- 2 Ekim 2023
- 3.460
- 13.511
- 128
- Konu Sahibi agresifpollyanna
-
Bebek naparsa yapsın annem konu o mu şimdi?
dur, özellikle bebek için diye sordum. kocasını emzirmek isteyen de olabilir.
kardeşinin yanında mı? olay şuan başka bir boyut kazandı bendedur, özellikle bebek için diye sordum. kocasını emzirmek isteyen de olabilir.
kardeşinin yanında mı? olay şuan başka bir boyut kazandı bende
Konuyu bebek emzirmek olarak manüpüle edip de ordan vurmayın emzirmesin diyen yok herşeyin de bir usulü adabı vardır fetva veriyorsa sorumluluklarida yerine getirecek ozaman çok ( dindar ) ya sözde ben konun tamamıyla alakalı bir yorumda bulundum.Siz babanızın yanında bacak bacak üstüne atmazken başkası attığında edepsiz olmadığı gibi, birileri kardeşinin, babasının yanında bebeğini emzirmiyor diye emzirenler edepsiz olmuyor.
N nerminis bunun neyine beğenmedin attın acaba ? bazı insanlar ne kadar sorunlu yaBenim annem de aynı senin gibi düşünen birisi özgüvenli de bir kadın kimsenin hayatıyla ilgilenmez kendine odaklanır onu örnek alıırm, dedikodu yapmaz baskaları yapsa anneme uymayan bir sey olsa dahi yargılamayın herkesin kendi hayatı der keske herkes bu zekaya erisebilse toplumda çürük çok insan var.
Genelde en alt kısımdakiler bu kadar dedikodu kim ne yapar diye arastıran insanlar olur.
Odtü mezunu dört dil bilen mutlu bi evliliği olan birine loser demek de ne biliyimSen kimsin peki ? insanları oturduğu yerden eleştiren bi LOSER .Hiçbir vasfın yok bu hayatta boş bir çarsın.İnterneti kapatınca gidiyorsun hayatım.Milletin dedeklifliği yapmaya devam ett izlersin anca
O zaman benim boş hayatımla ilgilenmesin bi zahmet :)Odtü mezunu dört dil bilen mutlu bi evliliği olan birine loser demek de ne biliyim
Loser lafı için yazdımO zaman benim boş hayatımla ilgilenmesin bi zahmet :)
Kedicim saol, ben eğitimle ve dille ilgili konular dışında pek yazma taraftarı değilim çünkü durduk yere yazılınca da mahalle kavgası gibi oluyor. Bir dahakine avrupada yüksek lisansı ve memelerimin de çok güzel olduğunu eklersen yalnızOdtü mezunu dört dil bilen mutlu bi evliliği olan birine loser demek de ne biliyim
Ben kimsenin yanında emzirmekten hoşlanmıyorum kocam dışında, ama kardeşinin yanında caiz değil diyemem, bana düşmez. Konu sahibinin mecbur orada bulunduğunu sanıyordum eğer burada yazıldığı gibi hazır yemeğe gitmek amaçlı gidiyorsa lohusa kadını rahatsız etmemeli. Sınır bildirmek, had bildirmek için görümcenin lohusalığı doğru bir zaman değil.Rahat bir aile olsaydı uyarman farklı anlaşılabilirdi ama sana rahatsız edecek derecede fetva veriyorsa sen de ona çat diye bu yaptığın caiz değil de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?