Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
- gorumcelerim hiç beklemedigim laflar söylemiş :-(
Eşini bu konuya dahil et normal da miras işlerine çok karışmam ama arkadan böyle bir plan yapılıyorsa sizin de orasiekmek teknemiz ise artık söyleme vakti gelmiş
Şöyle ki o dönem 70000 civarında alındı ev topraktan. 30000 civarı zaten esim kredi çekti yani o evden az bir miktar düşüyor kendileri haklarından vazgeçti istemedilerdi. Ama eğer su an değil vaktineldiginde deseler ki hakkımızı istiyoruz hiç bir şekilde karşı çıkmayız ne eşim ne ben.
Bir akrabaya konuşmuşlar kız ağzından kaciri. Ben anladim zaten bi muhabbet esnasında sonra bayağı israrlsrim
A her şeyi a nlattirdim. Yine de ikinci bir ağızdan duyduğum için gorumcemlerle bunu konuşmayı düşünüyorum zaman geldiğinde.
Bir akrabaya konuşmuşlar kız ağzından kaciri. Ben anladim zaten bi muhabbet esnasında sonra bayağı israrlsrim
A her şeyi a nlattirdim. Yine de ikinci bir ağızdan duyduğum için gorumcemlerle bunu konuşmayı düşünüyorum zaman geldiğinde.
Şöyle ki o dönem 70000 civarında alındı ev topraktan. 30000 civarı zaten esim kredi çekti yani o evden az bir miktar düşüyor kendileri haklarından vazgeçti istemedilerdi. Ama eğer su an değil vaktineldiginde deseler ki hakkımızı istiyoruz hiç bir şekilde karşı çıkmayız ne eşim ne ben.
Sonucta hakları var hakkı neyse vermek zorundasınız
Hakkından vazgeçmek diye bir şey olmaz.
O onların babasının.ölüm hak miras helal
Kusura bakmayın ben sizi haksız buldum
Görümceler inkar eder sen ortada kalır bir de onları kötü göstermeye çalışan cadı gelin olursun
Kp e bir şey olursa Allah gecinden versin
Bu tarz bir istekleri olursa güzelce eşine dersin daha Ada'm hasta yatağında iken de böyle böyle demişler de ben, sen üzülme diye sustum şimdiye kadar şeklinde anlatırsın
Sonucta hakları var hakkı neyse vermek zorundasınız
Hakkından vazgeçmek diye bir şey olmaz.
O onların babasının.ölüm hak miras helal
Kusura bakmayın ben sizi haksız buldum
Bizdennkalan haklarini talrp ederler vermeyiz o zaman biz haksiz oluruz. Ama hiç bu konu arada konuşulmayan sağda solda beni kotuleyip o ev almayı haketmiyorno dükkanda çalışmadı diye e dükkan paylaşmayı düşünerek haklı mi oluyorlar??? Bu para meselesi değil. Arkamızdan bizim aramızda h oyle bir konu konusulmamisken bu laflarinnedilmesi canımı sıkan