- 20 Temmuz 2024
- 154
- 18
emanet etmek için vermişti görümceye güveniyorduKocanız niye tapusunu (neyin tapusu olduğunu pek anlamadım) görümcenize verdi anlayamadım ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
emanet etmek için vermişti görümceye güveniyorduKocanız niye tapusunu (neyin tapusu olduğunu pek anlamadım) görümcenize verdi anlayamadım ama
aynen öyle tapu elden gittitapu sanırım esinindi, esi görümceye vermis çünkü. başka kimin tapusunu verebilir esi tapuyu görümceden geri isteyince de *ah alırsınız demiş bu kadarını anladım ben.
tapu eşimin ve evin tapusuOnu kv söylememiş mi? Ben öyle anladım ya da anlamadım bilemiyorum. Tapu kiminmiş tapu? Neyin tapusuymuş o? Onu öğrensem yeter gibi şimdilik.
neden tapuyu emanet etti ki? esinizin icrası vs mi vardı?aynen öyle tapu elden gitti
güvendiği içinneden tapuyu emanet etti ki? esinizin icrası vs mi vardı?
Tamam kv evlada küslük olmaz demis zaten, dedigini yapmış kadincagiz?yazım hata
3 görümce var
tapu eşimin
eşim emanet edeyim misali görümceye verdi ama görümce geri vermiyor
evlada küslük olmaz diyen kv
kvyi tembihlemiştik fakat görüşme diye dinlemedi barıştı
Tapuyu üzerine yapmadı yani?yazım hata
3 görümce var
tapu eşimin
eşim emanet edeyim misali görümceye verdi ama görümce geri vermiyor
evlada küslük olmaz diyen kv
kvyi tembihlemiştik fakat görüşme diye dinlemedi barıştı
Elin tapuyu niye görümceye veriyor?yazım hataları olabilir
görümce eşime tapuyu bana ver benden zarar gelmez bende kalsın geri veririm demiş kocam da güvenip verdi sonucu böyle olduTamam kv evlada küslük olmaz demis zaten, dedigini yapmış kadincagiz?
Kocaniz niye gorumcenize tapu verdi? Mal mi kaciriyor
Tapu kimin üzerine?aynen öyle tapu elden gitti
eşiminTapu kimin üzerine?
Tamam da neden böyle bana ver benden zarar gelmez dedi?görümce eşime tapuyu bana ver benden zarar gelmez bende kalsın geri veririm demiş kocam da güvenip verdi sonucu böyle oldu
hayır kv bize demiş evlada küsme diyeanneye önce kızla küsme o snein evladın diye şaapıp sonra neden kızıyla görüsüyor diye kızdınız anlamadım kfkd ne olsun istiyorsunuz. ayrıca kendi kendinize konusur gibi yazmışsınız bizi de düsünseydiniz
Eee evinizin tapusunu niye görümceye veriyorsunuz, bir şey anladıysam Arap olayımeşimin
Yahu iyi de neden bende kalsın veririm demiş ne alaka siz rutin olarak tapu mu değiştiriyorsunuzgörümce eşime tapuyu bana ver benden zarar gelmez bende kalsın geri veririm demiş kocam da güvenip verdi sonucu böyle oldu
eşiminTamam da neden böyle bana ver benden zarar gelmez dedi?
Yemin ediyorum Türkçe'yi unuttum su an.
Tapunun ustunde su an kimin adi yaziyor?
emanet etmek içinYahu iyi de neden bende kalsın veririm demiş ne alaka siz rutin olarak tapu mu değiştiriyorsunuz