Görümce illeti

Azra343434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2019
93
25
88
Kızlar merhaba, 6 aylik evliyim. Esimin kiz kardeslerinden nefret ediyorum. Yani nefret etmemide onlar sağladılar. Henüz 2 haftalik gelindim ve esimin gorev yeri icin a sehrindeydik aileside b sehrindeydi diyelim arasi 1200 km turkiyenin diger ucu diyelim. Annesi ameliyat oldu gelin gelsin baksin oldu 3 tane ablasi varken ? Hepside 30/38 yas arasi bend3 gitmedim esimede dedim onlarin akliyla hareket etmem tabiki kıyametler koptu kocam yatak ayirdi vs vs. Evimizde nezaman tartışma olsa ablalari yuzunden ben adima hakaretler etti ablalari yine ben aradim barismak icin kocama karin bana hakaretler etti demezmi sonra esim yine bana bagirip cagirmalar bana inanmadi nasil bir aileye gelin geldim bilmiyorum tiksiniyorum. Esim dun bacisini aradi enistesi hastaymis tartismadim ama tsrtismakdan beter oldum otomatikmen suratim dustu yuzune bakmadim sabahda kahvalti yapmadi cikti gitti. En ufak bisey olsun söyleyeceğim ablan esine hakaretler ediyor sende enisten icin ablani ariyorsun niyetin nispetmi diyecegim isin kötüsü adlarini duymaya tahammul edemiyorum bosanacak hale geldim

Derdimle dertlendiginiz icin simdiden tesekkur ederim...

görümce değil eş illeti olmalıymış başlık.

3 kızı varken 1200 km uzaklıkta olmasan dahi sana düşmez bakmak. bunun için yatak ayırdıysa siz o yatağı birleştirmeseydiniz keşke. bi de barışmak için aramışsınz. bence siizn sağlam bi kavgaya ihtiyacınız var. olmuyorsa da boşanın. görümcelerinizi evliliğinizin ortasına koymuş eşiniz, yaşanmaz böyle.

Valla görümcelerden ziyade bence en büyük sorun kocanız .Ne demek yatak ayırmak daha ne kadarlık evlisiniz ki
Doğru... buyuzu veren kocam 4 gece yatak ayirdi onlar yuzunden 1 hafta arayla 2 ser gece ayirdi zaten ben bunu sindiremedim cok fazla tartistik gittiğim yerde kimsem yoktu yeni evliydim ayni evde iki yabanci olmustuk suan toparlandik dedik ama ben su seytanlarin adini duymaya tahammul edemiyorum

Siz bu adama çok güvenmeyin hele hele düzelir diye çocuk filan sakın ola ki yapmayın .

Evet ben surduremiyorum bu sekilde cok kez tartstik bosanmak istedigimi dile defalarca getirdim. Tiksiniyorum dedim senden bile tiksiniyorum dedim ama duyarsizlasti sanirim dikkate bile almiyo ablalariyla mutlu mesut gece 12 ye kadar mesajlasiyor hayir kocalari nasil musade ediyo onuda anlamiyorum

boşanmak istiyorsanız boşanın, neyi bekliyorsunuz? adamın iznini mi?

Önceden nasıllardı ben onun merakı içindeyim..

Kocanıza ablanı aramayacaksın diye surat asamazsınız.Asarsanız da karşılığını alırsınız. Sizden soğutursunuz. Olay eşinizde bitiyor size hakaretler saydırmadan önce ablalarıyla konuşması lazımdı, ona böyle diyorsunuz benim eşim vs gibi. Herkesin lafıyla üstünüze gelebilen yatak ayırabilen adamla evlendiyseniz de suç görümcenizde değil, eşinizde ve onunla yatak ayırmasına rağmen hemen barışan sizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…