- 20 Ekim 2024
- 244
- 206
- 18
- Konu Sahibi kizilcik_serbeti
merhaba arkadaslar gorumcem evleniyor ve ona bilezik takacagiz cunku o bize bilezik takmisti .aslinda sıkıntı yoktu 40 binliralik bir bilezik alalim dedik bende kendim icin biriktirdim bi 20 25 binim var gerisinide esime dedim 15 bin ver diye.bugun biraz alisveris sitelerinde geziniyodum esim dedi israf yapma alma birsey halbuki kendi maasim yatmis istedigimi alirim neymis altin alacakmisiz benim tepem atti seviyeli bir sekilde dedim israf yapmiyorum gerekli olan seyleri aliyorum herzaman ayrica sen once bana mehrini ode dedim hala odemedin.neden mehir dedim cunku esim cok dindar takilir bana israf yapma der ama daha kac sene gecti mehrini vermemis. param yok dedi olunca vercem diyor.yani hafiften bir soguk savas oldu.ben mecbur degilim normalde gorumceme bilezik yapmaya.bana diyoki eaim sen yengesin o sana yapti ama.banami yapti dedim sana yapti kendi erkek kardesine takmis oldu.bu arada araba aldik 800bine mesela onu kendi paramla aldim yani hala kendim taksitlerini oduyorum ama lafa gelince israf yapiyorum.bizim evde evi esim gecindiyor keyfi yatirimlar bana aittir maasim bana ait.aldigimiz mallari kendi ustume yapiyorum tabiki kredi benm uzerimedir felan.ama kendi harcamam olursa param kalmazsa esime aldiririm herseyi yani aslinda aramizda gunluk yasamda sıkınti yok aramizda ama gorumcem evlenecek diye beni de farkli bi stres aldi bir kurus fazla yedirmek istemiyorum.
güncelleme:
evet gelen yorumlar neticesinde ve biraz sinirim geçmesi neticesinde eşimin üzerine gitmeme kararı aldım. böyle seyler için tadımız kaçsın istemem .ben içerde kendi kendime kuruyoken baktım eşim mutfagı toplamıs simdi tuvaleti felan yıkıyor yani kocişime haksızlık etmeyeyim çok iyi niyetli biridir. şeytan beni dürttü sinirlendim içimden. yorumlarınız için teşekkürleeer
güncelleme:
evet gelen yorumlar neticesinde ve biraz sinirim geçmesi neticesinde eşimin üzerine gitmeme kararı aldım. böyle seyler için tadımız kaçsın istemem .ben içerde kendi kendime kuruyoken baktım eşim mutfagı toplamıs simdi tuvaleti felan yıkıyor yani kocişime haksızlık etmeyeyim çok iyi niyetli biridir. şeytan beni dürttü sinirlendim içimden. yorumlarınız için teşekkürleeer
Son düzenleme: