- 24 Mayıs 2020
- 3.923
- 13.584
-
- Konu Sahibi gulbahcesi123
Anladim...Bende 2 üniversite bitirdim şuan özel eğitim öğretmeniyim
Konunun iki yerinde geçiyor evlenmemesi soru sordunuz demedim ama bu size dert olmuş ki iki yerde vurgulamışsınız. Gerçekten siz sadece kendi tarafınızdan olanı yazmışsınız ama sigara içiyordum öyle diyince dışarı çıkacaktım diye söylüyorsunuz ama üzgünüm ben buna pek inanmadım.Ben zaten orada Annesı ve kardeşinden başka kimsesi olmadığını vurguladım (arkadaş eş gibi) evlenıp evlenmemesı hakkında soru sormadm
Bende de 5 tane 3 u bekleme kulubesindeBarışma onla , çok görümce istiyorsan ben göndereyim 7 tane var bende
Bana inanmamaniz beni gerçekten çok üzdü bunu nasıl atlatırım bilemiyorumKonunun iki yerinde geçiyor evlenmemesi soru sordunuz demedim ama bu size dert olmuş ki iki yerde vurgulamışsınız. Gerçekten siz sadece kendi tarafınızdan olanı yazmışsınız ama sigara içiyordum öyle diyince dışarı çıkacaktım diye söylüyorsunuz ama üzgünüm ben buna pek inanmadım.
Görümcenizle fazla takıldınız ondan herhalde bu hallerBana inanmamaniz beni gerçekten çok üzdü bunu nasıl atlatırım bilemiyorum
Valla az bile yapmışsın bana görümcem eski nişanlısından ben ayrıdım sizide ayırırım kocandan dicek asla sakin kalamam kim olursa olsun görümcenin kesinlikle tedaviye ihtiyacı var yalnızlıktan ne yapacağını şaşırmış en küçük konudan kavga çıkarmaya yer arıyor bence. Sen hazır aran bozukken uzak kal görümcenle. İnşallah biran önce evlenirde senle uğraşacağına evde kocasıyla uğraşır. Allah sabır versin size.Merhaba kızlar;
2 buçuk yıllık evlıyım severek evlendim eşimin babası eşim 16 yaşındaürem vefat etmiş annesı ve ablası yıllarca birbirlerine kenetlenerek yaşamışlar eşim cok düşkündür ailesine zaten başkada kimseleri yok eşimlede kayınvalidemlede gurur duyuyorum eşimi zor şartlarda okutmuş 3 üniversite mezunu görümcem var bide hic evlenmemiş 42 yaşında eşim hergün gider ziyarete zaten evlerımız cok yakın Cok memnun olurum çünkü ailesine sahıp çıkmayan bana hiç sahıp çıkmaz neyse konuya geliyim yaklaşık 6 ay önce görümcemle köydeki evi badana yaparken dedıkodu yaptık abla vallahı mahalle karısi gibi olduk dedim gülüştük yemek yedık ben teyzeme gittim aradan 4 saat sonra bana bi mesaj attı bidaha bana öyle mahalle karısı falan deme dedi bende tamam öyleyse ben hic konusmiyim sen rahatsız olma dedm ki zaten kotu anlamda desem kendmede mahalle karısı demem neyse ben eve geldm hic konuşmadim bununla ki eşimede yolda anlattm bu arada eşim daha önce bi nişanlidan ayrılmış ki dedikoduya göre gorumcem yuzumden neyse bende konusmıcm dedm sonucta yanlıs anlasılıyorm eve girdik bu bana basladı ben sevılmıyorm naparsam yapıyım dedi beni sevin die size para verıyorum dedi kayınpedermden aldıgı maaş ki ayda öle çokta vermez sonra yok sen bizi evine cok davet etmıyosn gelmeyelm cok die guya ben onları terbiye ediyormusm sonra bana dedi ki sen kocan diğer nişanlısından neden ayrıldı bılıyomusn ben şok oldum tabı sen mi ayırdın dedm oda hadı boşan dedi beni gaza getırıyor bende koca benm değil mi boşamıyorum dedim sonra bana dedi ki o benden bin kat iyiymiş Bende evet iyiymiş kendını senden kurtarmış dedim yetmedi bağırmaya başladı görümceler sevılmıyor ne yapıyo bu görumceler demeye başladı bende bi sigara yaktım ki hep içerim yanlarında bana senın sülalen belli demez mi Sonra ben ayağa kalktım tam dışarı cıkıcaktım ki beni mi dövceksin dedi sonra kendını yerlere atmaya bağırmaya başladı bende odama girdim ağlamaya başladm tam 1 saat bagırdı kimse bana öyle konuşamaz diye 6 aydır konuşmuyoruz hiç arkadaşi yok evlenmıyoda insanlarıda sevmıyo sadece kardeşini ve annesını sevıyo kendı arkadaşlarımın yanına götürüyorum sonra onlarında dedikodusunu yapıyo sadece herseyı kendı bılıyo eleştırye tamamen kapalı saçımi nasıl boyatıyım diyo soyluyorm sonra yine kendı istediğini yapıyo ben olmamış diyincede ben cok guzelım bana Hersey yakışır diyo eşim bizi tatillere dahi götürdü barısın die ama ben cok inatcıyım barısamıyorm özür dilesin barısırım diyorum bana bi akıl verın ne yapmalıyım
Sen de anladığım kadarıyla iyi bi görümce değilsin Süleyman’ınla sana mutluluklarGörümcenizle fazla takıldınız ondan herhalde bu haller
ya huyuna ya suyuna demişler
Erkek kardeşim yok ben sadece baldızım :) ama empati yapmayı bilen biriyim ondan.Sen de anladığım kadarıyla iyi bi görümce değilsin Süleyman’ınla sana mutluluklar
Nasıl yani bildiğimiz 7 mi? Hani 1 2 3 4 5 6 7Barışma onla , çok görümce istiyorsan ben göndereyim 7 tane var bende
Evet tam olarak öyleNasıl yani bildiğimiz 7 mi? Hani 1 2 3 4 5 6 7
O nasıl oluyorBende de 5 tane 3 u bekleme kulubesinde
Gerçekten sakin kalman çok zor böyle bir durumda haklısın . Esin zaten yanindaysa sorun yok bu lafları söylemesine rağmen sussaydin bir dahakine daha fazlasını söyleme hakkı bulurdu kendindeMerhaba kızlar;
2 buçuk yıllık evlıyım severek evlendim eşimin babası eşim 16 yaşındaürem vefat etmiş annesı ve ablası yıllarca birbirlerine kenetlenerek yaşamışlar eşim cok düşkündür ailesine zaten başkada kimseleri yok eşimlede kayınvalidemlede gurur duyuyorum eşimi zor şartlarda okutmuş 3 üniversite mezunu görümcem var bide hic evlenmemiş 42 yaşında eşim hergün gider ziyarete zaten evlerımız cok yakın Cok memnun olurum çünkü ailesine sahıp çıkmayan bana hiç sahıp çıkmaz neyse konuya geliyim yaklaşık 6 ay önce görümcemle köydeki evi badana yaparken dedıkodu yaptık abla vallahı mahalle karısi gibi olduk dedim gülüştük yemek yedık ben teyzeme gittim aradan 4 saat sonra bana bi mesaj attı bidaha bana öyle mahalle karısı falan deme dedi bende tamam öyleyse ben hic konusmiyim sen rahatsız olma dedm ki zaten kotu anlamda desem kendmede mahalle karısı demem neyse ben eve geldm hic konuşmadim bununla ki eşimede yolda anlattm bu arada eşim daha önce bi nişanlidan ayrılmış ki dedikoduya göre gorumcem yuzumden neyse bende konusmıcm dedm sonucta yanlıs anlasılıyorm eve girdik bu bana basladı ben sevılmıyorm naparsam yapıyım dedi beni sevin die size para verıyorum dedi kayınpedermden aldıgı maaş ki ayda öle çokta vermez sonra yok sen bizi evine cok davet etmıyosn gelmeyelm cok die guya ben onları terbiye ediyormusm sonra bana dedi ki sen kocan diğer nişanlısından neden ayrıldı bılıyomusn ben şok oldum tabı sen mi ayırdın dedm oda hadı boşan dedi beni gaza getırıyor bende koca benm değil mi boşamıyorum dedim sonra bana dedi ki o benden bin kat iyiymiş Bende evet iyiymiş kendını senden kurtarmış dedim yetmedi bağırmaya başladı görümceler sevılmıyor ne yapıyo bu görumceler demeye başladı bende bi sigara yaktım ki hep içerim yanlarında bana senın sülalen belli demez mi Sonra ben ayağa kalktım tam dışarı cıkıcaktım ki beni mi dövceksin dedi sonra kendını yerlere atmaya bağırmaya başladı bende odama girdim ağlamaya başladm tam 1 saat bagırdı kimse bana öyle konuşamaz diye 6 aydır konuşmuyoruz hiç arkadaşi yok evlenmıyoda insanlarıda sevmıyo sadece kardeşini ve annesını sevıyo kendı arkadaşlarımın yanına götürüyorum sonra onlarında dedikodusunu yapıyo sadece herseyı kendı bılıyo eleştırye tamamen kapalı saçımi nasıl boyatıyım diyo soyluyorm sonra yine kendı istediğini yapıyo ben olmamış diyincede ben cok guzelım bana Hersey yakışır diyo eşim bizi tatillere dahi götürdü barısın die ama ben cok inatcıyım barısamıyorm özür dilesin barısırım diyorum bana bi akıl verın ne yapmalıyım
Allah bana sabir versin dayanma gücü versin görümcem olacak mahluklara da akıl versinKıyamam sanaAllah kolaylık versin
En mükemmel sensin en çok empatiyi sen yaparsın anladık ok :)Erkek kardeşim yok ben sadece baldızım :) ama empati yapmayı bilen biriyim ondan.
Amin canım. 1 kişi ile bile anlaşamayınca zor hele ki 7 tane. Cidden Allah sabır versinAllah bana sabir versin dayanma gücü versin görümcem olacak mahluklara da akıl versin
Dalgası komik oluyor ama yaşaması zor
Baska sehir ve koydeler fazla gelip gidemezler telefonu yok 2 sinin digeride 1 gorumceden o kadar cok cekmis ki afalza yaklasmaz diger biri cok kuskun sonuncusu da artik eskimis 6 gelinden sonra bana fazla enerjisi kalmamisO nasıl oluyor
Koskoca kk da görümce konusunda beni kimse geçemiyorne bahtsız kadınım
Benim şanssızlığın ilk gelin olmam bideBaska sehir ve koydeler fazla gelip gidemezler telefonu yok 2 sinin digeride 1 gorumceden o kadar cok cekmis ki afalza yaklasmaz diger biri cok kuskun sonuncusu da artik eskimis 6 gelinden sonra bana fazla enerjisi kalmamis
Birde ben usulunce cevap veriyorum