Kızlar dün gece buraya döktüm içimi görümceler kızımdan beni vurmaya çalışıyorlar diye dün gece ona msj attım :) dayanamadım yazdım ama sonradan engelledim çünkü onun yazacağı herhangi birşey beni tatmin etmemekle daha çok çileden çıkaracaktı onunla kavga edipte kendi moralimi de çok bozmak istemedim çok yoruldum vallahi kızlar ( korkmak anlamayın çünkü daha önce tartıştım :) sadece gerçekten muhattap olmak istemiyorum şöyle bir msj attım kendisine ——- “ Siz artık herhalde beni bıraktınız beni benim melek kızım üzerinden vurmaya çalışıyorsunuz. Bak umrumda değil benim çocuklarımın size sizin sevginize ihtiyacı yok! Böyle halalara ihtiyacı yok onların! Arıyorsunuz ben duyuyorum. Bile isteye yapıyorsan eğer sonrada sana veya sizlere laf geldiğinde zorunuza da gitmesin. Sizin kendi abinize de saygınız yok, gidin bir probleminiz varsa onunla çözün benden çocuklarımdan çıkartmayın. İzin vermem!!! Bugün mesela ne yapmaya çalıştın yok ‘anne demiş kızının adı neydi? Geçen de bir diğeri diyor biz bunu tanımıyoruz ismi ile alay edildi bir ara… yok ben gerçekten sizinle görüşmemekle çok doğru yapıyorum çirkinleşmeye devam edin! Karakter meselesi işte insan kendine yakışanı yapar demek ki sizde kendinize bunu uygun görüyorsunuz bugün anladım kızının adı neydi diyerek yabancının kızı zaten problem yok,, Ama çocuklarımdan uzak!! ——— böyle yazdım sonradan engelledim ya acaba engelledim diye korktuğumu düşünmemiştir dimi????