• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce görmeyim ömrümce diye boşa söylememişler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mart annelerinden gordugum bildigim yorumlariniz hep mantikli gelirdi .ama bu konuda objektif degerlendiremiyorsunuz sureci kabullenmek istemiyorsunuz icten ice .
Esiniz sizi aldatmis demek dogru olmaz tabi ki. evliliginiz sizin anlattiginiz gibi cok guzel ilerlemiyormus esiniz icin .bu mesajlardan aldatma cikmasa da bu sonuc cikar bana kalirsa .
Evet mantığım karıştı görümceme gözü kapalı güvenirdim.O bile arkamdan atıp tutuyorsa benim kimseye güvenim kalmadı.Son zamanlardaki davranışlarını yaşadıklarına yoruyordum.Üzüntüden ne söylediğini bilmez insan ya onun gibi.

Eltinize kardeşini kötülerken size eşinizi kötülemedi hatta eşinize sizi kötüledi diye mi kızdınız?
Evet eşime beni kötüledi diye kızdım.Bu kadarını beklemiyordum.Eşimin söylemlerinden birilernin kışkırttığını düşünüyordum zaten.Bu yazılanları görünce emin oldum.

Evet eşime beni kötüledi diye kızdım.Bu kadarını beklemiyordum.Eşimin söylemlerinden birilernin kışkırttığını düşünüyordum zaten.Bu yazılanları görünce emin oldum.
Ha eşinizi size kötülese bi şey yoktu yani 🤣 O zaman inanacaktınız.

Koskoca adam öyle onun bunun söylemeleriyle gaza mı gelecek?Eşiniz çocuk değil ki.

Evet mantığım karıştı görümceme gözü kapalı güvenirdim.O bile arkamdan atıp tutuyorsa benim kimseye güvenim kalmadı.Son zamanlardaki davranışlarını yaşadıklarına yoruyordum.Üzüntüden ne söylediğini bilmez insan ya onun gibi.
gorumceniz cok ayip etmis kırılmışsınız bu zaten kesin gerçek .
simdi esinize odaklanın bana kalırsa .2 türlü mesaj olabilirdi
1.si gorumceniz iste senin karin huysuz sen iyi cekiyorsun ben cekemem gibi cirkin mesaj atsa derim ki sadece gorumce suclu .(esinizin tepki verdigini kabul ediyorum )
2.tur mesaj ise gorumcenizin esinize dediği gibi ben çocuklarim icin yürütemem,gonul eglendirme ayrintisi vs .bunlar esinizin de hos olmayan bir tarzda oldugunu gosteriyor .bir temeli var gibi duruyor
Bir iki gun sakince düşünün .gorumceniz ayip etmis ama sonraki mesele .simdiki kritik nokta olayin es tarafina bakmak . gorumceniz guzel iliskiyi bozuyorsa o da onun tercihiymis sizi kaybetmis

Ben zaten erkeklere çok da güvenmem her erkek aldatabilir . Benim kocam yapmaz diye birşey yok.Ben yanımda karısının gözünün içine bakan el ele oturan erkeğin, karısından habersiz ikinci eşi olduğunu da bilirim.

Eşimin iş yaptığı biri

Sadece o değil bir süüredir davranışları hoş değildi bana.Mesajları görünce de emin oldum

Eşiniz; karısını ayan beyan aldatan ve sizin de bilip tanıdığınız; hatta yasal olarak mümkün olmamakla beraber, ikinci eşi olduğunu söylediğiniz bir adamla(!) iş yapıyor yani.

Siz bu durumu bile bile; eşini aldatan adamla aynı masada oturup, adamla tatlı tatlı sohbet mi ettiniz bir de ?

Eşinizin bu adamla iş yapmasına karşı çıkmadınız mı ?

Bir şey yaptığını sanmıyorum eşinizin. Görümcenize uymayın. Hazır boşanmış kardeşini de boşatırsa ömür boyu rahat eder. Kendisi için ister boşanmanızı. Daha çok saracak eşinize daha sıkı sarılın kendinize bağlayın. Eğer görümceniz büýükse daha çok etkisi altında kalır. Dikkat edin.

Eşiniz; karısını ayan beyan aldatan ve sizin de bilip tanıdığınız; hatta yasal olarak mümkün olmamakla beraber, ikinci eşi olduğunu söylediğiniz bir adamla(!) iş yapıyor yani.

Siz bu durumu bile bile; eşini aldatan adamla aynı masada oturup, adamla tatlı tatlı sohbet mi ettiniz bir de ?

Eşinizin bu adamla iş yapmasına karşı çıkmadınız mı ?
Ben sonradan öğrendim bir daha da görmedim zaten

Bir şey yaptığını sanmıyorum eşinizin. Görümcenize uymayın. Hazır boşanmış kardeşini de boşatırsa ömür boyu rahat eder. Kendisi için ister boşanmanızı. Daha çok saracak eşinize daha sıkı sarılın kendinize bağlayın. Eğer görümceniz büýükse daha çok etkisi altında kalır. Dikkat edin.
Görümce küçük olsaydı yani kardeşi etkisi altında kalmayacakmıydı?Yaşla beraber görümcelerin etki alanı mı artıyor?Başkasının ağzına bakan adam değişmez ki.

Zaten mesajların çoğu para istemesi üzerine.Sürekli para isteyip durmuş.Geçen de evimiz sağlam çıkmazsa size taşınırım diyordu.Eşimden küçük.Tatile bizimle çıkmaya çalışır çıkarsak masrafları bize ödetir.Diğer kardeşi abi kullandırtmma kendini diye uyardı.

Görümce küçük olsaydı yani kardeşi etkisi altında kalmayacakmıydı?Yaşla beraber görümcelerin etki alanı mı artıyor?Başkasının ağzına bakan adam değişmez ki.
Tabiki keske kimsenin etkisinde kalmasa bu erkekler. Ama önce anaları sonra bacıları ki eltisine kadar ağzına bakan adamlar biliyorum. Karısına kadar yatsı ezanı okunuyor.

Zaten mesajların çoğu para istemesi üzerine.Sürekli para isteyip durmuş.Geçen de evimiz sağlam çıkmazsa size taşınırım diyordu.Eşimden küçük.Tatile bizimle çıkmaya çalışır çıkarsak masrafları bize ödetir.Diğer kardeşi abi kullandırtmma kendini diye uyardı.
Evet maddi durumda iyiymiş. Eşiniz de açık kapı birakirsa vay halinize.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back