Görümcegil mevzuları,akıl fikir verin lütfen

Ayy yok artık kız üzüldüm ben ve ünv sınavına hazırlanıyormuş böyle bir ortamda.

Kıza söyleyin sınavlarına çok iyi çalışsın kurtarsın kendini bir an önce sizde gücünüz yetiyorsa maddi manevi destek olmaya çalışın. Görümce ve enişteye gelince 40,50 yaşına gelmiş kocaman insanlar karakterleri değişmez artık tencere kapak birbirlerini bulmuşlar hiç bulaşmayın annemin bir lafı vardır çamura tas atma üstüne sıçrar diye. Çocuklar için elinizden ne geliyorsa yapın.

Bosansinlar bune lackalik . boşanmak istemiyor diye bişey yok. Ben olsam alırım kardeşimi karşıma eğer boşanmayı kabul etmezsen kocana her şeyi anlatırım derdim. Yazık günah çocuklara ya büyüdükleri ortama bak. Duzenim bozulmasın diye yapmadıkları terbiyesizlik kalmamış

Annen çok haklı. Kıza da söylüyorum akıl veriyorum kendini kurtarması lazm ama evdeki sorunları çok kafaya takıyo gerçi takılmayacak gibi değil ki

Boşver ya senin ailen değil arada kalırsın karışma bırak birbirlerini yesinler belli ahlaksız insanlar çamur bulaşır sonra.

Namus önemli ya canım!
Valla dayilar baskı yapacak, iyi kötü şehir dışında bir okulu bu kızcağız kazanırsa yollayın diye baskı yapacaklar.

Akıllı bir kıza benziyor, girer bir KYK yurduna mis gibi okur. O evden uzak kalması lazım. Anne baba da ne halt yerse yesin.

kıza üzüldüm anası babası yüzünden panik atak olmuş.

Bence karışmayın o iş döner dolaşır başınıza patlar tecrübe ile sabit bence sakın karışmayın öyle bir şey ki işler dallanıp budaklanınca birbirlerine bir kenetleniyorlar ne oluyorsa .vay kocamdır yapar vay karımdır sizene hesabına getiriyorlar işi . sanki ortalığı siz bulandırmıssınız gibi oluyor üstüne sonradan da size düşman oluyorlar çocuklarınıza falan sararlar Allah korusun

Bende böyle düşünüyorum. Eşim ikna oldu karışmıcaz. Çocuklar için elimizden gelen maddi manevi yardımı yaparız ama görümce ve enişte ne halleri varsa görsünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…