Derler..
Evlilik karari aldigim kisinin ailesi cok ilgisiz daha once bahsetmistim.henuz nisan soz olmadi zaten orada asiri bir destek beklemiyoruz ama cocuklarina karsi asiri ilgisizler.kisa bir issizlik donemi gecirdi. biri bile arayip oglum ne yaptin diye sormadi..yardima ihtiyaci oldugunu soylemedigi icin yok diye dusunuyorlar.biz aile baglari cok sıkı bir aileyiz.bu tavirlari diger konularda da devam ederse dengeyi nasil kurucam??ailesine karsi ofke halinde suan.evlenince gitmicez diyo..
Ailesi hakkinda cok buyuk seyler soylemesede cok dolu oldugunu soyluyor peki neden konusmuyosun dedigimde biriktiriyorum diyor..nasil davranmam lazim evli arkadaslarim ? Bazen o kadar uzuluyorum ki haline.en son ne zaman gorustuler bilmiyorum.onda da zorla git diye israr ettim.ailesinden biri demiyor ki ziyarete gidelim.aklim durdu..ben kalabalik civil civil bir aile olmayi cok istedim cunku bende yalniz buyudum hep..bana tecrubelerinizi aktarirsaniz sevinirim
Allah seni inandırsın birebir aynı sorunu yaşadım.
Bana yaz deseler aynen bunları yazardım, çok şaşırdım şuanda.
5 yıl olacak evleneli, ben kendimizi anlatayım sen pay çıkar.
Tam da anlattığın gibi eşimin ailesi ne manevi ne maddi hiçbir anlamda ilgili değillerdi, evlenirken de sonrasında da, çocuk olduğunda da..
Gayet resmi, ilgisiz, suratsız insanlar.
Bense birbirine çok bağlı bir aile, sülaleden geliyorum, çok yadırgadım, çok zorlandım.
Evliliğimin ilk 1 yılı bunları kabullenememekle geçti, çok yıprandım. Ama eşim hiçbir zaman beni üzmedi.
O ailesinin farkında.. Zaten asıl mesele onların arasında, banane..gerçi bir mesele de yok, adamların yapısı mıdır nedir, buzdolabı gibiler,çocuklarını el gibi gören umursamaz tipler..
Eşim hep beni yatıştırdı, öyle kabul edelim, yine de anne baba gidip gelelim, ötesini hiç düşünmeyelim ded, çaresizdi çünkü yapacak bişey yok ki.
Öyle de yaptık. Evlatlık görevlerimizi yaptık, gerisi yok. Onlar ana babalık yapmadı, yapmıyor, olsun, Allah görsün..
Hasılı kelam, aile ile evleniliyor diyemem, biz evlenemedik çünkü :)
Eğer eş adayına güveniyorsan, birlik olabilecekseniz hiç düşünme onları, bir süre dert eder sonra takmazsın.