• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gorümcem evleniyor takı meselesi kim almali

Çok enteresan bir ilişkiniz varmış evet çalışan kadın kendi parasını dilediği gibi harcayabilir ama sonuçta evli bir çift birlikte yaparlar birçok şeyi. Gorumcenizin taktiği bileziği ne yaptınız eşinize mi verdiniz?
araba icin bozduk zaten dugunde birsey takilmadi oyle annesi 1 kardesleri 2 toplamda karsi taraf 3 dal bilezik takti yani cokta fedakarlik yapmak icimden gelmiyor acikcasi

Görümcem yok butonuyum:)

Ayrıca ben gorumceyim. Ben evlenirken abim bekardı bana bilezik taktı. Sonra o evlendi bileziği eşim aldı. Siz smdi konu açarken düşünüyorum da adam gitti 10 gr 22 ayar ozamanin parasıyla almıştı bile al bunu sen takarsın demişti bende teşekkür ettim. Gerçekten çok değerli eşim varmis kocamda kocam yani
Ya böyle çıkar üzerine oluyor evlilikler gerçekten çok üzücü oluyor lafa bak malları hep kendi üzerime yapıyorum cümlesi beni benden aldı. Evlendikten sonra alınan mallar zaten ortak istediğin kadar üstüne gecir
kendim icim degil cocuklarima kalsin isterim ben ölursem diye.yoksa bosanma gibi birsey aklimin ucundan gecmez.ev alinca da noter avukat ne varsa gidip konuscam ölürsem cocuguma kalmasi icin.yeni biriyle evlenirse esim hic hayal kurmasin mal mulk yonunde diye.onu seviyorsa evlensin yoksa gelmesin.cocuklarimin malini yedirmek istemem

dogru haklisin ama iste sinirle bazen insan istiyoki diger kadinlar dan ne farkim var bende etliye sutluye karismayip keyfim geldigi gibi yasayim istiyorum
Yani diğer kadınlar gibi dediğin kim bilmiyorum, bizde bütçe ortak. Sonuçta siz 25 o 15 de verse, hepsini eşiniz de verse ayni para çıkmıyor mu evden. Ben asla anlamıyorum şu an neyi kastettiğinizi. Hepsini eşiniz alsa ay sonunda illa ev kirasına ya da markete eksik kısmı vermeyecek misiniz mesela? Ne demek kendisi alsın altını? O zaman keşke kadın bir şey takmasaymış. Hem kendi cebinden hem abisinin cebinden para çıksın ama altın geline takılsın oldu.

araba icin bozduk zaten dugunde birsey takilmadi oyle annesi 1 kardesleri 2 toplamda karsi taraf 3 dal bilezik takti yani cokta fedakarlik yapmak icimden gelmiyor acikcasi
E araba sizin uzerinize ama bilmiyorum ya bana göre böyle şeylerin hesabına düşmek saçma geliyor bana eğer durumuzu zorlayacak bir şey ise tamam ama değilse yeni evli bir çifte hediye vermek sadakadır diye düşünürum ben olsam ve böyle saçma bir şey için eşimle aramı bozmam

Hiç yoktan aranız bozulmuş o bilezikten daha değerli bir şey kocanla iletişimin. İdare et o da size yapmış.
aramiz bozulmadi canim yani normal bir konusma gecti zaten uzatmayiz genelde kapatip evle mesgul oluruz.cok sukur tartisma felan yilda anca 1 kez olur .3.sahislar icin kavga etmiyoruz genelde.zaten boyle olunca insanin icinde kaliyor arada patlamaya ihtiyaci var insanin cidden😂

E araba sizin uzerinize ama bilmiyorum ya bana göre böyle şeylerin hesabına düşmek saçma geliyor bana eğer durumuzu zorlayacak bir şey ise tamam ama değilse yeni evli bir çifte hediye vermek sadakadır diye düşünürum ben olsam ve böyle saçma bir şey için eşimle aramı bozmam
haklisin canim zaten 3.sahislar icin ara bozmamaya calisiyoruz.

kendim icim degil cocuklarima kalsin isterim ben ölursem diye.yoksa bosanma gibi birsey aklimin ucundan gecmez.ev alinca da noter avukat ne varsa gidip konuscam ölürsem cocuguma kalmasi icin.yeni biriyle evlenirse esim hic hayal kurmasin mal mulk yonunde diye.onu seviyorsa evlensin yoksa gelmesin.cocuklarimin malini yedirmek istemem
Bu nasıl bir düşünce ya siz hiç mi güvenmiyorsunuz eşinize ?

Yani diğer kadınlar gibi dediğin kim bilmiyorum, bizde bütçe ortak. Sonuçta siz 25 o 15 de verse, hepsini eşiniz de verse ayni para çıkmıyor mu evden. Ben asla anlamıyorum şu an neyi kastettiğinizi. Hepsini eşiniz alsa ay sonunda illa ev kirasına ya da markete eksik kısmı vermeyecek misiniz mesela? Ne demek kendisi alsın altını? O zaman keşke kadın bir şey takmasaymış. Hem kendi cebinden hem abisinin cebinden para çıksın ama altın geline takılsın oldu.
ya aslinda konu parada degil evdeki herseyi ortak yapariz .ben biraz duygusal yaklastim suan dusununce .hani kardesimi onemli benm mutlulugum icin yaptigim harcamami .esim hep beni on planda tutar herseyde.ilk defa israf yapma diyince zoruma gitti.aslimda tum olay bu

Bacım zaten Allah korusun. Sana bisey olsa cocuklarinada Babasına kalıyor tabi ufaksa bilemiyorum onu burda avukat arkadaşlar daha iyi bilirler
Aman sanane gorumcenden sen niye teklif ediyorsun bırak ne yaparsa yapsın kendi alsın kiz kardeşine of toplum olarak çok sikintilardayiz

Benim anlamadığım neden mehir meselesini araya sıkıştırdınız ki dindar falan demişsiniz ama ne alaka yani. Başına kakmak gibi olmuş bu.

merhaba arkadaslar gorumcem evleniyor ve ona bilezik takacagiz cunku o bize bilezik takmisti .aslinda sıkıntı yoktu 40 binliralik bir bilezik alalim dedik bende kendim icin biriktirdim bi 20 25 binim var gerisinide esime dedim 15 bin ver diye.bugun biraz alisveris sitelerinde geziniyodum esim dedi israf yapma alma birsey halbuki kendi maasim yatmis istedigimi alirim neymis altin alacakmisiz benim tepem atti seviyeli bir sekilde dedim israf yapmiyorum gerekli olan seyleri aliyorum herzaman ayrica sen once bana mehrini ode dedim hala odemedin.neden mehir dedim cunku esim cok dindar takilir bana israf yapma der ama daha kac sene gecti mehrini vermemis. param yok dedi olunca vercem diyor.yani hafiften bir soguk savas oldu.ben mecbur degilim normalde gorumceme bilezik yapmaya.bana diyoki eaim sen yengesin o sana yapti ama.banami yapti dedim sana yapti kendi erkek kardesine takmis oldu.bu arada araba aldik 800bine mesela onu kendi paramla aldim yani hala kendim taksitlerini oduyorum ama lafa gelince israf yapiyorum.bizim evde evi esim gecindiyor keyfi yatirimlar bana aittir maasim bana ait.aldigimiz mallari kendi ustume yapiyorum tabiki kredi benm uzerimedir felan.ama kendi harcamam olursa param kalmazsa esime aldiririm herseyi yani aslinda aramizda gunluk yasamda sıkınti yok aramizda ama gorumcem evlenecek diye beni de farkli bi stres aldi bir kurus fazla yedirmek istemiyorum.
Çok senin benim muhabbeti olmuş bu muhabbetler araya soğukluk sokabilir. Israf yapma demesine sinirlenmissin anladim ama ikiniz de para mevzusunu cok dillendirmeyin bence. Bilezik icin de cok icine sinmiyorsa daha ince bisey alsin eşin ama o size takmış hoş olmaz.

oyle ozellikle ailesine gelince erkekler bianda degisiyor .bende para konusunda asiri hassasim .normalde esimde tutumlu bende oyleyim.ama akrabaya para bile yedirmek zoruma gidiyor
Düğününüz bitmeden takı takanların hepsine iade etseydiniz o zaman takılarını; onlar da akrabaya para yedirmek zorunda değillerdi.

ya aslinda konu parada degil evdeki herseyi ortak yapariz .ben biraz duygusal yaklastim suan dusununce .hani kardesimi onemli benm mutlulugum icin yaptigim harcamami .esim hep beni on planda tutar herseyde.ilk defa israf yapma diyince zoruma gitti.aslimda tum olay bu

Bugün okuduğum en saçma şey olabilir.

Benim anlamadığım neden mehir meselesini araya sıkıştırdınız ki dindar falan demişsiniz ama ne alaka yani. Başına kakmak gibi olmuş bu.
ben kırıldim israf yapma diyince bende aklima o geldi.bana dedi altin biriktirelim bize lazim olur felan sadece dugun icinde degil genel olarak ona canim sıkıldi madem oyle her ay 1 gram at dedim kenara mehrimi odersin dedim.nasi olsa onuda bizim icin saklicam diyorum genelde

Bilzezigi size takmis görümce, sizde geei takmalisiniz, ne fark eder gerisi.
Sanki bilezik takilmak istenmiyor, o yuzdende mehir vs. Bahanelendirilmis tatsizlastirilmis ortam

ben kırıldim israf yapma diyince bende aklima o geldi.bana dedi altin biriktirelim bize lazim olur felan sadece dugun icinde degil genel olarak ona canim sıkıldi madem oyle her ay 1 gram at dedim kenara mehrimi odersin dedim.nasi olsa onuda bizim icin saklicam diyorum genelde
Eşinizi kötü niyetli bulmadım. İsraf yapma derken genel konuşmuş maaşın yeni yattı altın alırsın birikim için ona yetecek kadar para olsun elinde geri kalanla istediğini al demek istemiş gibi geldi bana. Sonuçta alacağınız altın da binevi sizin

Back