- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
Eşim önceleri benim için üzülürdü, "sana değer vermiyorlar, sen üzülüyorsun" diye söylerdi.Ya o uzulmese zatn banane esin uzulmuyor mu ben onu gorsucke daha bir doluyorum..annem sahip cikinca nasil hosuna gidiyor onun eksikligi var cunku goruyorum.bizde kendimiz yapicaz her seyi nasil kalktiniz altindan merak ettim..dugun ev koyy cok zor desteksiz
Çocuklar olduktan sonra onlar için bozulmaya başladı. İlgi, sevgi göstermiyorlar diye. Şöyleki hamileliğimi bile tebrik etmemişlerdi.Bir hastaneye, bir de 8 ay sonra eve gelip gördüler bizi.
Ama eşim kanıksamış artık, dalga geçiyor bile.
Kendisi benim anne babamı çok sever. Eğer "annem" diye bahsediyorsa o benim annemdir. Kendi annesinden "kaynanan" diye bahseder. Bu derece..
Bazen üzülüyorum 3kardeşler. Allah için kardeşleri iyidir, hele abisi, abim.. Aynı sorun onlarla da var. Sadece eşimle alakalı değil yani. Anne baba arızalı.
Biz herşeyi birlikte yaptık.
Eşim ve benim babam üstüne düşenleri aldı.
Kayınpeder takı dahi takmadı.
Eşim düğünden kısa süre önce askerden gelmiş hiçbir birikimi yoktu.İyi bir mesleği vardı ama kısa süredir çalışıyordu, geçici bir işti, meslek iyi ama gelir iyi değildi.
Buna rağmen herşeyimiz dört dörtlük oldu.
Korkuyordum açıkcası, çünkü o kadar çok hesap kitap yapıyor altından kalkamıcak gibi düşünüyorduki.. Ama ben hiç zorlamadım onu, olsun yaparız diye destekledim, aç kalacak değildik ya.
Herşeyi de beğenerek aldık, evimizi kurduk.
Tek birşey yok onlara ait. Bu eşimi de gururlandıyor, kendim yaptım diye.
İlk yıl borç ödedik derken atama oldu, iş değişti, gelir arttı. Rahatladık. Allah yardımcı oluyor.
Eş adayının en büyük destekçisi sensin. Ona üzülme, aksine sev, sar sarmala, yanında ol, o insanları da takmayın. Bu çok zor ama mutlu olmanın yolu burdan geçiyor.
Kocam sevgisini çok belli eden bir tip, o aileye rağmen nasıl olmuş bilmem ama çok ilgilidir.
Seninki de öyledir büyük ihtimalle, adamlar aç