Görümcem 600 tl çanta alsın ben 2 senedir tek çanta kullanım!!

Haklısınız hem de çok.bizim aileden olsa biz vermeye kalksak kıyamet kopar ama kendi ailelerine kıyamazlar afedersiniz aptal bu adamlar ya.ay çok sinirlendim.

gidip eski konulari okudunuz mu burda dedikleri ile pek uyusmuyor hergun yemegi disardan soyluyorum diyor ama sonra pantolon alamyrm dyr
Ben hicbir konunun onceki yazilarina bakmam. Bu konuya gore yorum atiyorum. Belki kocasinin elinin bu kadar bol olmasina tahammulu kalmamistir. Hayatimda tek bir parcaya 200 tl den fazla fiyat vermedim. Burdaki fiyatlar anormal geldi bana. Kadinin canina tak etmis olabilir.

gidip eski konulari okudunuz mu burda dedikleri ile pek uyusmuyor hergun yemegi disardan soyluyorum diyor ama sonra pantolon alamyrm dyr
Olabilir çocukludur belki veya yemek yapmayı yeni ogreniyordur zamanı yoktur vs.demek bir yerden kisarak başka yerden dengelyor.anlamiyorum yani bir yemek ne kadar 50 100 tl en fazla.600 tl çanta ile kıyaslama mi yapıyorsunuz?

gorumcesinin niye gunahina gireyim ..kendini acindiriyor gorumcenin yaptiklari gozumuze batsin diye

Konu miras olunca benim düşüncem değişiyo.
Ki miras bile değil
Eşinin olduğu kadar o kızında babasının malı vermesinde istemesinde sakınca yok.
Kendileri kazanıp alırlar ben üstüme başıma almadım ayı yılları zor bitirdim der ozaman gelen kirayı vermesine kızar ama bunda olay banasının parasını istiyo

Yemeyenin malını yerler gibi olmuş biraz.Kendinizi boşuna kısmışsınız demek ki..
Ya bu eskiler var ya,ne varsa onlarda var.iİlişki koçluğu yok bilmem ne hepsi boş,eskilere kulak vermek lazım çünkü yaşanmışlıkla söylenmiş..
“Kocanın iki kaşığı varsa birini kır”gibi..

Sende harca acıma. Deveye diken ... tövbe estağfurullah hayret bişey gerçekten sinir oldum. Harca hiç acıma. İnsanlara iyilik yaramıyor.

eski konusuna bakmaya gerek yok ki
bugün açmış 600 e kaş kontörü yaptırdığı konusunu

Sen de hata. Hemen bugün alışverişe çık eksiklerini al canım.

hata sizde...nedenmi yemediğiniz için maddiyatı düşündüğünüz için sizde har vurup harman savursanız eşiniz nasıl değişir. Bu fırsatı eşinize vermeyin eşiniz saflığın önünde yarışıyor sanırım. İki yakasını bir araya getirmeyin siz düşündükçe yiyen birileri çıkıyor ortaya malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…