- 16 Ocak 2019
- 93
- 25
- 88
- Konu Sahibi Azra343434
-
Hayir keske enistesini arasa bana hakaret eden ablasini ariyorSorun eşinizin eniştesini geçmiş olsun demek için araması mı?
Asıl soruna odaklanıp eşinizle onu çözmeye çalışın. Bunun üzerine giderseniz haklıyken haksız konuma düşeceksiniz.
Tam olarak boyle butun hayatlari benden ibaret gelin assagi gelin yukariKafayı takmışlar sana sonunuz yok bence
Doğru... buyuzu veren kocam 4 gece yatak ayirdi onlar yuzunden 1 hafta arayla 2 ser gece ayirdi zaten ben bunu sindiremedim cok fazla tartistik gittiğim yerde kimsem yoktu yeni evliydim ayni evde iki yabanci olmustuk suan toparlandik dedik ama ben su seytanlarin adini duymaya tahammul edemiyorumValla görümcelerden ziyade bence en büyük sorun kocanız .Ne demek yatak ayırmak daha ne kadarlık evlisiniz ki
Adam sizle yatağı ayırmaya kadar gitmiş, siz de ailesini silmesini bekliyorsunuz.Hayir keske enistesini arasa bana hakaret eden ablasini ariyor
Doğru... buyuzu veren kocam 4 gece yatak ayirdi onlar yuzunden 1 hafta arayla 2 ser gece ayirdi zaten ben bunu sindiremedim cok fazla tartistik gittiğim yerde kimsem yoktu yeni evliydim ayni evde iki yabanci olmustuk suan toparlandik dedik ama ben su seytanlarin adini duymaya tahammul edemiyorum
Evet ben surduremiyorum bu sekilde cok kez tartstik bosanmak istedigimi dile defalarca getirdim. Tiksiniyorum dedim senden bile tiksiniyorum dedim ama duyarsizlasti sanirim dikkate bile almiyo ablalariyla mutlu mesut gece 12 ye kadar mesajlasiyor hayir kocalari nasil musade ediyo onuda anlamiyorumgörümce değil eş illeti olmalıymış başlık.
3 kızı varken 1200 km uzaklıkta olmasan dahi sana düşmez bakmak. bunun için yatak ayırdıysa siz o yatağı birleştirmeseydiniz keşke. bi de barışmak için aramışsınz. bence siizn sağlam bi kavgaya ihtiyacınız var. olmuyorsa da boşanın. görümcelerinizi evliliğinizin ortasına koymuş eşiniz, yaşanmaz böyle.
Evet ben surduremiyorum bu sekilde cok kez tartstik bosanmak istedigimi dile defalarca getirdim. Tiksiniyorum dedim senden bile tiksiniyorum dedim ama duyarsizlasti sanirim dikkate bile almiyo ablalariyla mutlu mesut gece 12 ye kadar mesajlasiyor hayir kocalari nasil musade ediyo onuda anlamiyorum
Cevremdeki herkes cocuk dusunme diyor of of konusayimmi aksam sukunete devammi edeyim sizceSiz bu adama çok güvenmeyin hele hele düzelir diye çocuk filan sakın ola ki yapmayın .
Sanirim kendimede guvenmiyorum ailem arkamda durmaz cunku annem vefat etti babam evlendiboşanmak istiyorsanız boşanın, neyi bekliyorsunuz? adamın iznini mi?
Sanirim kendimede guvenmiyorum ailem arkamda durmaz cunku annem vefat etti babam evlendi
Ozaman cok yeni evliydik bi tıkda olsa kendime cektim ama bi tık onu duzelteyim derken kendimi heba ediyorumAdam sizle yatağı ayırmaya kadar gitmiş, siz de ailesini silmesini bekliyorsunuz.
İşiniz zor.
Bekarken çalışıyordum. Evlenince çalışamadım esim musade etmedi meslegimde var aslindaçalışıyor musun?
Cevremdeki herkes cocuk dusunme diyor of of konusayimmi aksam sukunete devammi edeyim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?