- 31 Ağustos 2011
- 1.019
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birşey dmiyorum haklılık haksızlık tartışmas yapmak için konu açmamıştım sadece aradııklarında görüşeyimmi yoksa arada mesafe mi olsun diye konu açtıım neyse 18 yaşıındasın evlenince sinirlerine sen hakim ool cnm ben olamadım üslubumda düzgün değil haklısın ama yordular
olucama eminim, inşAllah düzelir ne diyelim.. Soruna gelince sen sana düşen görevlerini yap hizmetini et gel diyorlarsa git, otur diyorlarsa otur kalk diyorlarsa kalk.. Tabiki mesafenide koru..yorulmuşsun haklı olabilirsin..
Anne babaya saygı derdim de, diyecek laf mı kalmış... Kendinizi asla ezdirmeyin ve eşinizin kıymetini bilin.. Kırgınlığınızı atlatmak adına bir süre daha görüşmeyebilirsiniz.. Ancak nihayetinde doğacak olan onların canının canı , yavrusunun yavrusu..
eşiniz,ailesi ve siz tam tencere kapak olmuşsunuz.
yapılan yanlışlara vermiş olduğunuz cevaplar sizinde onlar kadar hatalı olduğunuzu düşündürdü bana.
ayrıca eğer her yanıta tahammül edemiyecekseniz konu açmayın lütfen.
sorunuza gelince
bence konuşmaya başlayın ,
arasıra bağrışır rahatlarsınız.
kendimden büyüklere kim olursa olsun sesimi yükseltmem,
benim yetiştirilme tarzıma yakışmaz,
tahammülsüzlük seviyesini tam olarak göstermişsin.
farklı bir cevap almayıda beklemiyodum.
seviyede tam olarak belli canım.
Eşinizin ailesini sevmezseniz bile onlar sizin büyüğünüzdür karşınızda ki kim olursa olsun biraz daha saygılı olmanız gerekirdi. Tehammülün yoksada görüşmezsin olur biter. Buarada söylemeden edemiycem kimse kimsenin üstüne durup dururken yürümez. Ayrıca eşinide çok dolduruyosun gibime geldi açıkcası. Ben eşinin yerinde olsam aileme kızdığım kadar eşimede kızardım haksız olsalar bile onlarla bir olma derdim. Karşınızda ki size kötülük yapsa dahi saygınızı yitirmemeniz gerekirdi siz sanki lisede kız arkadaşınızla kavga eder gibi yazmışsınız. Çok ayıp hiç yakıştıramadım
benim de 2.evliliğim eşim bekar evlendik.onun için bukadar kinliler bana karşı ailemide dul kıızlarıını gül gibi oglumuza yamadılar diye bir ton saçmalık laflar ediyorlar..ama oysaki biz tanıştıgımızda ailem bile kızım çocuk bekar boşver ailesi seni rencide eder demişlerdi..bende baba yok seçkin kimse sana bişey diyemez dyo demiştim...gerçi eşim hiç laf ettirmez hiçbir konuda ama kulaklarım duya duya ardımdan laf sokuyolar ne yapıım sabr taşım delindi
sanada allah sabıır versin cnm genede eşin kzıyomuş amma işte gel gör de laf anlasınlar yok anlamazlar....ayrıca ben kimseyi kıırcı onuuşmadım üstüme yürüyüp hakaret eden onlar ben sadece ailemi eşimi ve kendimi savundum ne deyim ki başka
nerden anladin bekar oldugumu ,evliyim ben gorumcemde var.
ßen olaylarin gitcegi raddeyi hesaplarim,hic kavga etmeden uzak durur ßitiririm olayi.Gerek yok boyle seviyesiz kavgalara aile icinde...
belli ukalaca bir tavrın var bayağı seviyelisin hadi işinee git
belli ukalaca bir tavrın var bayağı seviyelisin hadi işinee git
kız sen nezaman evlendin, bi ara erkek arkadasının resmini atmıştın, yorum falan istiyordum forumdann
eşıne bravo valla ne adamlar var memlekette ezdırmemış senı
ewet bende ögle hatırlıyorum
diger konularda bekarm sizi anlamaya bilirim gibi şeyler yazıyodu
şimdi arkadaşın konusuna yorum yazayım diye yazmış sadece
okumamış ki anlasın
Öncelikle çok geçmiş olsun.
Görümceler, özellikle yaşlar yakınsa, maalesef yengelerini kıskanıyorlar. Bunu yaşayan pek çok kadın da var, bilhassa ülkemizde.
Ben görümcenden ziyade kayınpederine sinir oldum aslında. Görümceni bir yere kadar anlayabiliyorum;
boşandığından bahsetmişsin, sonuçta onun yürütemediği bir kurum nedeniyle akrabalığınız devam ediyor.
Seni kıskanma nedeninin en başta bu olduğunu düşünüyorum, dış görünüşten önce.
Neyse, kayınpederine geleceğim.
Hem kayınvaliden, hem de kimileri kayınpederine saygısızlık yaptığını söylemişler.
Allah Allah ya, onun, evine 15 günlüğüne gelen misafire yaptığı ne acaba?
Evine misafir gelen başkası olsa, sana söylediklerinin binde birini söyleyebilir miydi?
Herkes dilini tutacak, tutmalı, yoksa tuttururlar böyle işte.
Sen gelin olduğun için mi bu cüreti bulabiliyorlar kendilerinde?
Gelinin üzerine yürü, ailesine bir torba dolusu laf et, yeni aldıkları arabanın üzerine konmaya çalış arsızca...
Ohhhh, ne âlâ memleket, varsa böyle başka yer biz de yerleşelim.
Hasılı,
sıkma canını.
Ne güzel, ailene de laf ettirmemişsin, helal olsun.
YOrumlarimi cok takip ediyorsan konularimada bir goz at istersen hanim efendi..Nasil olur?
ßen okumadan ßilip bilmeden konusmam mesela sizin gibi???
emredersin küçük hanım
belli okudugun okusan görürdün