Görümcem beni saymıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok teşekkür ederim yaa gerçekten beni anladığınız için çok sağolun arkadaşım... gelen yorumlar feci, bana katılmak zorunda değil kimse ama bu kadar yüklenilmez. Yazdığınız her kelimeye katılıyorum

Evli bir kadın olarak bekar arkadaşınızla aynı şeyi düşünüyorum. Görmek, görüşmek zorunda değilsiniz.

Akraba terörü diyorum ben buna. Türkiyenin her köşesinde akrabam var. Neredeyse bütün ülkeye yayılmışız. Herhangi bir şehre 1-2 günlüğüne gitsem mutlaka bize de gel ya da bize niye gelmedin sitemiyle karşılaşıyorum. Bi salın insanları. Herkes herkesle görüşmek zorunda değil.

2 yol var. Ya umursamayacaksiniz ne yaparlarsa yapsınlar. Ya da açık açık soracaksınız he kaçak dövüşüp 'aklima gelmedi veya eşini aradim sana o söyler diye düşündüm " tarzı şeyler söylerse de tamam deyin ama yutmadiginjzi hissettirin tabii, kimse aptal değil

Yok canım ben yapışkanım boğucuyum kötü benim yapıştım insanlara ben kimim ki sonuç olarak ama gel aynısını onlara yap gömerler beni çok iyi biliyorum zaten benim aynısını yapabilme şansım da yok.

Had sorununuz olduğu abisini arayan kız için abisini niye arıyor beni arayacağı yerde demenizden belliydi de size "siz" diye hitap eden birine "sen" diyecek kadar laubali olmanız da güzelmiş, kıyamisu
Abisi değil okuduğunu anla önce. Çık bak kime sen diye hitap etmişim başka haketmediğin için olabilir mi tek olmanın sebebi. Had sorunum da yok beni hayatımda ne kadar tanıyorsunuz da emin emin yorum yapıyorsunuz bu kadar anlamıyorum

Eşinizi aramadı mı kız? Abisi değil de kardeşi mi yani buna mı takıldınız?

Sizi tanımıyorum, ilk yorumumda da aramızda yaş farkı var ortak bi şeyler bulamamış olabilirler takılmayın bu kadar dedim.

Aynen bana siz demenizi hak etmedim, tamam

Ben de o mesajınızı beğenmiştim zaten, siz neden durup dururken abartmasanız mı diye bi çıkış yaptınız? Kendimi anlatamıyorum vazgeçtim ben de artık tamam

Ben de o mesajınızı beğenmiştim zaten, siz neden durup dururken abartmasanız mı diye bi çıkış yaptınız? Kendimi anlatamıyorum vazgeçtim ben de artık tamam
Çünkü gerek yok bu kadar içselleştirmenize, hemen tabii ben kötüyüm bunaltıcıyım ya demişsiniz alınmışsınız yorumlara yani. Siz aile olduğunuzu düşünmüşsünüz kendi ailenizde öyle görmüşsünüz çünkü ama kayın ailedir maksimum, bazıları çok iyi anlaşsa da çoğu uzaktan uzağa görüşür yani buradaki kadınların belki %90'ı böyledir kendi hayatlarına göre cevaplar vermişler. Kırılacak üzülecek bi şey yok

Evet birazcık ayıp belki ama arkadaşınız haklı, sizin aranızdaki tek bağ eşiniz, sizi arayıp sormak zorunda değiller, aynı şekilde siz de onları. Ayrıca belli size karşı mesafeliler, zorla kendinizi aralarına sokmak istiyorsanız deneyin ama en iyi akraba uzaktaki akrabadır. Hep şaşıyorum ben bu ektim uzak, kaynanam beni aramıyor, görümcem beni sormuyor konularını dert edinenlere.

İlk defa bdv'de arkadaşına haklı öğüt vern insanlar duydum
sen onun hiçbir şeyisin o da senin hiçbir şeyin siz görüşmek zorunda değilsiniz diyor.
Seni sevmemisler demek ki. Zırt pirt gelip huzurunu da kacirmiyorlar. Daha ne istiyorsun? Ne mutlu sana. Durduk yere huzursuzluk yaratma bence kendine

Ne kadar drama queensiniz ya. Ben de gorumceniz olsam ben de kendime iş cikartirdim çok takılmamak icin

Ne kadar drama queensiniz ya. Ben de gorumceniz olsam ben de kendime iş cikartirdim çok takılmamak icin
gerçekten ne kadar kötü kalplisiniz bu yazdığınızla bi insanı kırabileceğiniz aklınıza geliyor mu sıkıyorsa gelin bu lafı yüzüme söyleyin drama queenlik değil olanları içerlediğim için onu yazdım çünkü yazılanları doğru bulmuyorum o şekilde bi üslupla konuşulmasını da

Merhaba yazınızı henüz okumadım başlığa baktım yorum yapmak istedim. Kimin görümcesi sayıyor ki sizinki saysın

Daha yeni tanışmış seninle. Her şeyi her kesi böyle takarsan hasta olursun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…