• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce

Mecazen

Guru
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
143
204
303
Avusturya
İyi akşamlar, bügün çok canımı sıkan bir şey oldu şöyle ki benim kaynım 5 sene benim evimde kaldı dügününü yapıp evine yerleştirdik 4 sene oldu. O sırada hiç bir şeye karışmayan yapılacak iş var mı diye sormayan görümce düğün sonrası millete olur olmaz laf etmiş ( kaynıma düğününde 4 bilezik taktık evini kurarken koltuk takımı ve televizyonunu hediye olarak aldık dğününde biraz masraf ettik ) bizim görümce ortak arkadaşlarımızdan birine demiş ki sanki kendi parasıyla mı yaptı kardeşimin parasıyla yaptı .
arkadaşım sana bir şey dicem ama yemin et söylemiyeceksin ( kendisiyle ilgili bir şey anlatıcak zannettim , hep böyle yemin ettirir sırrını verirken böyle rahat ediyor) tamam dedim , görümcen böyle böyle dedi şok oldum iftira resmen o kadar canım sıkıldı ki , masraf edecek diye korkusundan kardeşi nişanlıyken hatır bile sormayan insan bana böyle demiş, hesap sormak istiyorum ama yemin ettim aradan bir de 4 sene geçmiş boşver diyor bir tarafım ama çok canım sıkıldı
Kardeşim parası dediği kaynımın parası eşimin değil ama biz herşeyi eşimle beraber yaptık kaynımda düğünü yaptı canımı sıkan bu

Son düzenleme:
4 sene sonra mı öğrendin bunu yoksa 4 senedir içinde mi kaldı?
Eğer yeni öğrendiysen kalabalık akraba ortamında vur yüzüne bu konuyu
Ama 4 senedir içinde kaldıysa kusura bakma geç kalmışsın ses çıkarmakta

Ses çıkarıp napcaksın? Bence hiç bulaşma. Elbet herkes her gün dediğini yaptığını yaşayacak. İnsanlığınıza yazık etmeyin. İyilik yap denize at, balık bilmezse halık bilir hesabı

Dış kapının dış mandalı, sen yaptı bilseler ne onu bilseler ne olur.. Verdiğin sana kat kat gelir niyetin halis olsun. Bırak görümcen egolansın kendi yapmış gibi :) 4 yıl olmuş boşver

Bütün öğrendim keşke 4 sene önce öğrenseydim
Ooo daha kötü. Valla bişe diyim mi. Bunu size söyleyen arkadaş o lafı yapan gelinden daha kötü. Resmen fitne fücur. Ortalık karıştırıyor. Siz ilk onunla aranıza mesafe koyun. Gerisi hallolur

İyi akşamlar, bügün çok canımı sıkan bir şey oldu şöyle ki benim kaynım 5 sene benim evimde kaldı dügününü yapıp evine yerleştirdik 4 sene oldu. O sırada hiç bir şeye karışmayan yapılacak iş var mı diye sormayan görümce düğün sonrası millete olur olmaz laf etmiş ( kaynıma düğününde 4 bilezik taktık evini kurarken koltuk takımı ve televizyonunu hediye olarak aldık dğününde biraz masraf ettik ) bizim görümce ortak arkadaşlarımızdan birine demiş ki sanki kendi parasıyla mı yaptı kardeşimin parasıyla yaptı .
arkadaşım sana bir şey dicem ama yemin et söylemiyeceksin ( kendisiyle ilgili bir şey anlatıcak zannettim , hep böyle yemin ettirir sırrını verirken böyle rahat ediyor) tamam dedim , görümcen böyle böyle dedi şok oldum iftira resmen o kadar canım sıkıldı ki , masraf edecek diye korkusundan kardeşi nişanlıyken hatır bile sormayan insan bana böyle demiş, hesap sormak istiyorum ama yemin ettim aradan bir de 4 sene geçmiş boşver diyor bir tarafım ama çok canım sıkıldı

Yaw o değil de size ne kaynınınızın düğününden barınmasından.

Kız kardeşe hatırlatın o adamın tapusu sizde ister parasını yer ister parasına hükmeder isterseniz vampir gibi kanını içersiniz

Tepe tepe kullanının aceli suya bastırın adamın hayrını görün. Görümceyi de sallayın. Ne cevap vereceksiniz ki tapu sizde tapuuu 😂😂

4 sene sonra size bunu anlatan arkadaşa karşı temkinli olun bence asıl. Görümce sonraki iş. Görümceyle zaten görüşmüyormuşsunuz. Ben olsam hiç takmazdım ne dediğini. İftira atanlarını duyuyoruz burda kıyaslayınca çok masum kaldı.

çok da önemli birşeydeğil miş ki ya. Bırak desin.. KARDEŞİNİN Parasıyla yaptıysan bile bunu soylemesi kötu bısı değil. Şahsen ben bile derdim heralde. ha onun parası ha benım ne farkeder.. yapıldı bi şekilde .İnan huzurunu kaçırmaya değmez..

Ne ş.... insanlar var ya. Böyleleri nasıl iflah olur ki. Büzemiyorsunda ağzını... değmez bu insan hiçbir şeye. Görüşmeyi biraz kesin, mesafeli durun. Durumu fark edip size ne oluyor diye sorduğunda, yüzüne vurursunuz o zaman.

Ben boyle ınsanları hic anlamıyorum benim annemde de bu huy var, 1 bucuk sene boyunca bana söylememiş 1 bucuk sene sonra ben hamileyken bana söylüyor sinirlerimi tepeme kaldırıyor,ben bir de kindar insanım,kayınvalidenin dediğini bana söylüyor bende esime söylüyorum. Bana söyleme dedim en son ben gider söylerim kusura bakma dedim.pisman oldum zaten diyor. Bence sizde arkadaşınızı pişman edin. Çünkü o kusura bakma da ortaya bisey atıyor çekiliyor. Sinirlenen ici daralan sizsiniz. Kafaniza takan sizsiniz. Ya hiç söylemeyecekti ya da basında diyecekti bence gorumceden hesap sorun ben olsam sorardım. Tabi ki önce esime de söylerdim. Yok öyle pislik yapıp geriye çekilmek.

Ben olsam olay tamamen başkasının başına gelmiş gibi anlatır en sonunda da benim görümcem arkamdan hiç böyle laflar etmedi aklı selim kadın zaten etseydi ben de sakin kalmazdım tarzı verir veriştirirdim, yapmışlığım da var. Başkasına diyor gibi ne varsa dök içini kendi düşünsün dursun laf mı çarptın yoksa cidden olaya mı sinirlendin diye 🤪

Eşinin kardeşine evinin kapılarını açmışsın. Hizmet etmişsin el kızıyken. Bunun için bile minnet duyması lazım. Kendisi Kız Kardeş iken ne yaptı acaba 😂 Kıskanıyordur Umursama hiç. Eşin Öküz değil ise Sizin nasıl bir insan, eş olduğunuzu biliyordur. Sen Sakin ol geç Kenara..

Laf getiren o arkadasinida gorumcenide hayatindan cikar. Bak nasil huzura eriyorsun. Arkadasin kesinlikle masum degil. Sana laf getiren senden de laf goturur. Gorumcenin de ne dedigini takmazdim ben. Kaynin biliyor sonucta.

Back