Görümce görmiyim ömrümce

Gorumcenin terapiye ihtiyaci var.

"Bende evet iyiymiş kendını senden kurtarmış dedim yetmedi bağırmaya başladı görümceler sevılmıyor ne yapıyo bu görumceler demeye başladı bende bi sigara yaktım ki hep içerim yanlarında bana senın sülalen belli demez mi Sonra ben ayağa kalktım tam dışarı cıkıcaktım ki beni mi dövceksin dedi sonra kendını yerlere atmaya bağırmaya başladı bende odama girdim ağlamaya başladm tam 1 saat bagırdı kimse bana öyle konuşamaz diye 6 aydır konuşmuyoruz hiç arkadaşi yok evlenmıyoda"

Ahshaggahahahahagshahahahahahahaahhags

Ya böyle olaylar görünce ben şaşırıyorum gerçekten. Görümcemlerle bende anlaşamıyorum ama birbirimizin özel alanlarına saygı duyuyoruz. İki cümlenizin biri evlenmiyor. Size ne evlenmemesinden. Evlenmek istemeyebilir bu sizi hiç ilgilendirmez. Benim bekar görümceme ben 3 senedir asla böyle bi soru sormadım sormam da banane herkesin kendi tercihi özel hayatı.
Genel olarak görümce hatalı gibi evet ama ben sizin de çok masum olduğunuzu düşünemedim kusura bakmayın.

Ben zaten orada Annesı ve kardeşinden başka kimsesi olmadığını vurguladım (arkadaş eş gibi) evlenıp evlenmemesı hakkında soru sormadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…