Hanımlar başlık biraz uyumsuz olmus galiba konuma gelince. Eşimle görümcem geçen sene sevgilisi için küstüler sebebi şuanki nişanlısı patavatsızın terbiyesizin tekiydi eşim görümceme tercih yaptırmadı ama o gitti nişanlısını secti abisiyle küstü. Benim aslında herkesle aram iyidir ama kaynanam eşimle görümcem konusmadikları için bana tavırlılar eşim kayınvalideme kızsın benim doldurduğumu düşünüyor görümcemle aramda hiçbir sorun olmamasına ragmen benimle konusmıyor yüzüme bakmıyor ona havlular işledim teşekkür bile etmedi. 2 düşük yaptım hayırlı olsun bile demedi daha biresürü şey. Kayınvalidemde görümcem de beni hep dışlıyor biyere gittiğimizde ben yokmuşum gibi davranıyor hatta kaynanam eşime rabiaya yengenler mağna verdi ayıpladılar dmeiş sebebi de herkese "acık sözlü oldugunu zannedip aslında boş konusan insanlar cevremde yağmur gibiler" paylaşımını yaptığım için. Ne demek beni şikayet ediyorsun ben onu herkese açık paulastım. Bu yüzden artık onların yanına gitmek istemiyorum eşim tek erkek oldugu için her iş ona kalıyor o da sürekli yanlarına gidiyor ben gitmek istemediğim için sürekli sorun oluyor eşim çok üzülüyor ama ne yapayım hep beni ezik duruma sokuyorlar. Gelelim konuma görümcem nikahıma bile gelmedi benim çeyiz sermmeme ben haftalar önce arayıp çağırdım ama o sadece kapıya geldi nişanlısıula gezmeye gitti. Kayınvalıdem eşime 2 hafta önce söylemiş kardeşinin çeyizi götürülecek haberin olsun diye dün de kayınvalidemlerden gelirken ayak üstü kayınvalidem ceyiz seriilicek gelirsin dedi bende hayırlısı olsun dedim bugün eşimi arayıp cumartesi gelirsin dedi hayır ben bu kadar mı önemsizim ben görümceme arayıp haber verdim bilmiyomuş gibi aramız da sorun olmadıgı halde benim yüzüme bile bakmıyor aramadı haber verip cagırmafı son gün gelmiş Kayınvalıde bana ayak üstü söylüyor sankı oğlu sericrk ceyizi ben gitmek istemediğimi söyledim eşimde araları kötü olmasına ragmen gider annemlerin orda bulunur ceyız cıkartırken bekleriz sonra evimize geliriz diyor ama ben çok kırıldım herkesin haberi günler öncesinden varken ben sonngün ayak üstü haber verildim siz olsanız ne yapardınız eşim çok üzülüyor fikir verin lütfen