Öncelikle merhaba. Ben daha 20 yaşındayım ve erkek arkadaşımla yakın tarihte sözleneceğiz fakat görümcem bana samimi gelmiyor... Aslında şöyleki ben en başta daha erkek arkadaşımın ailesine yeni yeni girmeye başladığım zamanlarda kendisini sevmiştim sonra erkek arkadaşımla bir tartışmamız oldu görümcem gidip erkek arkadaşımın eski sevgilisiyle beni kıyaslayıp x için yeterince üzüldün birde bunumu çekeceksin tarzı konuşmuş biz aynı akşam erkek arkadaşımla sorunlarımızı çözmüştük ben bunu duydum ve üzüldüm çünkü kendiside anneside çok iyi bilir benim neler yaptığımı şu zamana kadar neyse birşey demedim aramızda iki yaş var benden iki yaş büyük diye dedim olsun büyüklük sende kalsın sen sus gel zaman git zaman görümcem sözlenecekti söz takıldı felan bir gün sonra babası hayır dediği için söz atıldı ondan sonra içindeki o sinsilik iyice çıktı ortaya erkek kardeşiyle benim olmamı asla istemiyor ve bunu alttan alttan belli ediyordu sevgilimle tartışmışlar benim numaramı felan silmiş ben yine silmedim bir ay kadar en son erkek arkadaşıma anlattım bak böyle oldu ben silmek istiyorum artık dedi tamam sil neyse sildim ettim bu hacıya hocaya gitmiş galiba vay efendim bana büyü yaptılar ben o yüzden böyleyim felan diyordu büyüyü bozmuş gittiği hoca şu an erkek arkadaşımda ona karşı yumuşadı ama ben bilmiyorum hislerime güveniyorum azda olsa bana hiç samimi gelmiyor nazar ediyor sürekli polyanacılık yapıyor ben bu kıza nasıl davranmalıyım çekemiyorum artık