Görümcem 600 tl çanta alsın ben 2 senedir tek çanta kullanım!!

Bi arkadaşım çakmasını alıp herkese orijinal derdi. Oda öyle yapıyor olabilir yoksa o kadar para zor yetişir..

Eşin küssede suratta yapsa kızsada kabul etme böyle bşeyi.. aç açıkta olsa tmm ama başkalarının lüksü içn sizn rızkınzdan harcayamaz.

Herşeye rağmen O parayı gönderirse bundan snra hiçbişeyinden kısma. İlk işin kendine alışveriş yapmak olsun.

O zmm yarin miras dagiliminda bizim durumumuz kotu biz alalim hepsini mi diyeceksiniz..Soylediginiz cok sacma..Bugune kdr surekli sizin almaniz haksizlik ztn. Kisi kendi hakki olan birseyi istedigi gibi harcar..calisiyormusunuz bilmiyorum ama gorumcenizim hakki olan bi paraya sahip cikacaginiza calisip esinize maddi yardimda bulunun.

Sende harcayacaksın eşine zerre acımıycaksın neye ihtiyacın varsa hepsini aldır.gerekirse borca sok.çok sinirlendim eşine.

Eşiniz fedakarlıktan anlamayan salak bir tipse siz de yiyin ,için,harcayın..
Ablam 20 sene eniştemin ne olduğu belirsiz saçma sapan borçları yüzünden kendine hiçbir şey almadı. Hep kıt kanaat geçindi.
Tam borçlar bitti rahat edip harcamaya başlayınca vefat etti. Daha 47 yaşındaydı.
Keşke her ay istediğini giyip,yiyip gezeydi." Git aldıklarımı öde" diyip eniştemin ağzına tüküreydi..
Büyük ihtimal eniştem olacak hain adam kendini toparlardı mecburen.
İstanbul pazarlarında sık sık bağırır pazarcılar ;
"Geliiiin geliiiin alın 3'er 5'er. Elalemin karıları yemesin siz yiyin kocalarınızın parasını"
Pazarcı abi doğru söylüyor. Bir bildiği vardır adamın,sonuçta bunca yıllık esnaf.

Duyduğum olay ile şok geçiriyorum nasıl nereden başlayacağımı bilmiyorum görümcemin aldığı yediği içtiği beni bağlamaz taaakiii işin ucu bize dokunana kadar!!
Eşimin işleri bozuk suan maaş alamıyor aldığımız kiralar ile geçiniyoruz. 1,5 yaşında bi evladımız var evimiz kendimizin. Son 2 senedir çok sıkıştık kıtı kıtınq yetiyoruz borçlarımız var çünkü..
görümcem hiçbir şeyin fiyatına bakmadan alan bir pastaya 450 tl veren insan neymiş herşeyin kalitelisi olmalıymış.. ben eşim zora girmesin diye 2 senedir alışveriş yapmıyorum sırf üzülmesin diye parasız kalmayalım diye görümcem gelip 800e bu botu aldım nasıl güzelmi aa bak bu çanta bilmem ne derisi 600 e aldım 400 e kot aldım biliyor ki kıyafetim Yok biryere gidince giydiğim kıyafete bakıyorlar tarzlarımız zevklerimiz zaten çok farklı ana kız kesinlikle hiçbirşeyi beğenmiyorlar gelgelelim Can alıcı noktaya eşim bi kirayı kızkardeşine vericekmiş çünkü baya borcu varmış!!!! Ulan olur tabi sanki 10 bin maaş alıyo eşimi söyledim benim altımda pantolonum yok sen kızkardeşine paramı vereceksin dedim ben senin bu zamana kadar beyini eksik ettim diyor onlardan fırsat kaldımıki her gidişte bildikleri halde ona para buna para olmasa tamam dicem ailesi ama evdeki 3 kişinin geliri 8 bin zaten kira Yok kemdi evleri.. birde kayınvalidem bildiği halde eşimi kardeşinle sana nortfwce mont alın bu dediği montta 800 tl ?!!! Ben bir montum var eşim ailesine dayanamıyor bi laf söylesem hemen bozulur surat yapar konuşmaz ve sana rahatlık batıyor der ne yapacağımı bilmiyorum
Af edersin ama eşinin kendi malligi
Bir de erkeğe para harcamayan kadin yaramiyor kadinlar kistikca aman yuvam dedikçe erkekler baska bir yerden savuruyor
Kadının nelerden feragat ettiğini görmüyorlar bu parayla geciniyoruz para bile kaliyor diye dusunuyorlar

Ya ayrıca Türk erkeği kadar aileci ana kuzusu bir erkek yapisi başka bir yerde yok sanırim

Bir taraflarindaki donu satıp yine ailesine yardim edecekler utanmasalar

Konusmazsa konusmasin canı cehenneme. Geri Vites yapma tavrini koy. Ohh keyfine kendine borç yapacak sıkan ben para vercem hadiiiii ordan

Oyle abiye böyle bacı.... yapacak bisey yok bundan sonra sende 400 tl lik kot giyeceksin yoksa giyerler.

Kira geliri paylasilmamissa kp ye aitse.Senin esinin de kizinin da hakki var.
Ustelik tek torun diye 6milyonluk miras vermis ayrica size.Kira geliri de aliyorsunuz.
Onlar simdiye kadar hic kira geliri almadi mi.Almadilarsa hakki var
.Yok kendileeinin de aldigi kpden kalma kiralar varsa esit verdiyse sizinkine goz dikiyorsa ozaman hakli olursunuz.
Ama ogluna tek torun diye mal yapmis uzerine kprin.
Kizi bunu sindirdi mi acaba.Kendine birsey kaldi mi?

Bunlari acikca soylemezsen herkes sanki sizin hakkiniza goz dikilmis gibi gorumceye yagdirir.Tek tarafli yanli anlatmayin hakli cikmak icin.

Ben ara mesajları okumadım ama bu kirasını aldığınız evler kimin?

Back