• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce görmeyim ömrümce diye boşa söylememişler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımefendi, eşiniz sizi sevmediğini söylemiş ona. Evet görümceniz hepinizden nefret etmiş destek görmediği için ama çok harika evlilikleriniz olsa bu kadar kendine güvenmezdi. O üstünüze geliyorsa malzemeyi de veren sizsiniz.
Evet malzemeyi veren biziz.Eşini sevmeyen adam keşke seni tanımasaydım seninle evlenmeseydim dediğimde hüngür hüngür ağlar mı? İlk defa ağladığını gördüm.Çok ağır konuştum.

Ya konu sahibi 2 kere sordum neden cevap vermiyorsunuz? Neden eşinizin mesajlarını okuyorsunuz sürekli? Demek ki görümceniz haklı,eşiniz dışarıda gönül eğlendiriyor. Yanlış yazmışım falan dediniz ama ben hiç inanmıyorum. Yoksa neden mesajlarını okuyasınız ki eşinizin sürekli?
Aaa yapma böyle, görümce gömmemiz lazım, oraya girmeeee.

Ya konu sahibi 2 kere sordum neden cevap vermiyorsunuz? Neden eşinizin mesajlarını okuyorsunuz sürekli? Demek ki görümceniz haklı,eşiniz dışarıda gönül eğlendiriyor. Yanlış yazmışım falan dediniz ama ben hiç inanmıyorum. Yoksa neden mesajlarını okuyasınız ki eşinizin sürekli?
İstediğinize inanın.Görümcemin onu kışkırttığından şüpheleniyordum kayınbiraderim uyarmıştı o yüzden sadece onunla ilgili mesajları okudum.

Evet malzemeyi veren biziz.Eşini sevmeyen adam keşke seni tanımasaydım seninle evlenmeseydim dediğimde hüngür hüngür ağlar mı? İlk defa ağladığını gördüm.Çok ağır konuştum.
Valla onu eşinize sorun, sırf ablası boşanıp başına kalmasın diye neden karımı sevmiyorum demiş? Ağlamaya ne kadar anlam yüklüyorsunuz yahu, ben KK da gördüm bunu da, adamlar gözü ile ağlıyor diye pelteye dönüyorsunuz. İki acıklı video izleyince de ağlıyorsun nedir yani?

Bu yazdığınız cümleler, karşılıklı bir konuşma olduğunu düşündürüyor. Siz kadına ne söylediniz de, kadın bunları söyledi ?

Kadının eşi ve biten evliliğine dair; söylediklerinize karşılık, verdiği cevaplar olabilir mi bunlar ?
Evliliğinde sürekli şikayet ederdi kocasını sürekli bir karşılaştırma.

İstediğinize inanın.Görümcemin onu kışkırttığından şüpheleniyordum kayınbiraderim uyarmıştı o yüzden sadece onunla ilgili mesajları okudum.
Hep okuyordum eşimde biliyor,2 yıldır okumuyordum mesajları dediniz. Nasıl oluyor bu? E hani kardeş gibiydiniz? Bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor.

Hep okuyordum eşimde biliyor,2 yıldır okumuyordum mesajları dediniz. Nasıl oluyor bu? E hani kardeş gibiydiniz? Bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor.
Adam bu mesajları göreceğini bile bile nasıl müsade ediyor? Belki de artık bi şeyler kopsun istiyor olabilir pekala.

Valla onu eşinize sorun, sırf ablası boşanıp başına kalmasın diye neden karımı sevmiyorum demiş? Ağlamaya ne kadar anlam yüklüyorsunuz yahu, ben KK da gördüm bunu da, adamlar gözü ile ağlıyor diye pelteye dönüyorsunuz. İki acıklı video izleyince de ağlıyorsun nedir yani?
Eşimin beni sevdiğine eminim.Söz günümüzü bile unutmaz.Burda yazmak istemiyorum biz iki bebek kaybettik ikisinde de ölüyordum.Geçen yemeğe çıktık iş yemeğiydi iş yapacağı kadın olduğu için yanlış anlamayım diye beni de götürdü.Ben kıskancım da çok.Kadın yanancıydı eşiniz sizi çok seviyor hep sizi anlatıyor dedi

Adam bu mesajları göreceğini bile bile nasıl müsade ediyor? Belki de artık bi şeyler kopsun istiyor olabilir pekala.
Valla ben hiç bir şey anlamadım. Olay görümcemle kardeş gibiydikten,zaten beni çekemiyordu kaynımda uyarmıştıya döndü. Bak kayına kadar gitmiş olay düşün. O bile farkında. Demek ki kardeş gibi değillermiş o kadar da. Ya da konu sahibi kendini kandırıyormuş kardeş gibiydik diye.

Birde mesajları zaten önceden beri okuyormuş 2 yıldır ara vermiş okumaya. Yani kaynının konu sahibini uyarmasıyla,konu sahibinin kocasının mesajlarını okumasının bir ilgisi yok ki. Ben hala tezimin arkasındayım.

Evliliğinde sürekli şikayet ederdi kocasını sürekli bir karşılaştırma.

Görümceniz, evliliğinden şikayetçiymiş; dolduğu bir gün size de derdini dökmüş demek.Sorunlarını çözemeyince de boşanmış.

Bu saatten sonra, kadının biten evliliğinden ve size o dönem anlattıklarından bahsetmeniz doğru değil. O defter kapandı. Görümceniz artık bekar bir anne.

Eşimin beni sevdiğine eminim.Söz günümüzü bile unutmaz.Burda yazmak istemiyorum biz iki bebek kaybettik ikisinde de ölüyordum.Geçen yemeğe çıktık iş yemeğiydi iş yapacağı kadın olduğu için yanlış anlamayım diye beni de götürdü.Ben kıskancım da çok.Kadın yanancıydı eşiniz sizi çok seviyor hep sizi anlatıyor dedi
Bi arkadaş da çok seviyordu böyle, hatta yıllarca sevgili olup evlenmişler, işyerinde stajyer kızlarla aldatmış karısını meğer defalarca.

Görümcem kardeşim gibiydi hatta daha yakın.Eşimden çok onun böyle laflar yazması beni üzdü. Ben onu ailesindeki herkese karşı savundum.Abisiyle bile onun için kavga ettim.Eşime çok ağır konuştum bir tartışmada istemiyorsan kapı orda dedi bana.Ben de çocuklarımı bırakmam meraklıysan sen git dedim.O yüzden çocuklar için duruyorum lafını söyleyebilir.

Benim kardeşim gibiydi yakındık herşeyimizi paylaşırdık.Dostumdu benim ya.Kendimi resmen ihanete uğramış hissediyorum.Sevdiğim iki insan arkamdan vermiş veriştirmiş.İhanet sadece gidip başka biriyle yatmakla olmaz ki.

Çekemesiğini etrafımdaki herkes söylüyor da ben yok diyordum size öyle geliyor.Ama emin oldum artık.

Mesafeyi koydum bana sormasını istiyorum.Daha önce tavırlarından hissediyordum.Topluluk içinde bana laf sokmalar, küçük düşürmeye çalışmalar bir süredir var.Hep alttan alıyordum geçen yaptı tine ben cevabını verdim.Sonra kusura bakma ne dediğimi bilmiyorum bazen dedi

Her fırsatta bwni eleştiriyor bir süredir bu ev benim olsa şöyle yapardım sen yapmıyorsun.Abim sana bunu alıyor benimki hiçbirşwy yapmıyor? Abim swni seviyor benim eşim bwni sevmiyor gibi çok şey söylüyor.

Görümceniz ile ilgili çok karışık yazmışsınız.Kardeşim gibiydik,beni çekemiyor..vs vs.Bu konuyu açtığınız zamandan beri kendi kendinize bileniyorsunuz.Ama ortada bir sorun varsa o eşinizden kaynaklanıyor,kardeşiyle paylaştıklarından.Hiç bir görümce durduk yere sen istersen gönlünü eğlendirirsin dışarıda yazmaz.

Görümceniz ile ilgili çok karışık yazmışsınız.Kardeşim gibiydik,beni çekemiyor..vs vs.Bu konuyu açtığınız zamandan beri kendi kendinize bileniyorsunuz.Ama ortada bir sorun varsa o eşinizden kaynaklanıyor,kardeşiyle paylaştıklarından.Hiç bir görümce durduk yere sen istersen gönlünü eğlendirirsin dışarıda yazmaz.
Benim mesajı yanlışlıkla alıntılamış olabilir misiniz? 🤣

Görümceniz, evliliğinden şikayetçiymiş; dolduğu bir gün size de derdini dökmüş demek.Sorunlarını çözemeyince de boşanmış.

Bu saatten sonra, kadının biten evliliğinden ve size o dönem anlattıklarından bahsetmeniz doğru değil. O defter kapandı. Görümceniz artık bekar bir anne.
Onu ben sordum konu sahibine.O yüzden açıkladı.

Aynen öyle. Bakalım gerçekten görümcenin hasetliğinden mii yoksa koca bir şeyler yumurtlamışta görümcede onda mı böyle konuşuyor?
Ayrı ayrı konuşsam önceki konuştuğum diğerini uyarır mı ? Aynı anda nasıl konuşucam bir araya getirmek zor.Aynı anda tepkilerini ölçmek istiyorum.Sonucu yazarım ama eşime açık açık sorucam herşeyi cevapları hoşuma gitmeyecek olsa bile.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back