Görümceler

Valla bende canini acitacak, icine oturacak biryerden vururdum ne yalan soyleyeyeyim. Benim cocuguma biz onu tanimiyoruz diyeni oturur aglatirdim. Ama sadece gorumce degil buna sessiz kalan kocadan baslardim ilk

Onun çocugu olmamış. Evlenemem iş. Allahın nasıp etmedıklerıyle eğer birini vurursan allah ta sana nasip ettıklerıyle sınav yapar. O kadar acımasız olmayın. Size laf sönerse lafını verın ama nasip denen şeyler var

Evde kalmış 40 kusür yaşında vs diye bozma.
Daha kaliteli boz; biz kızını tanımıyoruz diyene a çok pardon bende sizi tanımıyorum deyip telefonu yüzüne kapat, bir diğeri ismini sorarsa sana ben sizi çıkaramadım sizin isminizi önce ben öğrenebilirmiy de…

Klasik bir aile de kurallarla büyümüş, hiç cinsellik yaşamamış kadınların başına vuruyor. Zaten bunu doktorlar söylüyor. İnsanı ciddi anlamda zorluyorlar. Bana böyle bir insan kendi akrabalarının düğün evinde laf soktu. Ben gayet sakin ama öyle laflar söyledim ki yanıma gelip arkamı sıvazlayıp kafasına göre sevdi vs. Bir daha da yakınımda dahi görmedim.

Bozun ama evde kalmışlığından vurmayın. Bizler burda boşyere yokuz size destek için buradayız…

Evlenmek bi başarı değil ki..
Hele çocuk sahibi olmak.

Biz sadece sevişebiliyoruz, bebeği Allah yaratıyor.

Bu bakımdan senin, görümcelerinden üstün bi yanın yok.

Aslında onlar adına üzücü bi durum. Kadın oldukları halde kendi cinslerini küçük görüyorlar. Öğretilmiş bu ikinci sınıf insan algısını belki senin kızınla aşarlar. Onlara bi de bu açıdan bak.

Son düzenleme:
Ben olsam kocama kızardım ve onun ailesini uyarması lazım. Baktın devam ediyorlar erkek çocuğumuda göstermem onlara.

Kızımdan vurmak tabiri ile ne kast ettiniz anlamadım ama benim bebeğime yapılsa ay bunun adı neydi unuttum tanımıyorum cart curt gibi salakça şeyler söylense bir de bu diye hitap edilse ; evde kalmışlığından da vururum her şeyden de vururum kimse kusura bakmasın her konuda da hemcins pozitifliği yapamam 9 aylık bebeğe kardeşinin canına bu diye hitap eden 40 yaş üstü bir insan saygısızdır. Saygısıza saygısız davranılır. Bu!! Kedime bile bu dedirtmem

Gorumcelerinden önce kocana mi biseyler söylesen ablaları böyle yavşak yavşak konusabildigine göre kocandan yüz buluyorlar...baktin kocanda iş yok gorumcelere istediğini söyle herkese hakkettiği gibi davranmak lazım sessizliginiz asaletinizden olmasada olur iki cahilden kurtulmuş olursunuz ayrıca ogulunuzuda gorusturmeyin bunlarla pis düşüncelerini onada empoze etmeye çalışırlar

Bu duruma kocanız neden bir şey demiyor? Siz sakin olmaya çalışın umursamayın. Ayrıca kimseyi evde kalmış, anne olamamış diye incitmeye hakkınız yok. Düşmana bile denmez öyle şeyler.

Evde kalmak tabiri falan çirkin şeyler ama deli deliyi görünce sopasını saklarmış valla kıza laf ettiklerinde sen de onlara laflarınla vur hak ediyorlar

Evde kalmıs vs laflarınızdan aynı frekanstasınız diye anladım.
Anlasamamanız garip.
Onlar erkek cocık egosu yurutuyor siz de kadın evlenmezse cocuk yapmazsa cöp iaddası.
Al birini vur ötekine durumu.

Olayları abartma seviyem
Kız sakin
O cocuk icin halaları önemli bi detay olmuyacak muhtemelen ilerde.
Kendi ailesinin sevgisi yeter zaten
Halam beni sevmedi diye üzülecegini sanmıyorm

Olayları abartma seviyem
Kız sakin
O cocuk icin halaları önemli bi detay olmuyacak muhtemelen ilerde.
Kendi ailesinin sevgisi yeter zaten
Halam beni sevmedi diye üzülecegini sanmıyorm
Sevmesi veya sevmemesi değil ki mesele saygı duyacaklar düzgün davranacaklar . Erkek- kız çocuk ayrımı yapıldığını o çocuk gittiğinde hissedecek . . Ben çocuklar konusunda hassasım kimse benim yanımda herhangi bir çocuğa gıcıklık yapamaz. Sırf beni sevmiyor diye çocuğumla ugrasirsa biri Allah yardımcısı olsun . Her türlü rezilliği yaşarız .

Kızınızın neyi var ki ondan vuruyolar?
Halamın bi tanesi de benim kız kardeşime küçükken kötü davranıp kötü hitaplarda bulunurmuş. Şimdi kızkardeşim onun adını anmıyor. O dediklerini unutmuyor. Sizin içiniz nasıl soğuyacaksa öyle yapın.

Cahil insanların seviyesine inmeyin. Size gelene kadar o kızın babası, iskele babası gibi durana kadar ağzının payını verse kız kardeşine gık diyemez. Kendi de kız olarak doğduğunu unutmuş potansiyel Cahil cühela insan kitlesi işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…