Onun çocugu olmamış. Evlenemem iş. Allahın nasıp etmedıklerıyle eğer birini vurursan allah ta sana nasip ettıklerıyle sınav yapar. O kadar acımasız olmayın. Size laf sönerse lafını verın ama nasip denen şeyler varMerhaba! Arkadaşlar şöyle anlatayım kocamın ailesi ile aram çok kötü anlaşamıyoruz. İki çocuğum var benim ilki oğlan oğlumu seviyorlar ama kızımı sevmiyorlar öncelikle benim onların sevgisine ihtiyacım yok ama beni kızımdan vurmaya çalışıyorlar. Mesela bir görümcem arıyor diyor biz bunu tanımıyoruz ve benim kızım daha 9 aylık bir diğeri bugün aramış diyor anne diyor adı neydi bu arada eşimi arıyorlar ses bana geliyor diye söylüyorlar sırf ben kızayım sinirleneyim diye bende hiç muhattap olmayıp onlara cevap dahi vermiyorum onlardan korkmuyorum ben sakin değilim daha önceden de tartışmışlığım var onlarla sadece muhattap olmak istemiyorum. Ama onlar da her defasında böyle şeyler yapıyorlar. Beni kızımdan vuruyorlar. Allah’ın hakkı üçtür bugün arayan görümcemi diğer aradığında içinden geçicem kendi 40 küsür yaşında evde kalmış anne olamamış bende onu böyle vurucam sizce böyle mi yapim yada napim bana akıl yada msj mı atayım ?
Evde kalmış 40 kusür yaşında vs diye bozma.Merhaba! Arkadaşlar şöyle anlatayım kocamın ailesi ile aram çok kötü anlaşamıyoruz. İki çocuğum var benim ilki oğlan oğlumu seviyorlar ama kızımı sevmiyorlar öncelikle benim onların sevgisine ihtiyacım yok ama beni kızımdan vurmaya çalışıyorlar. Mesela bir görümcem arıyor diyor biz bunu tanımıyoruz ve benim kızım daha 9 aylık bir diğeri bugün aramış diyor anne diyor adı neydi bu arada eşimi arıyorlar ses bana geliyor diye söylüyorlar sırf ben kızayım sinirleneyim diye bende hiç muhattap olmayıp onlara cevap dahi vermiyorum onlardan korkmuyorum ben sakin değilim daha önceden de tartışmışlığım var onlarla sadece muhattap olmak istemiyorum. Ama onlar da her defasında böyle şeyler yapıyorlar. Beni kızımdan vuruyorlar. Allah’ın hakkı üçtür bugün arayan görümcemi diğer aradığında içinden geçicem kendi 40 küsür yaşında evde kalmış anne olamamış bende onu böyle vurucam sizce böyle mi yapim yada napim bana akıl yada msj mı atayım ?
Arayıp sürekli kızımdan vuruyorlar canımı acıtmak için sizce karşılıklı olmamalı mı
Ben olsam kocama kızardım ve onun ailesini uyarması lazım. Baktın devam ediyorlar erkek çocuğumuda göstermem onlara.Merhaba! Arkadaşlar şöyle anlatayım kocamın ailesi ile aram çok kötü anlaşamıyoruz. İki çocuğum var benim ilki oğlan oğlumu seviyorlar ama kızımı sevmiyorlar öncelikle benim onların sevgisine ihtiyacım yok ama beni kızımdan vurmaya çalışıyorlar. Mesela bir görümcem arıyor diyor biz bunu tanımıyoruz ve benim kızım daha 9 aylık bir diğeri bugün aramış diyor anne diyor adı neydi bu arada eşimi arıyorlar ses bana geliyor diye söylüyorlar sırf ben kızayım sinirleneyim diye bende hiç muhattap olmayıp onlara cevap dahi vermiyorum onlardan korkmuyorum ben sakin değilim daha önceden de tartışmışlığım var onlarla sadece muhattap olmak istemiyorum. Ama onlar da her defasında böyle şeyler yapıyorlar. Beni kızımdan vuruyorlar. Allah’ın hakkı üçtür bugün arayan görümcemi diğer aradığında içinden geçicem kendi 40 küsür yaşında evde kalmış anne olamamış bende onu böyle vurucam sizce böyle mi yapim yada napim bana akıl yada msj mı atayım ?
Bu duruma kocanız neden bir şey demiyor? Siz sakin olmaya çalışın umursamayın. Ayrıca kimseyi evde kalmış, anne olamamış diye incitmeye hakkınız yok. Düşmana bile denmez öyle şeyler.Merhaba! Arkadaşlar şöyle anlatayım kocamın ailesi ile aram çok kötü anlaşamıyoruz. İki çocuğum var benim ilki oğlan oğlumu seviyorlar ama kızımı sevmiyorlar öncelikle benim onların sevgisine ihtiyacım yok ama beni kızımdan vurmaya çalışıyorlar. Mesela bir görümcem arıyor diyor biz bunu tanımıyoruz ve benim kızım daha 9 aylık bir diğeri bugün aramış diyor anne diyor adı neydi bu arada eşimi arıyorlar ses bana geliyor diye söylüyorlar sırf ben kızayım sinirleneyim diye bende hiç muhattap olmayıp onlara cevap dahi vermiyorum onlardan korkmuyorum ben sakin değilim daha önceden de tartışmışlığım var onlarla sadece muhattap olmak istemiyorum. Ama onlar da her defasında böyle şeyler yapıyorlar. Beni kızımdan vuruyorlar. Allah’ın hakkı üçtür bugün arayan görümcemi diğer aradığında içinden geçicem kendi 40 küsür yaşında evde kalmış anne olamamış bende onu böyle vurucam sizce böyle mi yapim yada napim bana akıl yada msj mı atayım ?
Olayları abartma seviyemNe demek niye takıyorsun arkadaşlar !! O çocuk büyüyünce onun yanında yaparlarsa ne olacak . Parçala konu sahibi bunları ikisinin kafasını birbirine sürtüp ateş çıkar . Evde kalmalarindan tut ne biliyorsan yapıştır valla . Benim çocuğumdan girenin yedi ceddinden çıkarım . O kız büyüyüp bunu hissederse ne olacak
Sevmesi veya sevmemesi değil ki mesele saygı duyacaklar düzgün davranacaklar . Erkek- kız çocuk ayrımı yapıldığını o çocuk gittiğinde hissedecek . . Ben çocuklar konusunda hassasım kimse benim yanımda herhangi bir çocuğa gıcıklık yapamaz. Sırf beni sevmiyor diye çocuğumla ugrasirsa biri Allah yardımcısı olsun . Her türlü rezilliği yaşarız .Olayları abartma seviyem
Kız sakin
O cocuk icin halaları önemli bi detay olmuyacak muhtemelen ilerde.
Kendi ailesinin sevgisi yeter zaten
Halam beni sevmedi diye üzülecegini sanmıyorm
Cahil insanların seviyesine inmeyin. Size gelene kadar o kızın babası, iskele babası gibi durana kadar ağzının payını verse kız kardeşine gık diyemez. Kendi de kız olarak doğduğunu unutmuş potansiyel Cahil cühela insan kitlesi işte.Merhaba! Arkadaşlar şöyle anlatayım kocamın ailesi ile aram çok kötü anlaşamıyoruz. İki çocuğum var benim ilki oğlan oğlumu seviyorlar ama kızımı sevmiyorlar öncelikle benim onların sevgisine ihtiyacım yok ama beni kızımdan vurmaya çalışıyorlar. Mesela bir görümcem arıyor diyor biz bunu tanımıyoruz ve benim kızım daha 9 aylık bir diğeri bugün aramış diyor anne diyor adı neydi bu arada eşimi arıyorlar ses bana geliyor diye söylüyorlar sırf ben kızayım sinirleneyim diye bende hiç muhattap olmayıp onlara cevap dahi vermiyorum onlardan korkmuyorum ben sakin değilim daha önceden de tartışmışlığım var onlarla sadece muhattap olmak istemiyorum. Ama onlar da her defasında böyle şeyler yapıyorlar. Beni kızımdan vuruyorlar. Allah’ın hakkı üçtür bugün arayan görümcemi diğer aradığında içinden geçicem kendi 40 küsür yaşında evde kalmış anne olamamış bende onu böyle vurucam sizce böyle mi yapim yada napim bana akıl yada msj mı atayım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?