- Konu Sahibi Cerensgdnc
Evet doğru ilk altı ay çok hassas olur zaten uyum süreci olduğundan...
İnanamıyorm yaa sen daha yeni gelin olcksn yaptıkları şeyr bak ne olursa olsun kv durumu idare etmeli bu meselelr eşine kadar gitmemeliydi benm kv çok durumları idare eder iyidir maşaallah...
Neyse ki eşinle iyiymişsinz şükür Allah bozmasn..kimseyi çok muhattap almamalı eşinle kimse için tartışmamalı ama o da aynı tutumda olmalı..
💕✨
kayınvalidem uyumluymuş gibi yapıyor ama onunda bir şey yaptığı yok, bizim ailelerimiz aynı şehirde biz farklı şehirdeyiz geçenlerde, ailemin yanına gittim annem rahatsızlandı fazla kaldım o dönemde de öteki görümcem kv deymiş oda başka şehirde kv beni arayıp gel bile demedi kızı evinden gitti hemen bana e gel bana hatrım kalır, artık ben gittim ertesi günde yola çıkıcam, yani kızları evdeyken beni evine bile çağırmıyor,,
eşimde ablalarına düşkün, onları ziyarete gidiyor şehir dışı beni götüremiyor, istemiyorlar çünkü,, bende hafta sonu evde yalnız kalıyorum,,, ama artık hiç bir şey demiyorum,, hatta kurban bayramında görümcemin evinde toplanıcaklar, eşime git kurban bayramında aileni gör dedim,,, ben böyle teşvik ettikçe senin olmadığın yerde benim yerim yok diyor,,, ama arıza çıkartınca (ki beni bırakıp gittiği için kızıyordum) daha çok gidiyordu,,,,
burada böyle yazdıkça açılıyorum