Görümcem 600 tl çanta alsın ben 2 senedir tek çanta kullanım!!

Konu sahibi bir türlü net cevap vermedin kira getiren evler kimin? Sanirim kayinpeder ölmüş ve bu mallar paylaşılmamış Çünkü evler bizim demiyorsun kayınpederin diyorsun
Senin bence kızdıran görümcenin durumu iyi olmasına rağmen kiradan para istemesi Ama o evler bolusulmus bir miras sonrası size kalan pay değilse görümcen ister tabi buna kimse laf edemez
Ayrıca görümcenin evli mi Evliyse kimin evinde oturuyor Siz çünkü kayinpederin evinde oturuyorsunuz
Yani bir kardes durumu kötü diye anne babanın imkanlarından daha fazla faydalanacak değil Diğer kardeşin durumu iyiyse o da zamanında uğraşmış çalışmış ki durumu iyi
Buna benzer bir durum bizde var
Ama benim yazdığım. Gibi değil tam tersiyle sen sonuna kadar haklısın

E parası var ki alıyor arkadaş sizi niye gersin borca girecekse almasaydı. Eşiniz yani cidden saftirik mi diyeyim iyi niyetli mi diyeyim ne diyeyim bilemedim.

Ölmemiş adamın miras hesabını yanlış yapmışsınız. Adam vefat ederse mirasının 1/3ü eşine, 2/3ü çocuklarına kalır.

Görümceyi ve annesini de öldürürsen hesabın tutar da bide şöyle bi şey var, ömürbillah seninki tek torun mu kalacak?

Yaşayan adamın kiraları üzerinden hesap yapıyorsanız, o evlerde kızının da hakkı var. Sizin evli ve çocuklu olmanız, sizi ayrıcalıklı yapmaz.

Yalnız şöyle bir durum varsa görümce kendi payını alacak pek tabii nereye harcadığı da sizi ilgilendirmiyor.

Siz de 600 e kaş yaptırmışsınız

Görümcenin harcamaları değil eşinizin onlara para verme Sevdası sıkıntı

Lakin Ada'm sen de al diyor madem alın

Ama konu başlıklarınıza bakınca genel olarak mutsuzsunuz sanki

Bir psikolojik destek alabilirsiniz çok gençsiniz yıpranmayın hayattan beklentileriniz karşılanmıyor gibi

E parası var ki alıyor arkadaş sizi niye gersin borca girecekse almasaydı. Eşiniz yani cidden saftirik mi diyeyim iyi niyetli mi diyeyim ne diyeyim bilemedim.

Yalnız şöyle bir durum varsa görümce kendi payını alacak pek tabii nereye harcadığı da sizi ilgilendirmiyor.
Mal paylaşımı yapılmış, görümce abisinin hakkı olan 2 evden gelen taoplamda 1500 lira olan kiranın yarısını istiyormuş. İnsanlar da bu kirayla geçiniyormuş şuanda ve çocukları varmış. Görümce de kk ödeyecekmiş şu 800 e aldığı çantayı ödeyemedi zahir

Anlattım bacım hergün liste yapıyorum bak bu kadar eksiğim var tamam alırız diyor.
Abisine duygu sömürtüsü yapıyor kıyafetim kalmadı yemin billah dolabını açın 300 den fazla kıyafeti vardır 5 kapılı gardrop sığmıyor benim kıyafetlerim tek kapıya fazla bile eşim hemen surat yapan huzursuzluk yapan ve ailesine tek laf ettirmeyen onlar neyi beğendiyse onu beğenen biri

Allah yardımcınız olsun o zaman. Valla gücün yetiyorsa tartışma çıkar bence verdirtme para falan burnundan getir. Alıp kartı git alışveriş yap kendine olmaz mı ?

Mal paylaşımı yapılmış, görümce abisinin hakkı olan 2 evden gelen taoplamda 1500 lira olan kiranın yarısını istiyormuş. İnsanlar da bu kirayla geçiniyormuş şuanda ve çocukları varmış. Görümce de kk ödeyecekmiş şu 800 e aldığı çantayı ödeyemedi zahir
Ama durum böyle değilse tabiki görümce de hakkını alır ne aldığından kimene

Anladım aralarda yanlış mal paylaşımı yapıldığına dair bir şeyler okudum da. Çok görümceyi yerin dibine sokan bir yazı haliyle sorguluyor insanlar, her zaman tek taraflı haklı olmayabiliyor çünkü.

Anladım aralarda yanlış mal paylaşımı yapıldığına dair bir şeyler okudum da. Çok görümceyi yerin dibine sokan bir yazı haliyle sorguluyor insanlar, her zaman tek taraflı haklı olmayabiliyor çünkü.
Eski konuları okudum da herşey burda anlatılığı gibi de değil sanki.

Eşiniz süzme s..

Miss sesli güldüm :halay:

Konu sahibesi eşiniz madem sizi düşünmüyor neyin eksik diyebilecek kadar rahat bir insansa hiç tartışmayın morelinizi bozmayın şu eksik bu eksik vs. diyip para alın ve o parayı çocuğunuz için biriktirin. Boşu boşuna kendinizi yıpratmayın zira eşiniz sizi tınlamayacak.

Eski konuları okudum da herşey burda anlatılığı gibi de değil sanki.

Eski konular okunduğunda konu sahipleri kızıyor ama tek taraflı yargısız infaz yapılmaması için de okunması gerekiyor. Herkes kendine göre haklı ama objektif bir gözle bakıldığında haklı olmayabiliyor.

Miras kısmını anlamadım. Kp hayatta dolayısıyla miras değil kullanımını vermiş gibi duruyo.
Eşit olarak mı dağıttı kp ?
Miras tek toruna değil eş ve çocuklara kalır eşinizin olmadığı durumda çocuğunuz mirasçı olabilir.
Vericek para var ki beriyo siz harcayın veremesin.
Kaşınızı yaptırdığınız yazılmış kaşınıza verdiğiniz parayla çanta pantalon mont ayakkabı alabilirdiniz.
Elinizde para yok sıfır kuruş durumu yok.

Nekadar mal var nekadarı sizde görümce kiraları almayarak feragat mı ediyo bilemediğim için eşiniz haklı haksız diyemiycrm.

Sen saf misin. Sen yemiyorsun, gorumcen yiyor.

Git magazaya en pahali kiyafetleri, ayakkabilari, montlari sec ve tek seferde al. Esin bundan anlar.

Allah icin bi dene!

Back