Görümce görmiyim ömrümce

Ben zaten orada Annesı ve kardeşinden başka kimsesi olmadığını vurguladım (arkadaş eş gibi) evlenıp evlenmemesı hakkında soru sormadm
Konunun iki yerinde geçiyor evlenmemesi soru sordunuz demedim ama bu size dert olmuş ki iki yerde vurgulamışsınız. Gerçekten siz sadece kendi tarafınızdan olanı yazmışsınız ama sigara içiyordum öyle diyince dışarı çıkacaktım diye söylüyorsunuz ama üzgünüm ben buna pek inanmadım.

Bana inanmamaniz beni gerçekten çok üzdü bunu nasıl atlatırım bilemiyorum

Valla az bile yapmışsın bana görümcem eski nişanlısından ben ayrıdım sizide ayırırım kocandan dicek asla sakin kalamam kim olursa olsun görümcenin kesinlikle tedaviye ihtiyacı var yalnızlıktan ne yapacağını şaşırmış en küçük konudan kavga çıkarmaya yer arıyor bence. Sen hazır aran bozukken uzak kal görümcenle. İnşallah biran önce evlenirde senle uğraşacağına evde kocasıyla uğraşır. Allah sabır versin size.

Gerçekten sakin kalman çok zor böyle bir durumda haklısın . Esin zaten yanindaysa sorun yok bu lafları söylemesine rağmen sussaydin bir dahakine daha fazlasını söyleme hakkı bulurdu kendinde

O nasıl oluyor
Koskoca kk da görümce konusunda beni kimse geçemiyor ne bahtsız kadınım
Baska sehir ve koydeler fazla gelip gidemezler telefonu yok 2 sinin digeride 1 gorumceden o kadar cok cekmis ki afalza yaklasmaz diger biri cok kuskun sonuncusu da artik eskimis 6 gelinden sonra bana fazla enerjisi kalmamis
Birde ben usulunce cevap veriyorum

Benim şanssızlığın ilk gelin olmam bide zaten abisinde iş yok tek kalırım diye düşünüyorum bide elti çekemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…