- 1 Şubat 2018
- 808
- 975
- 23
- 38
- Konu Sahibi Azra343434
ne alaka kızları varsa bakmanın. kızları olmaz gerçekten muhtaç olur isterler ozaman neyse. şu gelin olayını çözemediler eskiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden böyle bir duruma onay verdiniz?Şu an çalışıyor olsaydınız belki eşiniz sizi hep bir adım geriden takip edecekti..Ne yazık ki böyle ailelerde yetişen erkekler güçlü,çalışan kadina tahammül edemezler..Sizi bu konuda ikna edebildiği için her anlamda ikna edeceğini zannediyor..Eğer her şey yazdığınız gibiyse..Bu istegini dile getirdi bende istedigim icin oldu tek taragli degildiki
Burda benim duygularımı ve düşüncelerimi yorumlayamazsınız bu konu üzerinden de anlayamazsınız ve yanılıyorsunuz biliyor musunuz?Hayal ettiğiniz gibi bir kadın asla olmadım.Tercihlerimle ve zamanında verdiğim tepkilerle güçlü,çalışan bir kadınım. Sizin gibi durumları işime geldiği gibi de yorumlamadim..
Kesinlikle... bizde yaslanicaz bakmazmiyim hic burda gorumcelerin amaci tamamen biz incinmeyelim gelin gelsin baksin ve ben daha yeni gelindim. Sirf onlar dedi diye gitmedim. Oyle olsaydi erkek kardesimiz bizim lafimizla hareket ediyor olurdu. Nitekim oyle o aradigim zaman bile kardesini arayip yalan yere karin bana bunlari bunlari dedi oldu. Amaci kardesimi kiskirtayim karisini dovsun sövsün.ne alaka kızları varsa bakmanın. kızları olmaz gerçekten muhtaç olur isterler ozaman neyse. şu gelin olayını çözemediler eskiler
Yazdıklarını baştan sona oku o zaman! Tekrar tekrar sana yazamayacağım kusura bakma!Hangi durumu hangi isime geldigi gibi yorumladim? Laf atacagina, cikar agzindaki baklayi.
Sadece yazdiklarina göre bende yorum yaziyorum. Calisan kadin olman bu yazdiklarini degistirmiyor.
Dogru dediginiz gibi...Neden böyle bir duruma onay verdiniz?Şu an çalışıyor olsaydınız belki eşiniz sizi hep bir adım geriden takip edecekti..Ne yazık ki böyle ailelerde yetişen erkekler güçlü,çalışan kadina tahammül edemezler..Sizi bu konuda ikna edebildiği için her anlamda ikna edeceğini zannediyor..Eğer her şey yazdığınız gibiyse..
Calismak istemememin sebebi kucuk yasta annesiz kaldim hem okudum hem evin sorumlulugunu ustlendim. Hem aileme baktim okudum sonra hemncalistim hem evi idare ettim aileme sorumluluklarim vardi kardeslerime babama karsi evlenincede rahat ederim dedimDogru dediginiz gibi...
Yazdıklarını baştan sona oku o zaman! Tekrar tekrar sana yazamayacağım kusura bakma!
Madem boşanmıyorsun o zaman ailesine olan tavrını eşine karşı çok belli etme ne bileyim politik davran doldurmaya kalkma sakın kocanı bırak sen iyi ol olayları kendisi analiz edebilsin yaaaa bilmiyorum nasıl etkili olur mu huylu huyundan vazgeçer mi ama bir de böyle dene bakalım[/QUOTE
Edebilse keske... tutmaya calisiyorum susuyorum sonra dayanamayip patliyorum
Tabi şartlarınızı bilemiyorum..Tabi tercih meselesi insan çalışmak istemeyebilir de ama bu kararınız demek ki bu eşle bu aileyle olmuyor.Eğer böyle emrivaki durumları varsa rahat ettirmezler.Calismak istemememin sebebi kucuk yasta annesiz kaldim hem okudum hem evin sorumlulugunu ustlendim. Hem aileme baktim okudum sonra hemncalistim hem evi idare ettim aileme sorumluluklarim vardi kardeslerime babama karsi evlenincede rahat ederim dedim
Yine çalışma konusunu bir düşünün o zaman hiç kimsenin yaptığı sizi bu kadar üzmez. Önceden çalıştığınızı yazmıştnız o yüzden yazıyorum.Calismak istemememin sebebi kucuk yasta annesiz kaldim hem okudum hem evin sorumlulugunu ustlendim. Hem aileme baktim okudum sonra hemncalistim hem evi idare ettim aileme sorumluluklarim vardi kardeslerime babama karsi evlenincede rahat ederim dedim
Evet öyle bi niyetim var uzerinde çalışma yapıyorum şuan. Kendime agirlik verdim dil vs öğreniyorum güçlü donecegim insallah kariyer adınaYine çalışma konusunu bir düşünün o zaman hiç kimsenin yaptığı sizi bu kadar üzmez. Önceden çalıştığınızı yazmıştnız o yüzden yazıyorum.
1200 km ve 3 abla esinde gitmenimi istedi bu durumda?aile size takmis ama esinizde en buyuk kabahat esine boyle davranilmasna izin vermemliKızlar merhaba, 6 aylik evliyim. Esimin kiz kardeslerinden nefret ediyorum. Yani nefret etmemide onlar sağladılar. Henüz 2 haftalik gelindim ve esimin gorev yeri icin a sehrindeydik aileside b sehrindeydi diyelim arasi 1200 km turkiyenin diger ucu diyelim. Annesi ameliyat oldu gelin gelsin baksin oldu 3 tane ablasi varken ? Hepside 30/38 yas arasi bend3 gitmedim esimede dedim onlarin akliyla hareket etmem tabiki kıyametler koptu kocam yatak ayirdi vs vs. Evimizde nezaman tartışma olsa ablalari yuzunden ben adima hakaretler etti ablalari yine ben aradim barismak icin kocama karin bana hakaretler etti demezmi sonra esim yine bana bagirip cagirmalar bana inanmadi nasil bir aileye gelin geldim bilmiyorum tiksiniyorum. Esim dun bacisini aradi enistesi hastaymis tartismadim ama tsrtismakdan beter oldum otomatikmen suratim dustu yuzune bakmadim sabahda kahvalti yapmadi cikti gitti. En ufak bisey olsun söyleyeceğim ablan esine hakaretler ediyor sende enisten icin ablani ariyorsun niyetin nispetmi diyecegim isin kötüsü adlarini duymaya tahammul edemiyorum bosanacak hale geldim
Derdimle dertlendiginiz icin simdiden tesekkur ederim...
Evet isleri güçleri gelin cunku1200 km ve 3 abla esinde gitmenimi istedi bu durumda?aile size takmis ama esinizde en buyuk kabahat esine boyle davranilmasna izin vermemli
Öncelikle kimse kimsenin annesine babasına bakmak zorunda değil bu vicdani sorumluluk tür. Madem bakmayı çok istiyo kendisi bakmalı . Dinimizde de kv kp bakma zorunluluğu yoktur herkes kendi anne babasına bakmak zorundadır kv kp bakması merhameti vicdanından olur ama kimse kimseyi zorlayamazKızlar merhaba, 6 aylik evliyim. Esimin kiz kardeslerinden nefret ediyorum. Yani nefret etmemide onlar sağladılar. Henüz 2 haftalik gelindim ve esimin gorev yeri icin a sehrindeydik aileside b sehrindeydi diyelim arasi 1200 km turkiyenin diger ucu diyelim. Annesi ameliyat oldu gelin gelsin baksin oldu 3 tane ablasi varken ? Hepside 30/38 yas arasi bend3 gitmedim esimede dedim onlarin akliyla hareket etmem tabiki kıyametler koptu kocam yatak ayirdi vs vs. Evimizde nezaman tartışma olsa ablalari yuzunden ben adima hakaretler etti ablalari yine ben aradim barismak icin kocama karin bana hakaretler etti demezmi sonra esim yine bana bagirip cagirmalar bana inanmadi nasil bir aileye gelin geldim bilmiyorum tiksiniyorum. Esim dun bacisini aradi enistesi hastaymis tartismadim ama tsrtismakdan beter oldum otomatikmen suratim dustu yuzune bakmadim sabahda kahvalti yapmadi cikti gitti. En ufak bisey olsun söyleyeceğim ablan esine hakaretler ediyor sende enisten icin ablani ariyorsun niyetin nispetmi diyecegim isin kötüsü adlarini duymaya tahammul edemiyorum bosanacak hale geldim
Derdimle dertlendiginiz icin simdiden tesekkur ederim...
Bence herkesin dediği gibi bu kocaya güvenmeyin ve bir işe girin önceBekarken çalışıyordum. Evlenince çalışamadım esim musade etmedi meslegimde var aslinda
Aynı şehirde 3 kızım olacak ben 1200 km öteden gelin çağıracağıminsanlarda anasini babasini nereye atacagini sasirmis
insanin annesi hasta olurda gelin baksin denirmi hic ya
tamam uzerine dusen tabiki yapilir yeri gelir gelinde bakar ama hemen gelin baksin ne benim annem hasta olsa baskasinin eline birakmaya vicdanim el vermez yahu insanlar siyirmis