Görümce

Mesafenizi koyun bence bu yeterli
Bu çok iyiymiş

Oncelikle daha birsey soyleden yemin et ya da soz ver diyenlere sinir oluyorum

Der.kuzum kendisi.birsey isteyecek diye Selam vermemis.kardesine tabiki.boyle.anlar anlamlandiramiyor kendi oyle degil cunku ozetle kendisi.kadar konusmus

Laf getiren o arkadasinida gorumcenide hayatindan cikar. Bak nasil huzura eriyorsun. Arkadasin kesinlikle masum degil. Sana laf getiren senden de laf goturur. Gorumcenin de ne dedigini takmazdim ben. Kaynin biliyor sonucta.
İnşallah götürür bir şeyler söyledim bugün inşallah götürürde görümcem Ne oluyor der umarım

Aslında görümcemin derdide o tamamiyle kıskançlık başkaları takdir ettikçe o dertleniyor

Bencede birsey sölemeyin .eger buna benzer birseyle yine karsılaşırsanız yine alıp karsınıza konusursunuz .gecmiş konu herkez kendine yakışanı yapar.

Sıkıyorsa bide size desin. Yemin ettiren kişi hiç demeseydi ozaman. Çomak sokuyor içini kemirttiriyor bide yemin ettiriyor. Söyleyen kişi suçlu. Diyene değil dedirttirenede bakacaksın.

Allah rızası için yapmışsınız. Ses etmeyin. O taktir etse ne olur etmese ne olur, Allah bilsin. Bir de evlendirdiğiniz kaynın unutur nankörlük ederse o zaman gereğini yaparsınız. Hem bir sey yapmazlar hem yapanı karalarlar böyle.

Arkadaşın yalan söyleme ihtimali yok mu? Yahut abartarak anlatma. Neden 4 sene sonra, bunu sordun mu?

Arkadaşın yalan söyleme ihtimali yok mu? Yahut abartarak anlatma. Neden 4 sene sonra, bunu sordun mu?
4 sene sonra beden dediğini anlamadım aslında görümcemin anlattığı bir yalan üstüne konuşuyorduk ardından bunu dedi ama görümcemden beklemediğim bir şey değil abartmış olabilir ama anlatan kişi

5sene bakmışsın adama birde parasını biriktirip geri takmissin evine hediye almışsın Allah razı olsun diyeceklerine bide laf etmisler,evinde kalan adamın parasını istersen yerdin sonuçta orada ikamet ediyor destek olmak zorundaydi, sen iyiliğini yapmışsın kaynin bilsin iyiliğini görümce bilmesede olur, Allah a havale et cevap bile vermeye degmez,
Benim kaynimda 1sene kaldı yanımızda çalıştığı halde bir ekmek alıp gelmezdi bir kere pazar yapmadı herşeyin parasını eşimden alirdi öyle alışveriş yapardı ,kardeşi diye ses etmedim ama çok safmisim.

bence hic dert etmenize gerek yok.

Zaten her seyi kayninizin parasi ile yapmis bile olsaniz verdiginiz emek var, cati var, bunlar da para ile odenmeyecek seyler.

Herkes de bunu bilir zaten, soylemeye gerek bile yok.
O yuzden gorumceniz konussun dursun, kendisini rezil etmekten baska bir sey yapamaz bu sekilde. Onu dinleyen kisinin dusunecegi tek sey ne kadar fesat bir insan oldugu olacaktir.

Kaynım evini arabasını alıp ayrıldı evimden düğününede katkıda bulundu maddi olarak bir katkısı olmadı bana yuva kurana yardım etmek sevabtır sahipsiz bırakmayalım çoçuğu diye çabaladık eşimle buna rağmen böyle şeyler duymak hem üzdü hem sinirlendirdi

Önce size yemin etiren, ağzı gevşek “arkadaşınızı” hayatınızdan çıkarın, sonrada görümcenizi.

Aman hepsi ayni biri digerinin laciverti. Benim eltimde dun ben kp kv.ye hakkimi helal etmiyorum hic bi haklari yok dedi benimde yok dedim nisanda düğünde findik parasini size verdiler dugunde altinlari size onlar almis dedi ben şok oldum. Çünkü hep vercez dediler vermediler altinlari bende kp aldi sanıyodum esim dugun sonrasi soledi ben odedim onun borcunu o yetmezmis gibi zoraki takilan tum takilari da elimden aldilar. Ama herkes benim düğünümü takilarimi konusuyor. Ben odedim herseyi kp aldi yapti oldu

Kaynınız 5 sene neden sizde kaldı? Neden 4 bilezik taktınız ve tv aldınız? Evlenecek insan kendisi bunları düşünür. Bana fazla verici gibisiniz geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…