• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce görmeyim ömrümce diye boşa söylememişler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok zaten kimseye güvenmiyorum artık heşeyi herkesden bekliyorum.Kimseyi de akladığım yok.Önce görümcemle konuşucam eşimw birşey demicem merak ediyorum konuyu açacak mı? Ya da eşimle konuşup diğerinin beni aramasını mı beklesem karar veremiyorum.
Niye hep görümce?Bir de eşinizin yaptıklarını görebilseniz keşke.

Kocamın yazdığı bir mesaj yok ki.Görümcemin yazdıklarını söylüyorum sadece.Elbette sorucam neden böyle yazmış diye.Ne bileyim ona sor diyecek? Durduk yere bunları yazmaz dediğimde bizim de sorunlarımız oluyor ama çocuklar için anlaşıyoruz dedim diyecek. Çocuklar için mi beraberiz diye sorunca herkesin sorunları olduğunu anlatmaya çalıştım diyecek.Dışarıda gönül eğlendirirsin ne demek diyecem ne bileyim yazmış diyecek.Ona sor diyecek tekrar.
Burada eşinizi kafanızda akladınız ya.Normali eşinizin kızkardeşine laf söyletmemesi,susturması olurdu.Üstelik eşiniz çocuklar için beraber olduğunuzu yazmış.Sessizlikte kabullenmek değil midir?

Evet malzemeyi veren biziz.Eşini sevmeyen adam keşke seni tanımasaydım seninle evlenmeseydim dediğimde hüngür hüngür ağlar mı? İlk defa ağladığını gördüm.Çok ağır konuştum.
Gram sevgi kırıntısı olmadığı halde ağlayan erkekler de var,deliler gibi sevdiği halde kal gitme diyemeyen,demeyen de. Erkekler üzerinden değil de genel belirtmiş olayım hatta. İnsanlar bunları yapabiliyor. Eşiniz sizi gerçekten seviyor mu sevmiyor mu bilemem. Sadece her ağlayan aşık olmuyor,bunu belirtmek istedim.

İstediğinize inanın.Görümcemin onu kışkırttığından şüpheleniyordum kayınbiraderim uyarmıştı o yüzden sadece onunla ilgili mesajları okudum.
E hani kardeş gibiydiniz?kışkırtmak falan diyorsunuz.😮ablam bak burda bir sürü Sherlock Holmes var ben diyim. Kayıp eniştenin damadını bulabilecek bir güruh var. Tutarlı konuş da 😒

Şu belirttiğim cümle,konudaki ilk yazınızda eşinizin yediği haltları sonraki yorumlarda ört bas etme çabanız,kızınızın telefonunu karıştırmanız,kızınızın teli yerine yanlışlıkla eşinizin telefonu olduğunu fark etmeniz(inanmadım şahsen)eşinizin mesajlarını okumanız,o mesajlarda eşinizin "kardeşi dahi olsa"evliliğinin,eşinin dedikodusunu yapabilecek cesaretini başkasına verdiğini görüp,eşinizin kırdığı fındıklara rağmen,sizi kardeşiyle çekiştirmesine rağmen sizin "görümce"diye konu açıp sorun olarak sadece görümceyi görmeniz.

Ben şaşırmaktan yorum kısmına geçemedim.
Ben olanı söylüyorum sadece kararımı vermiş olsam niye buraya yazayım.Bizleri iyi tanıyan bir dostuma da anlattım sakin olmamı bir mesajla fevri davranmamamı söyledi.Çocukluğumdan beri tanır beni.Ben mi abartıyorum dedim buraya yazdım.Farklı fikirler almak için.Bu arada eşimin fındık kırdığını neye dayanarak söylüyorsunuz.? Sorun görümcemin evliliğimi erkilemesi, eşimi bana karşı kışkırtması, yüzüme gülerken arkamdan atıp tutması, eşimin bwni çekiştirmesi, benden birşeyler gizlemesi, çocuk için evli kaldığını ima etmesi.bunlar çıkarılabilir burdan.Kızımın twli eşimin eski teli.Birbirlerine bağlı teller eşim görüyor kızımın telefonunu.Akşam jarja tak deyince baktım bu aralar kızım gizliyor yazdıklarını kızımın pinini girdim açıldı.Baktım halasıyla ne mesajı var diye on dakika sonra anladım eşimin teli olduğunu.Gece zaten aonra kayımbiraderimin dedikleri aklıma gelince baktım mesajlara.İster inanın ister inanmayın Uzun süredir bakmıyordum eşimin teline.

Görümcem yazmış eşime ben senin gibi çocuklarım için evliliğimi yürütmüyorum.Sen gönlünü dışarıda eğlendiriyorsun ben onu yapmam
Bu arada eşimin fındık kırdığını neye dayanarak söylüyorsunuz.?
Aldattığına emin olmam lazım o dengesizin lafıyla olmaz sadece.Sen erkeksin dışarıda tatmin olursun istersen ben onu yapamam demiş.Tekrar baktım mesajlara.Yani tam olarak aldattığı söylenemez.Ama çocuklar için sürdürüyorum demesi bile boşanma için büyk bir neden bence.
Siz söylediniz.Sonra olay tamamen kardeşinizdsn bile daha yakın görümcenin hainliğine döndü.

Kaç kere yazıcam gözümle görürsem inanırım aldatıldığıma.Yuva yıkmak kolay yapmak zor.Siz gördünüz mü de bu kadar net söylüyorsunuz?

O onu diyecek bu bunu diyecek. Tamam sormayın unutun gitsin. Duyacaklarınıza hazır olduğunuz gün sorarsınız.

Kafada aklandı bile eşi.Suç görümceye kaldı yine

Duyması yeterli değil ki; gözüyle görmesi gerektiğini söyledi önceki mesajlarında.

Ben olanı söylüyorum sadece kararımı vermiş olsam niye buraya yazayım.Bizleri iyi tanıyan bir dostuma da anlattım sakin olmamı bir mesajla fevri davranmamamı söyledi.Çocukluğumdan beri tanır beni.Ben mi abartıyorum dedim buraya yazdım.Farklı fikirler almak için.Bu arada eşimin fındık kırdığını neye dayanarak söylüyorsunuz.? Sorun görümcemin evliliğimi erkilemesi, eşimi bana karşı kışkırtması, yüzüme gülerken arkamdan atıp tutması, eşimin bwni çekiştirmesi, benden birşeyler gizlemesi, çocuk için evli kaldığını ima etmesi.bunlar çıkarılabilir burdan.Kızımın twli eşimin eski teli.Birbirlerine bağlı teller eşim görüyor kızımın telefonunu.Akşam jarja tak deyince baktım bu aralar kızım gizliyor yazdıklarını kızımın pinini girdim açıldı.Baktım halasıyla ne mesajı var diye on dakika sonra anladım eşimin teli olduğunu.Gece zaten aonra kayımbiraderimin dedikleri aklıma gelince baktım mesajlara.İster inanın ister inanmayın Uzun süredir bakmıyordum eşimin teline.
Peki eşiniz görumcenize buna karsilik ne yazmis ?

Gram sevgi kırıntısı olmadığı halde ağlayan erkekler de var,deliler gibi sevdiği halde kal gitme diyemeyen,demeyen de. Erkekler üzerinden değil de genel belirtmiş olayım hatta. İnsanlar bunları yapabiliyor. Eşiniz sizi gerçekten seviyor mu sevmiyor mu bilemem. Sadece her ağlayan aşık olmuyor,bunu belirtmek istedim.
Umrunda olmasam keşke seninle evlenmeseydim dediğimde tepki vermezdi herhalde.20 yıldır evliyim eşimi ilk defa ağlarken gördüm.Öyle herşeye ağlayan bir tip değil.Bana sakın benden önce ölme der hep.

Bazıları diyor ya aldatılıyorsunuz daha neyi soruyorsun diye de . Bu aöylwyenlerin kaç tanesi wvli ve çocuklu acaba? Aynısı kendi başlarına gelse ne yaparlardı bir düşünsünler.

Duyması yeterli değil ki; gözüyle görmesi gerektiğini söyledi önceki mesajlarında.
Görsede bir şey değişmeyecek ki.Görümce suçlu!

Aldattığına emin olmam lazım o dengesizin lafıyla olmaz sadece.Sen erkeksin dışarıda tatmin olursun istersen ben onu yapamam demiş.Tekrar baktım mesajlara.Yani tam olarak aldattığı söylenemez.Ama çocuklar için sürdürüyorum demesi bile boşanma için büyk bir neden bence.
Sizde ayrılacak göz yok boşuna milleti oyalamayn, eşiniz en başta sizden ne dertler yanmış ortalık yangın yeri siz görümce peşinde.... Saçmalık..

Yav fındık kırmamışsa da nasıl kırılır diye bi fire vermiş demekki. Görümceniz sizi kıskanıyor diyelim tamam,doğru da olabilir bu arada. Ama binbir konu varken konuyu kendini dışarda tatmin etmeye neden getiriyor?Bu cesareti ona kim veriyor?İnsanlar size kaç kere sormuş,neden görümcem görümcem diye ah vah edeceğinize ulan bu adam ne dedi de konu buraya evrildi demiyorsunuz?

Sinek küçük,mide bulandırır demişler. Böyle bir soru işareti kalsa aklımda görümce elti bacanak ummmmrumda olmaz. Kaçı evli kaçı anne diye sormuşsunuz ama tek tek okudum yorumları,insanlar gerçekten ısrarla gözünüzü açmaya çalışıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back