görümce ve ameliyat parası

Ben olsam arar sayıp dökerim, karşıda bir enayi olmadığını bilsinler,eşime de tavrimi net koyarım ,biterse bitsin diye.Cok sert biliyorum ama enayi yerine konmak 3 un 5 in hesabını yaparken bu kadar rahat davranılması benim için büyük hakaret ,eşin gözü hâlâ açılmıyorsa ona da saygım sevgim kalmaz

Kardeşim beni düğününe çağırmasa ya da son dk çağırsa aferdersin ama 'bi s... git' derim, bir daha zor beni arar; ararken 50 kere düşünür bu bir.

Geçen konunuzda sizin karışmaya hakkınız yok falan demişlerdi, gayette hakkınız var. Madem miras hak ve helal, görümcenin hiç ettiği paralar çocuğunuzun ve eşinizinde hakkı...

Ameliyat konusuna gelince kv kendi parası ile özelde mi olur, Amerika'da mi yaptırır keyfi bilir. Ben bile acayip sinir oldum...

Haklısınız. Belli ki bütçe kontrolleri yok. Annenin sağlık problemleri için para istemesi de yalan olabilir. Sizin normal vermeyeceğinizi anlayınca annesine kıyamaz diye yok ameliyat yok vitamin diye uyduruyor olabilir. Benimkiler para istemek için öyle yapıyor da ordan biliyorum

Nasıl bir annelik, nasıl bir kız kardeşlik ya. Mirası bile herkesten saklamak falan. Sanki milyonlar kalmış. Siz haklısınız. Görümce çalışmıyor mu bu arada?

Ben biraz fesat bir insanım sanırım ama görümcenin ne ilaç nede ameliyat lafına inanmadım. Anneyi, abiyi banka bellemiş. Eşiniz net bir şekilde para isteme benden artık diye sınır çizmeli.

kukla gibi kardeşim ne derse he diyor
Sadece annesi mi kukla olmuş, kendisi değil miymiş? Lütfen görümcenizi ve kayınvalidenizi suçlamayın. Uçağa binip gelip kocanızdan zorla almıyorlar değil mi, silah falan dayamıyorlar kafasına. Siz her şeyden kısın, çocuğunuza indirim kovalayın ama eşiniz görümcenin keyfine göre harcama yapsın. Bari hastanenin hesap numarasını isteyin, oraya ödeme yapsın da göndereceği paradan tırtıklamasınlar.

Bana 60 ve 100 arasi denilmesi süpheli geldi. Sanki kafalarina göre rakam katiyorlar
Valla 3-4 bin deseler onu da vermeye niyetim yok. Değil 60 bin. Zaten biz Türkiye’ye gidince doktorla görüşelim diyeceğiz. Bi de bize anlatsın doktor
Hastaneye de para vermeyi düşünmüyorum onlara da

Siz değil eşiniz durumu görüp, vermeyecek. Siz bir şey söylemeyin o tarafa, fazla muhatap da olmayın mesafeli kalın.

Bacım buna da insan tahammül edemiyor ki ya. Ben tutumlu olayım derdindeyken adam anasının kuaför (saç boyası 6 bin TL) masrafını ödüyor. Saçlarımı kendim kesiyorum, detaya gel de kriz geçirme.
Eşim de ben de sigara içmeyiz, kv 3 beş koparıp sigara parası ediyor kendine....
Sabır sabır ya sabırrrrrrr

Valla 3-4 bin deseler onu da vermeye niyetim yok. Değil 60 bin. Zaten biz Türkiye’ye gidince doktorla görüşelim diyeceğiz. Bi de bize anlatsın doktor

Hastaneye de para vermeyi düşünmüyorum onlara da
Vermeyin, kocanıza da kapıyı gösterin. Ya sen çıkar gidersin ya ben diyin. Gelirini giderini bilir, ona göre harcar kimseden istemez ama sağlık sorunu çıkar son kuruşuna kadar yardım edersin ama bunlar kaz gibi yolma derdindeler. Ben de yurt dışındayım ve durumum iyi, ona rağmen annem devlet hastanesine gider, sağlık ocağında ilaç yazdırır. Ben gönderirim veririm kabul etmez tut paranı der. Eşiniz merhametli değil zayıf karakterli. İş sizde bitiyor. Keyfi borç için ev satmışlar, bu gidişle ev falan alamazsınız, alsanız bile kocanız satar gibi duruyor. Haddini bildirin şu adamlara. Kimse kocasızlıktan ölmüyor, gösterin.

Bende boyle bir anne ve erkek kardes var. 1 yil olacak neredeyse iletisimi geceli. Hic kolay degil farkindayim ama is kocanizda bitiyor. Siz genede tavrinizdan geri donmeyin

Sonuna kadar haklısınız ama sizlik bir iş değil bu. İş herkesin dedigi gibi eşinizde bitiyor.

Kayınvalide ve kuzenlerine miras kalan arsalar satılmış herbir mirasçıya 500 bin tl üzerine para düşmüş. Kayınpederi de katıştırmamışlar. Ana kız bize de söylemediler.
bana kv “üzüntüsü” üzerinden ağır duygu sömürüsü yapıyor olabilir gibi geldi. ailenin bir bireyi aman üzülmesin asla üzülmesin derken ailedeki başka bireyler sürekli dert çekiyorsa bu noktada bir sorun var demektir.

ayrıca akli melekelerinin pek yerinde olmadığı şüphesi varsa tıbbi olarak kanıtlansın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…