Görümcem 600 tl çanta alsın ben 2 senedir tek çanta kullanım!!

merhaba arkadaşlar bundan 1 ay önce kıl tekniği ile kaş yaptırdım bana en az 6 ay en fazla 3 yıl kalır dedi ilk başta beğendim hersey güzeldi aradan 1 ay geçti renk gitti daha sonra rutüş gittim oda tamam aradan 3 hafta geçti renk soldu gitti kaşım hiç doğal durmuyor renk farklılıkları var bunu söylediğimde cildiniz böyle vs vs saçma sapan seyler denildi paramı istediğimi yasal yollara başvuracağımı belirttim tehtiit ve zorbalıl yapmışım o yüzden gidip şikayet edebilirmişim 600 tl az para değil bu parayı biriktirdim ve çok isteyerek yaptırmıştım ben bunları nereye nasıl şikayet edeceğim valahi sinirden Çatlıcam

bunun içinde tüketici mahkemesine başvurun.
paranızı alıncada gidip kendinize pantolon alın.

Duyduğum olay ile şok geçiriyorum nasıl nereden başlayacağımı bilmiyorum görümcemin aldığı yediği içtiği beni bağlamaz taaakiii işin ucu bize dokunana kadar!!
Eşimin işleri bozuk suan maaş alamıyor aldığımız kiralar ile geçiniyoruz. 1,5 yaşında bi evladımız var evimiz kendimizin. Son 2 senedir çok sıkıştık kıtı kıtınq yetiyoruz borçlarımız var çünkü..
görümcem hiçbir şeyin fiyatına bakmadan alan bir pastaya 450 tl veren insan neymiş herşeyin kalitelisi olmalıymış.. ben eşim zora girmesin diye 2 senedir alışveriş yapmıyorum sırf üzülmesin diye parasız kalmayalım diye görümcem gelip 800e bu botu aldım nasıl güzelmi aa bak bu çanta bilmem ne derisi 600 e aldım 400 e kot aldım biliyor ki kıyafetim Yok biryere gidince giydiğim kıyafete bakıyorlar tarzlarımız zevklerimiz zaten çok farklı ana kız kesinlikle hiçbirşeyi beğenmiyorlar gelgelelim Can alıcı noktaya eşim bi kirayı kızkardeşine vericekmiş çünkü baya borcu varmış!!!! Ulan olur tabi sanki 10 bin maaş alıyo eşimi söyledim benim altımda pantolonum yok sen kızkardeşine paramı vereceksin dedim ben senin bu zamana kadar beyini eksik ettim diyor onlardan fırsat kaldımıki her gidişte bildikleri halde ona para buna para olmasa tamam dicem ailesi ama evdeki 3 kişinin geliri 8 bin zaten kira Yok kemdi evleri.. birde kayınvalidem bildiği halde eşimi kardeşinle sana nortfwce mont alın bu dediği montta 800 tl ?!!! Ben bir montum var eşim ailesine dayanamıyor bi laf söylesem hemen bozulur surat yapar konuşmaz ve sana rahatlık batıyor der ne yapacağımı bilmiyorum
Kicanin bacisinin ayrani yok icmeye atla gider gezmeye.. Borcla gininip kusaniyor gelip sana hava atiyor.sonrada sizden borclari icin para istiyor.senin yerinde olsam eger kocam verirse parayi o kocayi parcalarim yedigini ictigini burnundan getiririm .

Asla izin vermeyin.

Önce gitsin görümce zevkinden kissin.

Yani benzeri durum bizim başımizda da var evin ihtiyaçlarını bize aldırıp kp maaşıyla kendine gardrop düzenler. Ne diyeyim Allah islah etsin ama gözü acmak gerekir.

Küçük bir kıyamet kopar :) ne demek seni muhtaç edip kardese yağdırmak ? Birde bebisiniz varmış .. iyi misin sen ,neyi niye idare ediyosun ? Sen yemezsen görümce yiyecek ,sana gelince borç var ,onlara gelince yok mu ? Yürüsün gitsin işine ya ..acıma ,bütün ihtiyaçlarını ,bazen sadece canının istediğini bile al ..müstehak o saf kocana ..

Bu ev kiralari diyorsunuz ya o evler kimin? Esinize ailesi tarafindan verilen evler mi? Eger öyleyse gorumcenize de ev kirasindan pay düşer bu onun hakkidir. Ama zaten kendi kira hakkini alıyorsa ve esiniz ekstra sizden kesip ona veriyorsa siz haklisiniz.

Zikkimin pekini yesin derim verdirmem gozum gore gore galiba..boyle cok para verenler genelde kendileri calismayanlar vs. Valla ayni tarz bise geldi aklima ayni dert gorumce..

Kıt zekalı erkekler . Gözüne sokacaksin illa neyin ne olduğunu yine anlamak istemezler hele ki konu para goz akrabalarsa

Para biriktirmeye pek param olmuyor. Kayınpederim vefat edince oğluma yaklasık 6 milyonluk mal kalıyor tek torun oldugu için öyle yaptı

Ölmemiş adamın miras hesabını yanlış yapmışsınız. Adam vefat ederse mirasının 1/3ü eşine, 2/3ü çocuklarına kalır.

Görümceyi ve annesini de öldürürsen hesabın tutar da bide şöyle bi şey var, ömürbillah seninki tek torun mu kalacak?

Yaşayan adamın kiraları üzerinden hesap yapıyorsanız, o evlerde kızının da hakkı var. Sizin evli ve çocuklu olmanız, sizi ayrıcalıklı yapmaz.

Yemeyenin malını yerler diyorum az çeneni çalıştır erkek kısmına hep şuyum eksik canım der çekilirsen almaz tabi kalk gidiyoruz alışverişe diueceksin

Ölmemiş adamın miras hesabını yanlış yapmışsınız. Adam vefat ederse mirasının 1/3ü eşine, 2/3ü çocuklarına kalır.

Görümceyi ve annesini de öldürürsen hesabın tutar da bide şöyle bi şey var, ömürbillah seninki tek torun mu kalacak?

Yaşayan adamın kiraları üzerinden hesap yapıyorsanız, o evlerde kızının da hakkı var. Sizin evli ve çocuklu olmanız, sizi ayrıcalıklı yapmaz.
+111111

Napacakmış görümcen kirayı ayakkabı çantamı alacakmış, evler kimin evi ?

Sende acıma bundan sonra eşine.. aldır ne istiyorsan almazsa da bide neyini eksik ettim diyorsun de.. almadıkların göze gelmemiş baksana..

Merhaba
Daha önce konu açmıştım oğlum 11 aylık huzursuz ve sinirli bir bebek eşimle eşim para alamadığı için ailesinin yanına yerleşmek zorunds kaldık hem de oğlum tek basıms büyütebileceğim bir bebek değil.Allah razı olsun ilgileniyorlar tabi arada beni sinirlendirselerde.. 2 kira gelirimiz var ikisi toplam 1500 civarı kredi taksiti derken elimize birşey kalmıyor.eşimle yaklasık 2 yıldır ilişkiye giremedik hamileliğim tam anlamıyla eziyet geçti her günüm kusmakla geçti 22 kilo verdim oğlum 3kilo doğdu kolik bir bebekti uykusuzluktan hayal görüyordum artık hala sürekki memede geveleri 30 dan fazla uyanır..
Eşim istekli ama ses gider korkusu rhat değilim falan. Eşimin son zamanlarda ki tavırları hiç hoşuma gitmiyor soğudun adeta bunkadar severken ailes hakkında birseu desem hemen yanlıs anlar trip yapar konuşmaz ben konuşmadan beni arada bırakıyorsun der hep.. kimse kötü olsun istemem elbet ama yapılanlar çok canımı sıkıyor eşim kör ya da görmezlikten geliyor ne yaparsam ona batıyor ben onu hep suçluyormusum yaptıklarını söyleyince asla kabul etmes ben öyle birseu demedim sen beni mi kandırıyorsun der bufün markete gittik uzun bi aradan sonra bir kadn olgun eşime geçene kadar baktı eşimde ben araba alayım dedi ladının oldugu kapıya ynöenldi hayır gel ben alırım dedim ben köpekmiyim sen beni yönlendiriyorsun dedi ben böyle birşey yapmam izah ettim kadının bakışlarından rahatsız oldugumu benimle kpnulmuyor mutsuz olıyormus ben böyle yapınca surat asınca zaten benimle mutlu oldufundan bile emin değilim
Bazen boşanmayı düşünüyorum. Eşim benden yaşça büyük ben daha 23 yaşındayım mutsuzum şuan bunları yazarken bişe ağlıyorum evladıma sığındım hala bana küs tek kelime etmiyor ne yapıcagımı bilmiyorum çok sinirli biri çünkü..

1500 tl nin ne kadarını verecekmiş?
eşin kaç yaşında?

Duyduğum olay ile şok geçiriyorum nasıl nereden başlayacağımı bilmiyorum görümcemin aldığı yediği içtiği beni bağlamaz taaakiii işin ucu bize dokunana kadar!!
Eşimin işleri bozuk suan maaş alamıyor aldığımız kiralar ile geçiniyoruz. 1,5 yaşında bi evladımız var evimiz kendimizin. Son 2 senedir çok sıkıştık kıtı kıtınq yetiyoruz borçlarımız var çünkü..
görümcem hiçbir şeyin fiyatına bakmadan alan bir pastaya 450 tl veren insan neymiş herşeyin kalitelisi olmalıymış.. ben eşim zora girmesin diye 2 senedir alışveriş yapmıyorum sırf üzülmesin diye parasız kalmayalım diye görümcem gelip 800e bu botu aldım nasıl güzelmi aa bak bu çanta bilmem ne derisi 600 e aldım 400 e kot aldım biliyor ki kıyafetim Yok biryere gidince giydiğim kıyafete bakıyorlar tarzlarımız zevklerimiz zaten çok farklı ana kız kesinlikle hiçbirşeyi beğenmiyorlar gelgelelim Can alıcı noktaya eşim bi kirayı kızkardeşine vericekmiş çünkü baya borcu varmış!!!! Ulan olur tabi sanki 10 bin maaş alıyo eşimi söyledim benim altımda pantolonum yok sen kızkardeşine paramı vereceksin dedim ben senin bu zamana kadar beyini eksik ettim diyor onlardan fırsat kaldımıki her gidişte bildikleri halde ona para buna para olmasa tamam dicem ailesi ama evdeki 3 kişinin geliri 8 bin zaten kira Yok kemdi evleri.. birde kayınvalidem bildiği halde eşimi kardeşinle sana nortfwce mont alın bu dediği montta 800 tl ?!!! Ben bir montum var eşim ailesine dayanamıyor bi laf söylesem hemen bozulur surat yapar konuşmaz ve sana rahatlık batıyor der ne yapacağımı bilmiyorum
Madem eşiniz bunu bile bile veriyor gorumcenize o zaman sizde alın yok borca girer eşim yok yazikmi demeyin öncelikle mutfaktan hiç kesmeyin ve sizde kendinize tepeden tırnağa alınki eşiniz onun borcunu oducegine karisi olarak sizinkini odesin.parası çok geldi heralde Eşinizin kusura bakmayın sinir oldum esinize.ama kaVGA çıkararak deilde böyle alttan alttan ay sunumda yok bunada ihtiyacım var şeklinde alın aldirin! Alismis sizin idareci tavrınza iyi benden al ona ver...ama dedim gibi kavga çıkararak deil ozaman alicagi varsada almaz

Back