- 20 Temmuz 2024
- 154
- 18
sana sormadım zatenBurda kaç olay var ÖSYM nin paragraf sorulari gibi olmus anlamakla uğraşamayacağim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sana sormadım zatenBurda kaç olay var ÖSYM nin paragraf sorulari gibi olmus anlamakla uğraşamayacağim
Eşimin ev ev diyip duruyorsunuz ama değill görümce de %100 haklı. Üstüne aldı diye de onun olmuyo görümce bozabilir işinizi. İnşallah bozarev kpden miras eşim üstüne aldı
Kime sordun tatlımsana sormadım zaten
miras verdi artık onun inşallah bozmazEşimin ev ev diyip duruyorsunuz ama değill görümce de %100 haklı. Üstüne aldı diye de onun olmuyo görümce bozabilir işinizi. İnşallah bozar
Üstüne aldığına emin misiniz e-devletten bakınev kpden miras eşim üstüne aldı
sataşacak yer arıyorsunuzKime sordun tatlım
Yok veremez aç bak davalara görürsün kaç tane böyle şey bozuldu kaç tane davaya şahit oldum görümcenin de hakkı var yarı yarıya bozarmiras verdi artık onun inşallah bozmaz
İyi de tapu sizin adınıza değil mi görümce vermese de bildiğim kadarıyla onunla bişey yapamaz.yazım hata
3 görümce var
tapu eşimin
eşim emanet edeyim misali görümceye verdi ama görümce geri vermiyor
evlada küslük olmaz diyen kv
kvyi tembihlemiştik fakat görüşme diye dinlemedi barıştı
Yahu işte bunu soruyor. Tapu neden emanet ediliyor. Evde durunca ne oluyor. Nasıl değişik kafalaremanet etmek için
Önce mal paylaşımı yapılırken feragat edip tamamını konu sahibinin eşine verdi de şimdi fikir mi değiştirdi acaba? Bence konu sahibi de detaylara tam hâkim değil.Yok veremez aç bak davalara görürsün kaç tane böyle şey bozuldu kaç tane davaya şahit oldum görümcenin de hakkı var yarı yarıya bozar
görümce çöp bile haketmıyorYok veremez aç bak davalara görürsün kaç tane böyle şey bozuldu kaç tane davaya şahit oldum görümcenin de hakkı var yarı yarıya bozar
bende öyle hissediyorum ev gidecek gibi hissediyorumÖnce mal paylaşımı yapılırken feragat edip tamamını konu sahibinin eşine verdi de şimdi fikir mi değiştirdi acaba? Bence konu sahibi de detaylara tam hâkim değil.
E-devletten girip bakarsanız eşiniz üzerine olan mülkiyetleri görürsünüz.bende öyle hissediyorum ev gidecek gibi hissediyorum
Şu bilgileri şuraya yazalım da içiniz rahatlasın.aynen öyle tapu elden gitti
ooovv, işin rengi değişikmiş.ev kpden miras eşim üstüne aldı
Bunun kararını sen mi vercen gelin olarak görümcenin anne babası hakkı sana laf düşmezgörümce çöp bile haketmıyor
bende öyle hissediyorum ev gidecek gibi hissediyorum
Aman konu sahibinden belli satış vs göstermişlerdir onlarda gidip bir avukata sorup akıl alacak şey yok gibiÖnce mal paylaşımı yapılırken feragat edip tamamını konu sahibinin eşine verdi de şimdi fikir mi değiştirdi acaba? Bence konu sahibi de detaylara tam hâkim değil.
Görümcenin neyi hak edip etmediğine siz değil hukuk karar verir. Kadın mahkemeye gitse o tapuyu iptal ettirir rahat rahat zaten. Siz de bakışır kalırsınız karı koca.görümce çöp bile haketmıyor
bende öyle hissediyorum ev gidecek gibi hissediyorum
Siz oturduğunuz evi kim verdi bilmiyor musunuz?eşim bir miras diyor bir benim diyor anlamadım
işte ondan korkuyorumGörümcenin neyi hak edip etmediğine siz değil hukuk karar verir. Kadın mahkemeye gitse o tapuyu iptal ettirir rahat rahat zaten. Siz de bakışır kalırsınız karı koca.
hayırSiz oturduğunuz evi kim verdi bilmiyor musunuz?