• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım....

Bence siz isten cikinca kendinizi sorumlu hissetmişsiniz. Esiniz evi gecindirmekle mukellef hele ki bu durumda..

Tavsiyem o bu kadar hoyrat harciyorsa sizde gecim derdini birakip keyfinizce harcayin ay sonu geldiginde biraz sıkışsin akli basina gelir..
Evet oyle oldu yani kendi masraflarimla bogmak istemedim ama dediginiz gibi onunda isine geldi belliki zira benim kadar ozenli degil harcama konularinda

Bende param yoksa borç bulur yinede misafire daha ağır bı yemek yaparım bunda birşey yok bence

Ama sizin bukadar dikkat ederken kendisinin dikkat etmemesi ve halsiz haldeyken yemeğe misafir alması kabul edilir değil

Haklisin

Bence siz harcamaniza devam edin kendisi kismiyor bu tek taraflı olmaz bı taraf sürekli verici bı taraf sürekli alici olursa eni sonu tükenir ve biter

Bari yiyosa sizde yiyin parayı...

Azicik fazla harcasam üzülüyorum vicdanim el vermiyor ama dediginiz gibi yapmak lazim demek ki iyilik yaramiyor
Kesinlikle erkek kısmına hesabını bilen kadin yaramıyor
Sen kistikca aile olur arkadaş çevresi olur içki olur savurup duruyorlar sen daha beter harcaki cebimde param yok ne yapacam diye düşünsün dursun
Bir de kocan iyice kaf dağına çıkmış sen asil iyi bir burnunu surt

Bende param yoksa borç bulur yinede misafire daha ağır bı yemek yaparım bunda birşey yok bence

Ama sizin bukadar dikkat ederken kendisinin dikkat etmemesi ve halsiz haldeyken yemeğe misafir alması kabul edilir değil

Haklisin

Bence siz harcamaniza devam edin kendisi kismiyor bu tek taraflı olmaz bı taraf sürekli verici bı taraf sürekli alici olursa eni sonu tükenir ve biter

Bari yiyosa sizde yiyin parayı...
Yani aslinda mesele misafire ne yaptihimiz degil bende oyle en guzellerini yapmak isterim ama hem yorgun oldugumu sancim oldugunu biliyor hem de bencilce hareket ediyor. Bana bir liranin hesabini soruyor kendisi rahatlikla harcama yapıyor dediginiz gibi artik bende yoruldum bu durumdan sıkıldım... birde hamileyim bebek dogdugunda calisamayacagim belli bir sure bunlari dusundukce iyice bunalima giriyorum

Kesinlikle erkek kısmına hesabını bilen kadin yaramıyor
Sen kistikca aile olur arkadaş çevresi olur içki olur savurup duruyorlar sen daha beter harcaki cebimde param yok ne yapacam diye düşünsün dursun
Bir de kocan iyice kaf dağına çıkmış sen asil iyi bir burnunu surt
Cok haklisiniz zaten ne demisler kocanin iki kasigi varsa birini kir. Demek ki boyle olunca iyi olan ben olacağım kendi kasindi

Merhaba hanımlar bu aralar biraz sık uğrar oldum bdv ye. Bu sefer mevzu eşim. Direk konuya girmeden önce bir girizgah yapmak istiyorum.
Hamile olduğum için işten çıkarıldım, evimiz kira, borcumuz var.sadece issizlik maasim var o da zaten kiraya gidiyor direk. Bu ay da fazlasıyla sıkışığız ve eşim devamlı bunu söyleyip duruyor. İsten cikarildigimdan beri arkadaslarimin yaptigi cogu bulusmaya dahil olamadim sirf para harcarim diye. Hamile olmama ragmen canımın cektigi seyleri bile öteledim. Cogu ihtiyacimi erteliyorum. Sirf kendidini yetersiz hissetmesin bunalima girmesin diye çabaliyorum.Ancak esim bunu ddevamli hatirlatmasina ragmen kendi arkadas toplantilarindan ve enistesiyle icmelerinden pek feragat etmedi. Gelgelim asil mevzuya. Bu hafta basinda 50 tl verdi mutfak masrafi icin cumaya kadar idare edebilir misin dedi bende elbette edebilirim dedim ve iki gun yiyebilcegimiz yemek yaptim. O gun ablasi isyerinde rahatsizlanmis eve gelmis bende aksam gecmis olsuna gidelim istersen dedim.(esim pek sever boyle seyleri) o da acaba tavuklu etli falan izgara mi yapsak onlara dedi bende yemeği yaptim canim o bosa gider simdi bosver dedim. Konu kapandi saniyordum. Ablasi uyuya kalmis enistesi kapida kaldigi icin bize geldi kahve yaptim ikisine. Esim adamin yaninda tutturdu aksam bizdesiniz izgara yapalim vs. Adamda gozumun icine bakiyor mecburen olur dedim adamin yaninda emrivaki yapti. Bu arada sabahtan beri sancim vardi ve bunu biliyordu esim. Bu bi hevesle cikti markete gitti ne var ne yok almis bende bi baktim e yuh yani dedim buna bozuldu bagirip cagirmaya basladi falan bende seslenmedim neyse tavugu yogurtla marine ederken geldi insanlar oyle yemek istemeyebilir falan gibi ters ters konustu bende peki o zaman yikiyorum tekrar nasil isterseniz oyle yaparsiniz dedim yikadim koydum dolaba. Bu arada tabiki yorgunluktan ölüyorum zaten normal evimin isini bile zor yapiyorum birde o gun ekstra sancim vardi. Bu yuzdende bayagi surat yaptim ister istemez. Kolum kalkmiyordu artik.Misafirleri agirladik yolladik adam da bir tavirlar var sanki ben sucluyum. Hadi dedim tepkim dogru olmamistir yanasayim suna yok. İyice havalara girdi evde yemek yememeler isyerine koydugum yemegi geri birakmalar bugunde aksam hazirladigim yemegi yemedi ablasina gitti simdide en nefret ettigim seyi yapiyor oturma odasinda uyuyor. Allah askina hatam varsa soyleyin ben ne yapayim bu adami
normalde bukadr mizmizligu tavirlari tripleri kadinlar yapar ama kocan senn yerine yapiyor

Yani aslinda mesele misafire ne yaptihimiz degil bende oyle en guzellerini yapmak isterim ama hem yorgun oldugumu sancim oldugunu biliyor hem de bencilce hareket ediyor. Bana bir liranin hesabini soruyor kendisi rahatlikla harcama yapıyor dediginiz gibi artik bende yoruldum bu durumdan sıkıldım... birde hamileyim bebek dogdugunda calisamayacagim belli bir sure bunlari dusundukce iyice bunalima giriyorum
Hamilelik zaten zor bı süreç
Ben olsam harcama yapar ben hamileyim derdim
Yer içer gezer ben hamileyim derdim
Temizliğe kendimi yormaz misafir kabul etmez ben hamileyim derdim

Bugünlerin tadını çıkarın bidaha ele gelmez şuan en rahat olduğunuz zaman bolca yatıp uyuyun

fedakarlık yaptığından böyle oluyor
bundan sonra yapmayın diyeceğim de yapı meselesi

aranız düzelince gidin arkadaşlarınızla buluşun falan
acımayacaksın bu adamlara hiç

Sakın yüz verme bu saatten sonra bide yatakları ayırıyo haspam. Evde cool takıl onu umursama internete gir müzik aç dinle arkadaşlarınla konuş gül eğlen kitap oku. Onu görme. Tıpış tıpış gelir.

Tepkin normal canim. Misafir mi ablasi ya sizin durumunuzu bilmiyorlar mi ? Hamile halinle canınin cektini almiyorsan kocan bunu dusunmuyorsa bi zahmet misafire de tutumlu olsun.
Sen adama yanastikca o uzatir tabi. Sen tavir koy yoksa bole alisir

Cok haklisiniz gercekten inanin kendi ailemi hamile kaldigimdan beri davet edemedim zaten onlarda diyor kizim sen gel bize canin ne istiyorsa yapalim doguma yakin evini temizleyelim diyorlar onlara nasil mahcup oluyorum. Ama esimin ailesine yaptiklarimi saysam bitmez bir kere of dedim diye adam yatak ayirdi

Alttan alıp yaklaştığınız için yapabiliyor bunu
Yokmuş gibi davranın, yemek bile sormayın
Ailesi gelince surat asın, kinayeli laflar edin etekleri tutuşsun ortalığı toparlayacağım diye
O zaman kıymetli olursunuz, hak ediyor böyle adamlar

rahatsız olduğun şeyleri genel olarak anlat ben tutumlu gitmeye çaba gösterirken senin enişteyle içki muhabbetlerin savruk harcaman beni rahatsız ediyor de.bu ablanla alakalı değil ama bana sormadan misafir davet etmemen gerektiğini düşünüyorum de.bir de tecrübeyle sabittir erkeklerde bu gereksiz alınganlık ve tripler gebelikten dolayı azalan cinsellikten kaynaklanıyor.Tabi eşinizin tabiatı normalde bu değilse.:63:

fedakarlık yaptığından böyle oluyor
bundan sonra yapmayın diyeceğim de yapı meselesi

aranız düzelince gidin arkadaşlarınızla buluşun falan
acımayacaksın bu adamlara hiç
Haklisiniz acıyınca bu duruma dusuyorum. İnanin yuregim okadar yumusakki kim bana ne yaparsa yapsin bir guleryuzu bile kirginligimi aliyor kin tutamiyorum malesef

Back