Görümceler...

Haddini bildirmediğimi kim söyledi?
Görümcelerle barışmadığımı kim söyledi?
Ve sizin bakış açınızın tam tersine görümcem hem benden hem annemden özür diledi o şekilde yorum yaptığı için. Bence neye kime neden nasıl kinlenceğime karışmaya da sizin hakkınız yok.

Suç sizde. Annenizi ırgat gibi eve bağlar iş yaptırırsanız böyle olur. Kadın 7 gün hizmet etmiş,bir kere sizi mutfakta eşinizle baş başa hazırlayın diye bırakınca suçlu olmuş. Keşke yeni doğum yapan insanı rahat bıraksalar,eşler birbirine destek ola ola alışsalar anneliğe babalığa ne güzel olur.

iki gün bebeğe bakıp sizi uyutan görümceler mi? rüya mı bu? ne denir ki nereden buldunuz? 4 aydir evliyim 5in içimdeyim allah razı olsun kötülüklerini de görmedim de sizinki bi başkaymış. annenize yapılan saygısızlık eşiniz ile sizin aranızda. umarım çözersiniz, çünkü bi kadın için annesi çok önemli oluyor

Çok uzun, sadece girişini okuyabildim. 2 çocuk doğurdum. İkisinde de gecesinde de gündüzünde de temizliğinde de hep tektim. Kimse beni uyutmadı, işimi yapmadı. İlk çocukta kolaydı. Ama 2. çocuğumda evet çok zorlandım. Ne diyeyim şanslısınız bence.

Okumayi yarida kestim. Kari koca birbirine guvenerek cocuk yapar. Kimse sizlere yemek yapmaya bakmaya mecbur degil. Yapan insanligindan yapar siz de tesekkur edersiniz. Yapmayan da kotu ilan edilemez. Kaynanam 1 hafta annem 2 hafta kaldilar. Benim sezeryan sonrasi agrim coktu gaz cikaramadim lavmanla kendime geldim. Hastane evime yakindi yuruyerek eve gecmek istedim. Annem ve k.validem herseye kosturdular. K.validem yemekle ilgilendi. Annem gece ben ve bebegimle. Ben bir an oce toparlanip herseyi kendim yapmak istiyordum. Annemin uykusuz kalmasina uzuluyordum. Esim de anneler varken biraz rahata alismisti. Ama buna ragmen annem gitmeden buzluk icin hazirlik yaparken anneme kizdi. Anne yeter otur sen de ne yoruyosun kendini. Bi corba yemek yapamayacak miyiz demisti. Yalniz kalinca yapamadik o ayri Bi sure disaridan soyledik ettik ama asla evimizde bu tarz gerginlikler olmadi. Evet zor bi surec insan geriliyor ama beni genelde alttan alan esim oluyordu. Neyse uzun lafin kisasi birbirinizin eli kolu olamayacaksaniz sizin evlilik cok catirdar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…