- 12 Ağustos 2017
- 18
- 4
- 6
- 36
- Konu Sahibi angellaa19
Selam kızlar anlatacağım olayı bugün öğrendim ve hiç beklemedigimden resmen yıkıldım. Biz eşimle 4 yılönce eşimin babasının onun üzerine verdiği kalan kredisini eşimin ödediği eve satıp kayinbabamlarla ortak bir is yeri açıp başka şehre yerleştik. Iş yeri son 6 ay önceye kadar is yapmadı ne sıkıntılar çekip ne borçlar ödedik. Ben hep yeni hir ev alma hayali kurdum. Dükkan önce eşim üstündeydi. Sonra mecburi sebebLerle babası üstüne yaptık. Derken kayinbabam hasta ve ben asla mal mülk düşünmedim. Gorumceler birilerine şöyle laflar etmiş adamcağız daha hastanedeyken. Babama bizi olursa mali biz paylaşalım. Ev falan almasınlar çünkü angellaa haketmiyor. O gidip hiç orada çalışmadı benim annem babam çalıştı (eşim kb kv) çalıştılar. Ben küçük çocuğum oldugundan yardima hiç gidemedim. herkese evimi açtım o kadar yatılı misafirim oldu kimse hakkımda kötü bisi söylemez. Yani gorumceler dahil herkesle aram çok iyidir. Tek yanlisim oldu sadece o da kb hastaneye kaldırıldığında başka sehirdeydim. Eşimve kv sen gelme dedikleri için ve çocukla o kadar yükle otobüse binemeyecegim icin kalkip gelmemem. ki gorumcelerime ve herkese gelen olursa onlara beni de almalarini soyleyin dememe ragmen kimse beni almadi.Ben evimizi satıp is yeri almışım.daha kb a bisi olmadan (ki olmasın diye dualarim) bizim işimize almak istediğimiz evimize göz diktiler. Sırf dükkanı satıp ev alamayalım diye oturup iki kardeş sabaha kadar mal düşünmüşler. Çok kırgınım. Eşime söylemeli miyim bilmiyorum.söylersem ortalık karışır diye korkuyorum