İyi akşamlar, bügün çok canımı sıkan bir şey oldu şöyle ki benim kaynım 5 sene benim evimde kaldı dügününü yapıp evine yerleştirdik 4 sene oldu. O sırada hiç bir şeye karışmayan yapılacak iş var mı diye sormayan görümce düğün sonrası millete olur olmaz laf etmiş ( kaynıma düğününde 4 bilezik taktık evini kurarken koltuk takımı ve televizyonunu hediye olarak aldık dğününde biraz masraf ettik ) bizim görümce ortak arkadaşlarımızdan birine demiş ki sanki kendi parasıyla mı yaptı kardeşimin parasıyla yaptı .
arkadaşım sana bir şey dicem ama yemin et söylemiyeceksin ( kendisiyle ilgili bir şey anlatıcak zannettim , hep böyle yemin ettirir sırrını verirken böyle rahat ediyor) tamam dedim , görümcen böyle böyle dedi şok oldum iftira resmen o kadar canım sıkıldı ki , masraf edecek diye korkusundan kardeşi nişanlıyken hatır bile sormayan insan bana böyle demiş, hesap sormak istiyorum ama yemin ettim aradan bir de 4 sene geçmiş boşver diyor bir tarafım ama çok canım sıkıldı
Kardeşim parası dediği kaynımın parası eşimin değil ama biz herşeyi eşimle beraber yaptık kaynımda düğünü yaptı canımı sıkan bu