldu ve tatilimiz bu ve bunun gibi şeylerle bitti. Sizce görümcemin amacı ne niye böyle.ben kimsenin bir şeyine karışmam.yada onun bana yaptığı gibi misillemeler yapmam.sizce bu kadının amacı nedir? Yazım çok uzun oldu kızlar şimdiden özür dilerim…