Görümcem eşimin yanında pat diye memesini çıkarıp bebeğini emziriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bide 2.5 yaşına kadar emzirdim kendim zaten güccük bişeyim oğlan temelli kucagıma sığmıyordu düşünün
Oooo tam taşlanmalıkmışım meğer püüü bana
Ayrıca insanlar istediği yerde istediği zaman emzirebilir Hersey bitti bu mu kaldı laf edeceğiniz ayıp yahu herkes biraz kendine gelsin hangi çağda yaşıyoruz da bebegin emzirilmesine laf ediliyor …

Derdiniz görümcenin fetva vermesi mi yoksa bebeğini emzirmesi mi? İki olayın hiçbir bağlantısı yok. Konuyu alakalı alakasız her şeyde kadın bedenine getiren erkekler yetmiyordu zaten, şimdi de kadınlar çıktı başımıza.

Günümüz dünyası değişti . İnsanlar parkta , bahçede, kafelerde , uçakta emziriyor . Emzirme örtüsü sıcakta bebeği bunaltıyor bir de bir bahaneye de gerek yok zaten örtüyü istemiyorlar sanırım ve gerek görmüyorlar .
Emzirmek en doğal şey . Ben görsem hiç takılmam . Bebeğin de annenin de doğal hakkı . Saklanacak bir şey yok. Bana göre .
Ben Emzirmeyi cinselik olarak görmüyorum .

Kardeşinin yanında memesini pat diye açıp çocuğu mu emzirdi ? Hani bi arkasını dönme vs yada bi örtü olmadan öyle dümdük açtı ve emzirdi mi ?

Yenidogan sonucta surekli emiyodur, habire saklanarak emziremez ki, azicik hoşgörülü olun, hatta surekli de gitmeyin ki kolay atlatsinlar bu süreci.

Bir de o dönem memeler gercekten yük oluyor insana, hadi onu da gecelim kadin icin bir süre mukemmel bir organ olmaktan cikip sadece bebegi beslemeye yarayan bir seye dönüşüyor, mahremiyeti kalmiyor.
Yoksa normal zamanda da bak mememde bisey cikmis diye hoppidi açıp gösterilirdi, emzirme donemi cooook farkli bir süreç rahat birakin insanları

Son düzenleme:
Siz babanızın yanında bacak bacak üstüne atmazken başkası attığında edepsiz olmadığı gibi, birileri kardeşinin, babasının yanında bebeğini emzirmiyor diye emzirenler edepsiz olmuyor.
Konuyu bebek emzirmek olarak manüpüle edip de ordan vurmayın emzirmesin diyen yok herşeyin de bir usulü adabı vardır fetva veriyorsa sorumluluklarida yerine getirecek ozaman çok ( dindar ) ya sözde ben konun tamamıyla alakalı bir yorumda bulundum.

Rahat bir aile olsaydı uyarman farklı anlaşılabilirdi ama sana rahatsız edecek derecede fetva veriyorsa sen de ona çat diye bu yaptığın caiz değil de

Bence emzire bilir, eşiniz rahatsız oluyorsa bile kendi ağzı var, söyler, böyle paravan gibi durmak çok komik oluyor. Konuşmalarına falan gelirsek de tabi ki Yanlış ama siz de evlendikten sonra görmediniz. Bu türler böyle zaten, gittiniz ailenin de "dindarlık" seviyesini biliyordunuz. Kabul etmiş evlenmişsiniz, ya ilişkiyi keseceksiniz ya da o öğretimlerini dinleyeceksiniz.

N nerminis bunun neyine beğenmedin attın acaba ? bazı insanlar ne kadar sorunlu ya

Sen kimsin peki ? insanları oturduğu yerden eleştiren bi LOSER .Hiçbir vasfın yok bu hayatta boş bir çarsın.İnterneti kapatınca gidiyorsun hayatım.Milletin dedeklifliği yapmaya devam ett izlersin anca
Odtü mezunu dört dil bilen mutlu bi evliliği olan birine loser demek de ne biliyim

Ben anne değilim ama anne olduğumda kimsenin yanında emziremem biliyorum. Kendim rahat edemem. Çocukken halalarım ve kızlarıyla denize gideceğimizde hazırlanırken bir odanın içinde hepsi anadan doğma soyunur bikinilerini giyerdi. Ben çıkar başka odada değişirdim üzerimi. Muhafazakar değilim. Din ile aşırı bağım da yok. Ben rahat edemiyorum insanların içinde. Annemin yanında dahi maksimum iç çamaşırlarımla durmuşumdur senelerdir. Anne olduğumda emzireceğim zaman ya başka odaya geçerim kimsenin olmadığı emzirmek için yada örtü kullanırım diye düşünüyorum. Kardeşmiş, babaymış diye memeler fora diyip emzirmem. Ha herkesin kendi tercihi. Kimseye niye yanımızda memeni açtın demem, çok rahatsızsam ben başka odaya geçerim. Eşinizde kendisi çıkabilir odadan.

Kimse kimsenin görüşünü beğenmek zorunda değil, herkes ne kadar takıyor bu beğenmeme olayına. Mune Bence bir çare bulmanız lazım, konuların çoğunda bu yüzden tartışma çıkıyor. Konu arada kaynıyor bu sataşmalar yüzünden.

Odtü mezunu dört dil bilen mutlu bi evliliği olan birine loser demek de ne biliyim
Kedicim saol, ben eğitimle ve dille ilgili konular dışında pek yazma taraftarı değilim çünkü durduk yere yazılınca da mahalle kavgası gibi oluyor. Bir dahakine avrupada yüksek lisansı ve memelerimin de çok güzel olduğunu eklersen yalnız

Rahat bir aile olsaydı uyarman farklı anlaşılabilirdi ama sana rahatsız edecek derecede fetva veriyorsa sen de ona çat diye bu yaptığın caiz değil de
Ben kimsenin yanında emzirmekten hoşlanmıyorum kocam dışında, ama kardeşinin yanında caiz değil diyemem, bana düşmez. Konu sahibinin mecbur orada bulunduğunu sanıyordum eğer burada yazıldığı gibi hazır yemeğe gitmek amaçlı gidiyorsa lohusa kadını rahatsız etmemeli. Sınır bildirmek, had bildirmek için görümcenin lohusalığı doğru bir zaman değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…