Mrb arkadaşlar 3 senelik evliyim iki çocuğum 5 şeytaniracim görümcem var onlardan nefret ediyorum bakın bu kadar kindar bir insan değişimdir ama evlendiğimden beridir bunlardan tüm kötü huyları besledim sevemiyorum.. ve 3 senedir konuşmuyorum bazen diyorum iyi mi yapıyorum yAni bu kadar kötülükten sonra kendime bunu da soruyorum da. Ama sonra aklıma bana söyledikleri geliyor daha da kin besliyorum:) mesela evlendiğimden beridir bana hep bir laf sokma ve de gurbette yaşıyorum burda sadece biri var. Buraya yerleştim kimseyi tanımıyordum ondan başka kimsem yoktu kadın ilk günden beri bana hep kötü kötü konuştu ve yaşı da 50 lerde unutamadığım 1. şey şu yemek yapıp evine götürmüştüm Ramazan ayında Yemeğimi sofraya koymadığı gibi tadına bile bakmadı üstüne bana geri verip al götür kocan yer dedi. Ve en çok unutamadığım şey de şu ilk çocuğuma doğum yaptım daha 19 günlük bir annenin bana hiç bir şekilde yardımda bulunmadığı gibi gelip bana laf soktu bana kötü şeyler konuştu evimi temizleyemiyordum evin çingene evi gibi dedi ben de onu evimden kovdum ama haklıydım çünkü beni delirtti oğkuma bakamıyorduk gazlıydı yanımda ailem hiç kimsem yok bir o vardı o da öyle yapınca çıldırdım yAni oğlum şuan 20 aylık ve konuşmuyorum benim doğumlar peşpeşe oldu kızımı görmeye daha gelmedi kızım şuan 9 aylık o kadını hiç sevmiyorum eşim bazen onunla konuşunca kanım çekilir daha doğrusu bütün ailesine karşı böyleyim ilk gün ki gibi onlara kızgınlığım sizce ben bu kadar öfke duyacak yanlış mıyım.. Ha bu arada evliliğimin ilk zamanları pırığın tekiydim onlara karşı:)))