- 20 Ekim 2024
- 245
- 209
- 18
- Konu Sahibi kizilcik_serbeti
-
normalde yok ama gorumcem evleniyor altin takilacak ona sinir oldum ona takarken ben israf yapmiyorum ama alisverise gelince israf yapmis oluyorum.Evlilikte senin benim param olmamalı ya. Ne kadar çirkin. İkiniz için de söylüyorum.
oyle ozellikle ailesine gelince erkekler bianda degisiyor .bende para konusunda asiri hassasim .normalde esimde tutumlu bende oyleyim.ama akrabaya para bile yedirmek zoruma gidiyorİşine gore dindar.
normalde yok ama gorumcem evleniyor altin takilacak ona sinir oldum ona takarken ben israf yapmiyorum ama alisverise gelince israf yapmis oluyorum.
zaten basta ben dedim esime ortak para biriktirip alalim.simdi benm kendi maasimi kendi istegim icin harcamama israf dedigi icin zoruma gitti.bende ailesine gonlumden kopan yardimi yapasim gelmiyor.kendisi para bulsun taksin dedimİyi de size de takılmış sonuç olarak. Boş mu gideceksiniz size takı takan insanın özel gününe ?
Kardeşinin düğünü tabi altın takacak. Ama bu akrabaya para yedirmemek olmamalı.tutum böyle birşey değildir ki bir evde sen bende olmamalı.oyle ozellikle ailesine gelince erkekler bianda degisiyor .bende para konusunda asiri hassasim .normalde esimde tutumlu bende oyleyim.ama akrabaya para bile yedirmek zoruma gidiyor
zaten basta ben dedim esime ortak para biriktirip alalim.simdi benm kendi maasimi kendi istegim icin harcamama israf dedigi icin zoruma gitti.bende ailesine gonlumden kopan yardimi yapasim gelmiyor.kendisi para bulsun taksin dedim
haklisin canim iste ilk defa esim bana israf yapma dedi ya o nasil zoruma gitti heralde anlik sinirlendim icimden .sinirle dusunuyor olabilirimKardeşinin düğünü tabi altın takacak. Ama bu akrabaya para yedirmemek olmamalı.tutum böyle birşey değildir ki bir evde sen bende olmamalı.
canim evlerin dinamikleri farklidir.esim dindar biridir bende oyle sayilirim ve biz dindeki seyi uyguluyoruz erkek eve bakmak zorunda kadinin kazandigi para kadinindir isterse verir.zaten evin dayanip dosenmesi araba almak hepsini ben yaptim kendi maasimla. gonlumden geldi.esimin maasi anca eve yetiyor diye.o sagolsun hep evine ve bana harcadi bu zamana kadar .para soz konusu olmadi hic ama gprumceme gonlumden altin yapmak gelmedi esim israf yapma diyince aslinda olay bu.yuzyuze tartismayiz sakince konusuruz suan o icerde pturmus kitap okumakla mesguldur ben kendim sinirleniyorumdur burdaİşte ben de onu diyorum benim maaşım benim isteğim nedir ? Siz çift değil misiniz ? Onun parası onun isteği de oluyor mu bari ?
Çok çirkin konular yahu. Nasıl birbirinize bakabiliyorsunuz böyle konuştuktan sonra hayret verici.
Hanımefendi kadın da size takmış ne demek akrabaya para yedirmek? Ben zaten sizin bütçe olayını hiç anlamadım. O ay çok yakın bir akrabanın düğünü varsa onun bütçesi ayarlanır, kalan para varsa keyfi alışveriş yapılır. Çok lazımsa konuşulur eksi bütçeye de girilir. O onu ödedi ben bunu ödedim işinin sağlıklı yürüdüğünü çok görmedim. Sadece bir tarafın bi problemi varsa tavsiye edilmeli, atıyorum alkol ya da ailesinden biri sürekli borç istiyordur vs.oyle ozellikle ailesine gelince erkekler bianda degisiyor .bende para konusunda asiri hassasim .normalde esimde tutumlu bende oyleyim.ama akrabaya para bile yedirmek zoruma gidiyor
aynen oyle canim yani benm erkek kardesimin karisi neden maasini benm icin biriktirsinki bu acidan dusununce cok mantiksiz.essek gibi erkek kardesim yapar mesela bana yapilacak seyi takiyiGörümcem bana bilezik taktı diyelim,onun düğününde takılacak takıyı eşim alır neden ben alayım??? Hele o takıyı evimiz , arabamız için bozdurduysam......
evin sorumlulugunu o aliyor canim yani kendiside benden asla beklentisi olmadi .genelde ben teklif yaparsam olur.iste teklifi ben yaptim altin konusunda ben bozuyorum sayilir ya da sinirle oyle dusunuyorum ama onun suan haberi yokÇok ayrı gayrı yapmayın derim. Zaten aracı üzerine almışsın taksitini de ödüyorsun. Ara ara eşini de destekleyebilirsin. Ha ama sakın bütün sorumluluğu asla üstüne alma.
dogru haklisin ama iste sinirle bazen insan istiyoki diger kadinlar dan ne farkim var bende etliye sutluye karismayip keyfim geldigi gibi yasayim istiyorumHanımefendi kadın da size takmış ne demek akrabaya para yedirmek? Ben zaten sizin bütçe olayını hiç anlamadım. O ay çok yakın bir akrabanın düğünü varsa onun bütçesi ayarlanır, kalan para varsa keyfi alışveriş yapılır. Çok lazımsa konuşulur eksi bütçeye de girilir. O onu ödedi ben bunu ödedim işinin sağlıklı yürüdüğünü çok görmedim. Sadece bir tarafın bi problemi varsa tavsiye edilmeli, atıyorum alkol ya da ailesinden biri sürekli borç istiyordur vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?