• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce görmeyim ömrümce diye boşa söylememişler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burda herkes kendi sorununu paylaşıyor.Görümcesi ile kocasını anlatan bir ben mi varım forumda.Ben diğer üyelerin dedikosunu başka konularda başka yerlerde yapmıyorum.Aldatma ile tespitlerimi doğru bulduğum anlamına gelmez.Tespitte bulunma ile ahlaki bulma arasındaki farkı anlamıyorsanız benim yapacağım birşey yok.

Tespitlerinizi alt alta topladım. Tespitlerinizi baştan sona bir okuyun; ne kadar tutarlı bir bakın.

İşte eşinize ne başından beri diyorum eşiniz çok karışırsa cevabını alır. Abim gelip bana yorum yapsa git önce eşine bak derim . Gorumcenizin tek yaptığı bu .
Eşim yuvaları dağılmasın diye maddi manevi hertürlü yardım yapıyor.Her başı sıkıştığında abi diyen kendisi.Bu şekilde konuşamaz abisiyle cevabını alır.Almış da zaten.Olay diğer aile üyelerine de yansıdı.Herkes beni haklı buldu eşimin ailesi yani.Abisinin verdiği cevabı siğer kardeşlerindwn öğrendim zaten.

Eşim yuvaları dağılmasın diye maddi manevi hertürlü yardım yapıyor.Her başı sıkıştığında abi diyen kendisi.Bu şekilde konuşamaz abisiyle cevabını alır.Almış da zaten.Olay diğer aile üyelerine de yansıdı.Herkes beni haklı buldu eşimin ailesi yani.Abisinin verdiği cevabı siğer kardeşlerindwn öğrendim zaten.
Kadın mutsuzsa ne yapsın artık dayanamamış ne yapayım demiş . Haksız da olsa erkek olsa dışarıya gözüm kayardi onu da yapamıyorum demiş . Bu kadar sıkışmış bir insana yuvan da yuvan demek çok acımasızlık. Abisi tabii ki başı sıkıştığında destek isteyecek, destek verdi de evliliğe zorlama hakkı mi var ? Ailemiz de bize destek oluyor her istediklerinizi yapıyor muyuz . Yoo bence hem abisi hem siz cevabı almışsınız . Abisi ne cevap vermiş , ya diğer kardeşlere ne ki size yetiştirdiler .

Paranoyak dedim evet halk arasında da olmamış birşeyi olmuş gibi zanneden şüpheci kişilere denir ben de öyle olduklarını düşünüyorum.Küfür etmedim hakaret kelimelerini yazmadım.Bu benim düşüncem.Namusuna laf etmedim ki onlar benim kocama ettiler.Bana demedikleri kalmadı yazmayıım şimdi.

Mesleğiniz gereği teşhis koyma ihtiyacı mı hissettiniz?

Kadın mutsuzsa ne yapsın artık dayanamamış ne yapayım demiş . Haksız da olsa erkek olsa dışarıya gözüm kayardi onu da yapamıyorum demiş . Bu kadar sıkışmış bir insana yuvan da yuvan demek çok acımasızlık. Abisi tabii ki başı sıkıştığında destek isteyecek, destek verdi de evliliğe zorlama hakkı mi var ? Ailemiz de bize destek oluyor her istediklerinizi yapıyor muyuz . Yoo bence hem abisi hem siz cevabı almışsınız . Abisi ne cevap vermiş , ya diğer kardeşlere ne ki size yetiştirdiler .
Göeümcemin eşi dünya iysi bir insan ama maddi olarak görümcem onu yeterli bulmuyordu.Ben zaten görümcemi tuttum kadın istemiyorum diyor sonuçta evli olan o.Eşim silmişti onu benim ısrarlarımla destek oldu tekrar.Diğer konuları anlatmaya gerek duymuyorum

Evwt belki bana kulak verir de gider tedavi olur mutlu mesut yaşar başka insanların mutsuzluğundan da zevk duymaz iyileşir diye düşündüm
Mesleki olarak değil ev hanımı olarak yazıyorum dediniz 2 mesaj öncesinde

Evwt belki bana kulak verir de gider tedavi olur mutlu mesut yaşar başka insanların mutsuzluğundan da zevk duymaz iyileşir diye düşündüm
Sizdeki sorun ney biliyor musunuz? Üslup. Üslubunuzda sıkıntı var. Siz konuştukça insan tersini yapma ihtiyacı hissediyor. karşınızdakini itiyorsunuz konuşurken. Büyük ihtimalle de görümceniz sizi ciddiye almayacaktır. Bu mesleği seçmeniz enteresan geldi bana

Kime ne beddua etmişim dalga geçtiyse etmişimdir.Ben kolay kolay beddua etmem tutar çünkü.Eşim senin öl dediğin bir gün yaşamaz der.

Bazı içkiler çikolatalar parfümler gibi ama şunu al demem.O getirir a bu güzelmiş derim ara ara alır.Psikoloji mezunuyum.Sosyoloji ile çap yaptım.Pdr de yaptım felsefe grubu öğretmenliği de
Ben şahsen çok profesyonel olduğunuza ikna oldum.Eşiniz de onaylamış.

Ya bir de pdr ve psikoloji farklı branşlar nasıl psikoloji mezunu biri pdr yaptım der .
Bilmiyorum.Ben artık bakkal olayından sonra bu üyeyi anlamaya çalışmaktan vazgeçtim.Hani bazı insanlar vardır ya bir olayda notunu verirsiniz.İşte bakkalda bitti o.Yazdıkça daha komik duruma düşüyor.

Tespitlerinizi alt alta topladım. Tespitlerinizi baştan sona bir okuyun; ne kadar tutarlı bir bakın.

Tutarlılık ne demek açıklamaya uğraşamıcam artık.Siz başka üyelerle takılın biraz da

Bana açıklamanıza gerek yok. Mesajlarınızı okuduk.

Mesleki olarak değil ev hanımı olarak yazıyorum dediniz 2 mesaj öncesinde

Bana "tutarlılık ne demek açıklamaya uğraşamıcam artık" demişti. Size açıklasın mı ? 😂😂

Hep yıkıcısınız yapıcı yanınız yok .Hadi bana olumsuz yorumlar yapmanız gerekiyordu diyelim diğer konu belirtenler de hatalı hep.Bwni olumsuz eleştirenler oldu burda ama sizler gibi saygısız değillerdi.Bir düşünğn sadece iki kişi için söyledim bu kadar olumsuz yorum varken . O iki kişi de biliyor kendini ki hemen cevap yazdılar😏
Bu konuya en çok ikimiz mesaj yazmışız.
Katibin Ruhu Katibin Ruhu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back