Görümce illeti

Evet tabii öyle ama gerçek yüzünü evlendikten sonra görmüş olabilir. Saf da değil konu sahibi aslında ama basiret bağlanması mıdır nedir anlamadım. Ailesine ve kendine bu kadar zıt insanları çok aramış olmalı. Çok üzücü...

Gerçek yüzünü isterse sonra görsün. Kayinvalide ,görümceye takacağına asıl itiraz etmesi gereken bu olmalıydı.

Eşi de olsa kimse kimseye çalışma evimin hanımı ol diyemez.

Kayinvalidem evet bana hernekadar gelin muamelesi yapsada ben annemden dolayı daha naif dusunuyorum ayni sizin gibi hediyeler alirim operim biletini dediginiz gibi alirim evine gidip bi ay kaldim elini ise surdurmedim beni onlar gelin gorseler bile kocamin hayri icin bide o annelikden yoksun oldugum icin hep iyi yaklasiyorum

Örnegindeki koca hakli. Tüm evlatlar bakmali anne babaya, sadece kadinlar degil. Ve kv'de ve annenin arasinda daglar kadar fark var. Annem beni 9 aydir karninda tasidi, her hastaligimda yanimdaydi. O hasta olursa zaten ben giderim, konu sahibin esi gibi, esimi yollamazdim. Herkes kendi anne babasina baksin.

Ve kadinlar birsey yapmaz ise, elbette düzen degismez ve evet hersey hayal kalir. Bir zamanlar kanli carsaf gösteriliyodu, kadinin bosanmasi zordu, calismasi zordu. Kadinlar buna karsi gelmeselerdi halen ayni düzen devam ederdi.

Ve etraf konusacaksa konussun. Adam etrafi düsünecegine, kendi annesini düsünsün. Kendisi gitmeye bile tenezül etmiyor, hizmetcisini yolluyor!

Kesinlikle hatta esiminbyaninda ararim birdaha olursa ki oda duysun

her evlilikte ilk 2 yıl buna benzer olaylar oluyor maalsef
eşiniz aile kavramını öğrenmesi gerekiyor

yatak ayırmak yanlış bir durum
öncelikle her zaman güler yüzlü olun
ama bu her dediğine he demek değil
ve bakımlı olun makyaj değil bakım
ayıcıklı pijama ile evde dolaşmayın
saçlarınız taralı olsun

Kesinlikle ve beni oraya gondererek kendince bakin ben karima istedigimi yaptiririm mantigi. Bende gitmedim benim adima kimseye soz vermeyecek

yanimdaydi. O hasta olursa zaten ben giderim, konu sahibin esi gibi, esimi yollamazdim. Herkes kendi anne babasina baksin
Ne oldu ? az önceki cevabınız erkeğin pipisi var diye erkek niye annesine bakımyordu..Sizin de kocanız aynı şeyi söyleyebilir dedim..Çark ettiniz ..
Anneme ben bakarım diyorsunuz..Erkek kardeşiniz baksa ya !

Yine söylüyorum mesele bakıp bakmamak değil bunu politik bir insan çok güzel ayarlar böyle üzülüp huzurunu bozmaz.

Gidersin 2 gün ziyaretini yapar gelirsin konu sahibi gitseydi onu orda zorla mı tutacaklardi. .

Her şey işimize geldiği gibi olmamalı.
Birazda politik olup evlilik birliğinin farkında olmalıyız.

Kesinlikle ve beni oraya gondererek kendince bakin ben karima istedigimi yaptiririm mantigi. Bende gitmedim benim adima kimseye soz vermeyecek
Ama size çalışmanı istemiyorum demiş..siz şimdi çevreye karşı onun dediğini yapmış olmamış mı oluyorsunuz

Yalnız konu sahibine "ziyaret et" dememiş kimse , gel bak hizmet et demişler.Yani 1200 km yolun 2 günlüğüne gidilmeyeceğini herkes biliyordur.Kendi annelerine bakmak istemeyip gelinden bekleyen 3 tane evlat var bakın kız evlat ya da erkek evlat demiyorum.İnsan annesine kıyabilir mi ya gelinle evin çocuğu aynı mı? İnsan annesini düşünür bari.

Ailesi dışında mutluyuz cok iyiyiz ama iste konu oraya geldimi paramparca hersey
Madem boşanmıyorsun o zaman ailesine olan tavrını eşine karşı çok belli etme ne bileyim politik davran doldurmaya kalkma sakın kocanı bırak sen iyi ol olayları kendisi analiz edebilsin yaaaa bilmiyorum nasıl etkili olur mu huylu huyundan vazgeçer mi ama bir de böyle dene bakalım

Açıkçası isteyen 2 gün gider gelir o sorun değil. .Uçakla 1 saat her yer birbirine cok yakin artık.O zaman onlarda sınırları anlarlardi..
Ve ben 3 kızın anneyi öyle bırakacağına inanmıyorum. Konu sahibi öyle yazdı biz inandık yorum yapıyoruz.

3 evlattan elbet 1'ı vicdanlidır ..Erkek çocuğu yatağını ayıracak kadar abartıyorsa kız evladı düşünemiyorum. Belki önemli bir operasyonudu ve kardeşleri belki işinden izin alamıyor diye bari esin gelsin demişlerdir ..Sonuçta gelinde ailenin artık bir ferdi oluyor.

Konu sahibi gençliğinin paniğini yaşıyor..

Benim erkek kardesim yok. Örneğin rastgeleydi. Tekrarliyorum, herkes kendi anne babasina baksin.

1200 kilomtre öteye gitmek politik davranmak değil, kendini ezdirmektir. Ayni şehirde yaşasalardi elbette konu sahibi geçmiş olsuna gidebilirdi.

Burda halen anlamiyorsun, adam kendisi bile gitmek istemiyor annesine. Kendi annesine yani. Gitmiyor.Kendisi yapmadiği şeyi, eşinden beklemesi ne kadar doğru?

Hangi adam eşinin ailesi için 1200 kilometre ileriye gider kayin ailenin herhangi bir işine koşturmak için?

Değerli olmak için her zaman verici olmaya gerek yok. Çizgilerini belli etmek, kendini ezdirmemek ilede değerli olunabilir. Sanirim yaşin daha küçük ve çok romantik düşünüyorsun "erkeğim için herşey yaparim" tarzinda. Ama işin asli öyle değil.

Burda nice konu var kadin hep verici olup zerre değer görmediği üzerine. Okumani tavsiye ederim.

Önemli bir operasyonsa zaten konu sahibi 2 günlüğüne gidip dönse bu kez de annemize bakmadan geri döndü derlerdi emin olun.Hangi önemli operasyon için 2 gün bakım yeterli olur ki? Burda konu sahibine köle muamelesi yapılıyor , gel dicez gelicek git dicez gidicek modunda erkek ailesi.Kendi kızlarının izin alamadığıyla çalıştığıyla ilgili bir veri yok elimizde konu sahibi öyle bir şey yazmamış.Ne olursa olsun evlatlar kendi anne babasına bakmalı , ha bakacak durumu yoksa elbette bakılır ama burda amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.

Evet kizlari şoyle 3 kizi var biri calisiyo 2 si calismiyor. Olay ziyaret olsa esimle haftasonu gidelim gelelim konu gidip yaklasik 2 ay benim bakmam.. ve ben 2 haftalik gelinim daha esime dedim beraber gidelim 15 gun kalalim sonra alip getirelim oda gelemem izin alamam dedi ozaman haftasonu ziyarete gidelim dedim oylede olmaz dedi çünkü oraya gitsek beni aile baskisindan dolayi orda birakacak sen tek gitteydi oyuzden

, kendini ezdirmemek ilede değerli olunabilir. Sanirim yaşin daha küçük ve çok romantik düşünüyorsun "erkeğim için herşey yaparim" tarzinda. Ama işin asli öyle değil
Burda benim duygularımı ve düşüncelerimi yorumlayamazsınız bu konu üzerinden de anlayamazsınız ve yanılıyorsunuz biliyor musunuz?Hayal ettiğiniz gibi bir kadın asla olmadım.Tercihlerimle ve zamanında verdiğim tepkilerle güçlü,çalışan bir kadınım. Sizin gibi durumları işime geldiği gibi de yorumlamadim..

Ben gitmeyince kizlari bakti zaten onlar istiyorki gelin gelsin baksin kendileri incinmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…